sobota 15. června 2013

Regenerátor |Four Season|

Příjemné sobotní odpoledne,

dnes tady pro vás mám pro vás jen krátký tip na další pečující lak na nehty. To že mám ráda nehtovou péči od značky Four Season už asi víte. Jsou relativně levné, dostupné a dělají, to co mají a umí to vážně dobře! Dneska pro vás mám tip na regenerátor nehtů.
Oficiální info. Regenerátor Four Season obsahuje látky, které Vašim nehtům dodají potřebnou výživu a vlhkost, a které zabrání jejich nežádoucímu třepení. Také zároveň vyrovná drobné nerovnosti nehtů. Obsahuje  UV stabilizátor, který omezuje vliv slunečního záření na lakový film, který pak nežloutne, nemění mechanické vlastnosti ani barevný odstín. Regenerátor používáme jako podkladový lak, ale i samostatně, kdy na Vašich nehtech vytvoří matný nádech.

Barva. V lahvičce vypadá moc hezky, je to taková mléčně jemně růžová. V jedné vrstvě vypadá lak téměř průhledně, ve dvou vrstvách je barva už přesně takhle krásně světlounce růžová. Štěteček je standardně dobrý. Lak se s ním nanáší dobře, i přesto, že je lak relativně hustý a poměrně rychle zasychá. Použití. Ráda jej používám buď jako podlak nebo ve dvou vrstvách samotně. Díky barvičce se dá určitě použít na francouzskou manikúru. Co mě ale dost zlobí je mizerná výdrž samotného laku. Ve dvou vrstvách (bez nadlaku) vydrží den a pak se prostě okamžitě loupe. Výdrž s nadlakem je o chloupek lepší, cca 4 dny.
- značka: Four Season (lékárna, menší drogerie, Teta)
- cena: 50 kč 
- objem: 14 ml
- hodnocení: 8/10 

Požíváte nějaké vyživují laky na nehty? Nebo si vystačíte jen s barevnými, popřípadě nadlaky/podlaky? Mějte fajn sobotu!

                                                                             Evelin♥

19 komentářů:

  1. Od Four Seasons mám jenom zpevňovač nehtů a s tím jsem mooooc spokojená, nevyměním :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dřív jsem hojně používala právě všemožné laky od FS, ale u nás se dost špatně shánějí a většinou mají jen klasické barevné a ne ty pečující. Ale musím říct, že na mé zničené nehty, byly tyto laky to nejlepší co jsem kdy měla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám štěstí, že ve Zlíně v Tetě jich mají asi tunu - těch pečujících, tak s tím nemám problém... Tak zkus ještě lékárnu, tam je mívají.

      Vymazat
  3. kdybych neměla gelovky, určitě si ho pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S gelovkama musíš mít nehty krásné a upravené :-)

      Vymazat
  4. :) musím skúsiť! Pozývam k sebe na ga : http://majiii-em.blogspot.sk/search/label/GA

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju Four Seasons! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám hodně ráda jejich gel s vápníkem, když už lakuju, což posl.dobou není moc často, tak ho dávám jako podklad. Zrovna čekám až zaschne :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si konečně pořídila ten jejich slavný zpevňovač. :) A jsem moc spokojená, na tenhle regenerátor jsem koukala taky, tak zase příště. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Snažím se vyživující laky používat po každém odlakování nehtů a stále mi to nějak nepomáhá :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to hodně individuální, někomu stačí použít párkrát, mě to trvalo skoro půl roku než se mi daly nehty do pořádku. Trpělivost :-)

      Vymazat
  9. od této značky mám už podruhé lak s vápníkem a jsem s ním spokojená, když se mi naskytne příležitost určitě zkusím další :) (zatvrdovač na nehty mě nenadchl)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zatvrdovač jsem neměla, tak uvidím, po něčem musím kouknout :-)

      Vymazat
  10. Mne vydrží v 3 vrstvách skoro 2 týždne a vôbec sa nelúpe :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥