pátek 7. června 2013

Nežiju jen make-upem |TAG|

Krásný pátek,

já mám dnes dovolenou a tak nějak se mi nechce nic dělat, tak si dáme takový kecací článek :-) Včera s ním začala Karolína z Plum-Foolery a já už ve svém blogrollu našla dalších pár pokračovatelek :-) Mě nominovala Kristýnka z In Your Face. A proč bych taky nepokračovala, že jo :-) 

1. Koukáš na televizi? Jaký je tvůj oblíbený pořad, případně seriál?
Televizi nesleduju nijak pravidelně. Po většinou ji mám puštěnou jako zvukovou kulisu. Ráno si ráda poslechnu Snídani s Novou a pak už nevím, co tam chodí, nějaké seriály, u kterých třeba uklízím, žehlím. Ráda se podívám na zprávy (ale úplně mě vytáčí ty TV Nova, bo větší bulvár už je snad je blesk) a nějaký ten dobrý film. A nějaký seriál? Staří dobří Přátelé nebo Jak jsem poznal vaši matku.

2. Vaříš? Jaké je tvé oblíbené hlavní jídlo a dezert?
Vařím hlavně o víkendu, kdy je na to čas. A vaření mě baví! Moc mě baví to malé království plné hrnců, vařeček, kořenek, zajímavých vůní... A nejkrásnější pochvala jsou boule za ušima mého drahého muže :-) Pro něj jsem se naučila i svíčkovou :-) Jinak vařím tedy hlavně o víkendu, klidně 5 jídel a pak si to nosím do práce v krabičkách. Aspoň člověk ví, co v tom jídle má, že jo. Moje oblíbené jídlo? Já asi úplně preferované nemám, ale jsem schopna sníst asi tak tunu halušek se slaninou a s brynzou :-) A dezert? Milka s celými oříšky, horké maliny, domácí zmrzlina, krupicová kaše,... toho by bylo :-)

3. Vysněné povolání?
Auditor v potravinářské firmě.

4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým jazykem by ses chtěla dorozumět?
Anglicky se dorozumím celkem obstojně myslím, a když dojde slovní zásoba, tak mám ruce a nohy, no ni :-)? Jinak by mě strašně bavilo umět mluvit francouzsky! Pro mě je to strašně sexy řeč :-)

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za makeup?
Knížky a sushi. To mě jednoznačně jednou zruinuje :-)

6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?
Záleží na okolnostech. Pokud je to nějaká pracovní meeting, tak nemám problém s lidmi zabřednout do hovoru. Na nějaké párty spíš vyčkávám, obhlížím terén a pozoruju :-)

7. Čteš knížky nebo preferuješ internetové čtivo?
Miluju knížky! Nejvíc mě baví nové knížky, jejich vůně :-)! Mám jich doma desítky (no, možná stovky pokud se počítají i knihy z dětství). Do budoucna bych si ráda pořídila čtečku, jelikož tahat ty bichle po kabelkách se vážně pronese :-) Oblíbeným autorem je Jo Nesbo (ať už je 13.6., kdy vychází další kniha!!!!!). Ale oblíbených knih mám spousty - Jane Austenová - Pýcha a předsudek, Orwell - 1984, Irving - Svět podle Garpa, detektivky od Eda Mcbaina, Endeland - Knec kruhu, a snad všechno od Dana Browna... Ale je toho daleko víc!

8. Co je tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?
Nejhorší je jednoznačně někdy netrpělivost a výbušnost (tohle se týká ovšem jedinců, se kterými musím přijít do styku a mám na ně vyloženě alergii). A nejlepší vlastnost? Dochvilnost a pozitivní přístup.

9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komorní společnost?
Klidně zajdu večer na pivko, ale většinou s dalším párem, na nějaké veliké večírky nebo diskotéky mě (už) neužije. Raději mám klídeček doma, se sklenou vína v ruce a s nohama nahoře :-)

10.Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila volný čas, kterého by najednou bylo nejspíš mraky?
S tím volným časem je to trefa :-) Nutno přičíst ještě čas navíc, který bych měla, jelikož bych stále neobíhala drogerie a parfumerie :-D Asi bych četla ještě více než čtu a začala chodit na tu francouzštinu :-)

Osobně si dovolím již nikoho nenominovat, klidě pokračujte dál, já budu jen a jen ráda! A vy mi písněte do komentáře odkaz na váš blog a vaše pojetí :-) Mějte fajn pátek!!!

A jedna bonusovka :-)
                                                                                                                   Evelin♥



12 komentářů:

  1. Super tag, hooodně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ty děláš auditorku v potravinářské firmě? Protože já dělám kontrolu v potravinářské firmě tak teď mě to úplně nahlodalo, jestli neděláme v jedné fabrice :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne, nedělám, ale chtěla bych!!! V jaké firmě? V nějaké v Tomě ;-)?

      Vymazat
    2. Ano v Tomě:) Nedávno jsme novou auditorku hledali..

      Vymazat
    3. A nejste fitrma zabývající se výrobou musli ;-)? Tam z firmy jedna slečna z kvality odcházela do Prahy...

      Vymazat
    4. Ano, přesně to je ta firma. Znala jsi ji?

      Vymazat
    5. Tu slečnu? Ano, ze školy a strašně moc ji nemám ráda :-)!!! A co se týče toho volného pracovního místa, tak mi bylo řečeno, že majitel novou auditorku nehledá, že práci rozdělí mezi stávající zaměstnance na kvalitě... Takže našli jste někoho?

      Vymazat
    6. Možná ale bude lepší napsat email, co ty na to ;-)?

      Vymazat
  3. Pěkný článek, moc ráda jsem si početla. Můj tag najdeš zde:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/06/neziju-jen-makeupem-tag.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj:-) Moc fajn článek, hezky jsem si početla, vzhledem k tomu, že jsem na tebe dnes narazila poprvé:-) A moc se mi líbí jednak blog, styl psaní a taky tvá záliba - knížky!! Protože já je miluju taky. Zároveň dělám v knihkupectví:-)) Zatím si teda musím trochu projít tvůj blog, abych se víc dozvěděla ale skvělé:-)) myslím, že se časem stanu pravidelnou čtenářkou:-)) Jen tak dál:-)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥