sobota 8. června 2013

Právě teď |TAG|

Příjemný sobotní ráno,

Pokračujeme v TAGování :-) U mojí milované S. jsem narazila na tento TAG (její verze ZDE). A rozhodla jsem se jej taky sepsat, tak jdeme na to :-)

Knihy
Čtu, čtu a čtu. Mým největším přáním je momentálně dostat čtečku, jelikož ty moje bichle se vážně celkem pronesou :-) Co se týče nějaké aktuální knihy, tak minulý týden jsem dočetla knížku Konec kruhu od Toma Egelanda. Teď jsem se pustila do další knihy od tohoto autora a to s názvem Strážci úmluvy (btw. "Moje milá Zuzu, děkuji ti za ně!!! :-*"). Každopádně, už teď se třepu na 13.6., kdy vychází další kniha od Jo Nesbo - Švábi! Jsem prostě Nesbofil :-D

Hudba
Moje oblíbená je teď (a i pár let před tím) je kapela HorkýžeSlíže. Nedávno skupina vydala další CD, já se vydala na koncert a chlapci jsou stále nepřekonatelní :-) Dále je to podle momentální nálady. Nemám zcela vyhraněný vkus. Nepohrdnu dalšími interprety jako jsou Kabáti, Tublatanka, Edith Piaf, swing, jazz. Já vím, je to zajímavá směsice, ale já to tak mám ráda :-) 

Parfém
Mým momentálně oblíbeným parfémem je Acqua di Gio od Armaniho, kterou naprosto zbožňuju. Dalším oblíbencem je J´adore od Dior, ale je to v§ně, kterou jsem nikdy nevlastnila. Ráda ji chodím očuchávat do parfumériií a je to moje láska na první přičichnutí, ale když ji šplouchnu an sebe tak je to prostě hnus fialový. Takže předpokládám, že mi nikdy paní říkat nebude :-)

Make-up
Denním rituálem se pro mě stal BB krém, béžové hnědé stíny, řasenka, pudr a tvářenka. A to je mému dennímu líčení konec :-)

Co teď nosím
V tomto hnusu, co je za okny je moje uniforma poměrně jednolitá - rifle, tričko, svetřík, sako. A když se chci rozšoupnout, tak nějaký barevný šátek. A deštník!!!

Jídlo
Tousty, tousty, cigáro, tousty, káva, tousty, zelenina, tousty, káva. ///zabte mě///

Guilty pleasure
Vííííkend!!!!

Ničí mě
Tohle blbý počasí. 

Raduju se z...
...malých radostí jako jsou láskyplné papírky od muže na ledničce nebo v koupelně na zrcadle.  A třídění kosmetiky od vás. A dnešní dovolené :-)

Těším se na...
...to, až budu mít roztříděny všechny balíčky a předám ta kvanta v Domově pro maminky a tatínky v tísni.
... to teplo, které třeba někdy přijde :-)

Wishlist
- knihy, knihy, knihy
- kokosový olej
- levandulový hydrofilní odličovač
- sushi každý den ///:-)///

Co se mi honí hlavou?
Nějaká dobrá kniha na rozšíření sbírky? Či fajn horor, trihller?



Tak, a to je ode mě dneska všechno :-) Mějte fajn, užijte si víkend a já se budu těšit na vaši verzi, klidně mi hoďte odkaz dolů do komentáře :-) Pa

                                                                                                                   Evelin♥


7 komentářů:

  1. To počasí chápu ;D Ale po týdnu vidím Sluníčko dneska, takže snad to bude už lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tousty, kafe, cigaro.. jo!! :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Vždyť víš, jak mám tagy ráda, takže jsem to přečetla na jeden nádech =) Ty lístečky na lednici by mi taky vždycky vykouzlily úsměv na rtech..ale mě je nemá kdo psát, bohužel!

    OdpovědětVymazat
  4. Já teď čtu Annu Kareninu a moc se mi líbil Atlas mraků ;) A sushi každý den schvaluju, já bych ho taky mohla jíst po kilech :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za zmínku :)

    TAGy mám hrozně ráda, taková oddechovka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Evelins, čtečku doporučuji!!! Mám ji asi 2 měsíce a nemůžu se jí nabažit. A Nesbo se na ni čte skvěle ;).

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud můžu něco doporučit, je to knížka od Johna Greena "Hvězdy nám nepřály" je k sehnání v PDF i normálně ale dám ještě jednu radu, "NEČTI ANOTACI A NENECH SE ODRADIT! Je to úžasná knížka, která člověka donutí zamyslet se a navíc mu vykouzlí úsměv na tváři! Já ji měla přečtené za jedno odpoledne a není velká, v pdfku měla něco přes 200 stran a je vážně úžasně napsána!

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥