středa 5. června 2013

Sprchové gely |Balea|

Středa, sprcha je třeba :-) /možná to znáte trošku jinak to pořekadlo, ale nevadí :-)/ Jak jsem psala už v pondělí, tak tento týden jedu na odpoledním režimu. Z práce chodím kolem 11 večer a do sprchy už se mi prostě nechce. Notabene bych tím hlukem v noci asi vzbudila tak půl baráku. A když ne půl baráku, tak drahého určitě a to mi za to rozhodně nestojí :-) A tak se prostě sprchuju ráno. A mám k tomu momentálně dva výborné pomocníky. Oba dva jsou z DM drogerie od značky Balea.
Atem Pause (fialový obal) je sprchový gel s olejem z ylang-ylangu. Je to taková malinko těžší vůně, která mě nutí si místo sprchy dát koupel, natáhnout nohy, zavřít oči a prostě odpočívat. Něco na tom sprcháči asi bude :-) Konzistence je klasická, tekutá, barva malinko fialová. Pění hezky, voní hezky. Jediné, co nemusí někomu vyhovovat je fakt, že vůně na kůži moc dlouho nevydrží.
Guave (červený obal) je svou konzistencí více krémový. Stejně jako jeho fialový bráška, tak i tento hezky pění, omývá dobře a božsky voní. Jak voní guave netuším, takže vám bude muset stačit můj popis, že vůně je taková ovocná, osobně cítím citrus, který je říznutý hruškou, žlutým melounem a liči :-)
Ani u jednoho ze sprchovým gelů nemám pocit, že bych se musela okamžitě namazat, takže předpokládám, že budou i mírně hydratovat. Já osobně se po sprše či koupeli vždycky mažu, takže mě osobně tohle nějak nebere. Sama za sebe beru sprchový gel jako vyloženě spotřební zboží, od kterého vlastně nic nečekám. Chci jen, aby voněl, pěnil a umyl to, co umýt má. A od toho se odvíjí i cena, kterou jsem ochotna za něj dát. Osobně mi připadne vlastně zbytečné dát třeba 60kč za 250 ml gelu, který za 2 měsíce vypotřebuju (obzvláště v létě, kdy se sprchuju i 3x denně). A tyto výrobky voní, pění a umývají. Takže co víc si já vlastně můžu přát :-) Asi nic :-)
Jediné co pravděpodobně bude mnohým z vás vadit je fakt, že všechny krásně voní. Nicméně, nejintenzivněji v obale, když k němu přivoníte. Při sprchování ta vůně tolik vynikne a po vylezení ze sprchy už teda vůbec ne. Jak jsem sama říkala, mě to nevadí, jelikož se pak mažu a voním zase něčím jiným, takže osobně vlastně vítám, že se tyto vůně nebijí.

- značka: Balea
- cena: 25-30 kč
- obsah: 300 ml
- hodnocení: 8/10

Jaké jsou vaše oblíbené sprchové gely? Máte rády limitky sprchovým gelů od Balea? Tyto mezi ně nepatří. Mě ty letošní moc neuchvátily - sladké čokoládové ee, to není nic pro mě a některé ovocné jsou taky natolik sladké, že mám pocit, že bych se po koupeli jednoduše tou sladkostí přilepila k podlaze :-)
                                                                                                                   Evelin♥


35 komentářů:

  1. já jsem snad nikdy Balea sprcháč neměla, nějak mě to neláká, nevím proč.. mám ráda Niveu Happy Time a pak Niveu s vůní meruňky a Palmolive kokos :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty s tím kokosovým Palmolive prostě nedáš pokoj :-) Ale meruňková Nivea mě teda zajímá!!!!

      Vymazat
    2. kokosový Palmolive je fakt úplně super :). Taková čistá vůně, kokos z něj moc necítím, ale přesto je skvělý. Jinak sprcháče od Baley mám ráda moc. Těch vůní mají spoustu a na léto jsou skvělé :).

      Vymazat
  2. Já používám více méně jen Baleu, protože ráda zkouším jejich nové vůně, takže když se objeví nová, tak letím do drogéky všechny nakoupit a pak je doma rvu do přeplněné skřínky, kde mám ještě limitky z minulého léta, protože se to prostě nedá stíhat spotřebovat. :D Ale když to tak krásně voní a málo stojí... No, nekup to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak to vidím i já :-) Nicméně, musím tedy dlouho vybírat, jelikož spousta vůní od Balea je na mě moc sladkých a nepříjemných.

      Vymazat
  3. Já jsem měla už spoustu vůní, prakticky jiné sprcháče než Baleu, případně Cien nepoužívám. Přesně jak říkáš, potřebuju ať to pění, umyje a ať mi to voní. Takže když mi to nabídne výrobek za 30 Kč, nebudu přece utráccet víc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, připadne mi to takové plýtvání peněz, navíc, když s nimi nemám problém

      Vymazat
  4. Já to mám se sprcháči podobné, dokud mě to umyje a nevysuší, je to dobrý sprcháč. Pokud i hezky voní, jsem spokojená. :)
    Nicméně zrovna Baleu moc nemusím, většina vůní mi připadá hodně chemická nebo hodně sladká (z letošní limitky mám ten ananasový a dost mě ta bonbónovost tahá za nos...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi vůněmi máš pravdu! Nabídka je pestrá, ale taky mívám problém s i vybrat, některé vůně jsou na mě moc těžké, sladké a mám pocit, že bych se po nich musela přilepit k sobě :-)

      Vymazat
  5. Sprcháče od Balei miluju! Tyhle dva jsem sice zatím neměla, ale za to už jsem je stihla očichat v drogerce a dělám si na ně zálusk, hlavně na ten fialový. Teď mi dělá pomocníka ve sprše Fiji PASSIONFRUIT - je to limitka.. nádherně voní a hlavně má úplně krásnou modrou barvičku :D :).

    Život malé Marti

    OdpovědětVymazat
  6. Sprcháče od Balei mám hrozně ráda, prakticky už ani jiný nekupuju. Hezky voní, jsou levné a stejně jako ty, se vždycky po sprše namažu, takže je mi jedno, jestli vůně vydrží nebo jestli nehydratují. A ten guave jsem měla a voněl fakt krásně. Pro mě takový letní sprcháč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, je to takový letní sprcháč, který úplně navodí ten úsměv na rty :-)

      Vymazat
  7. Taky si myslím, že dávat nějak moc peněz za sprcháč je zbytečné - hlavně, aby mi voněl a nevysušoval. Od Baley jsem pár sprcháčů měla (třeba zrovna tu Guave), ale z většiny cítím až moc chemickou vůni, takže si je kupuju fakt jen málokdy. Ovšem docela mě nalákala zmínka v komentářích o meruňkové Nivee, meruňky miluju, tak se po ní mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, ta chemie je z některých cítit až moc :-( A na ten meruňkový jdu taky kouknout ;-)

      Vymazat
  8. Ja mám doma práve limitku Fiji,krásna ovocná vôňa. Bola som prekvapená, že naozaj nevysušujú. Za tú cenu super.

    OdpovědětVymazat
  9. Sprcháče od Balei mám ráda, i když ani jeden z těhle jsem ještě nezkoušela.:) Dávám přednost spíše limitkám!:D

    OdpovědětVymazat
  10. Počkej, ty přijdeš z práce a neumytá vlezeš do postele??? Fuj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :-)! Na nohy, podpaždí a intimní partie použiju vlhčené ubrousky a jdu si lehnout. V tomto počasí mi na tom nepřijde nic moc divného, kdy se člověk ani tolik nepotí.

      Vymazat
  11. Vypadají pěkně. Víc se mi zamlouvá ten relax, asi si pořídím =)

    OdpovědětVymazat
  12. Já nedám dopustit na sprchové gely od Dove. Kromě toho klasického mi voní všechny a vždycky si je chci koupit, ať už jsem v kterékoli drogerii :). Od Baley jsem měla sprchový gel jen jeden, a to ten z limitované edice s vůní fíků a čokolády. Vadilo mi, že po osprchování vůně na kůži nezůstala. Mnohem raději mám od Baley výrobky na vlasy a jejich tělové emulze :).

    bourjoisgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta klasická řada od Dove voní prostě nádherně!

      Vymazat
  13. Také si nejraději kupuji sprcháče od Baley a to už několik let :).

    OdpovědětVymazat
  14. S mamkou máme rádi sprcháče od Baley mají božský vůně a hlavně ta cena je super....Máme jich doma několik...nejvíce nám voní čokoládový, kokosový, cukrová pusinka...Baleu máme rádi už několi let....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Baleu oblíbenou teprve rok, co jsem ji objevila, ale mé srdce si získala mnohými výrobky!

      Vymazat
  15. Ja sa niekedy sprchujem aj ráno aj večer, hlavne teraz v lete, mám rada svieže vône :) Mne sa osvedčila anglická značka Radox, ktorá je v UK jednička. Odporúčam skúsiť sprcháč Milk&Vitamin, ktorý je úžasne osviežujúci a má super hustú konzistenciu, ktorá ale nezanechá pokožku mastnú. A odporúčam aj kuknúť sa do Dm, kde sú teraz v akcii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radox mám strašně ráda pěny do koupele - nejvíce takovou tu jemně růžovou, co vypadá v lahvičce jak krém - ta je dokonalá!

      Vymazat
    2. Ahoj, také musím souhlasit a pochválit Radox, jejich produkty jsou vážně boží! Všem bych je doporučila vyzkoušet, vsadím se, že už pak nebudou chtít jiné :) Za mě je top Zázvor - a souhlasím, že pěny nemají konkurenci, ta růžová je skvělá.

      Vymazat
    3. Evelins, a to si ešte asi neskúšala tie soli do kúpeľa, relax zaručený :)

      Vymazat
    4. Asi umřu blahem :-) Koupele miluju!!!

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥