pondělí 28. října 2013

Pořádnej držák

Krásné sváteční ráno milé dámy,

jak si užíváte svátečního volného dne? Já malinko lenoším a asi vyrazíme někam na výlet. Ale to není téma dnešního článku :-) Dnes něco málo o snad nejoblíbenější bázi pod oční stíny, a to od firmy ArtDeco. Znáte to, člověk si ráno vyhraje se stínováním a při pohledu do zrcadla kolem polední pauzy nikde nic. To je vážně na naštvání, obzvláště když jste kvůli líčení ráno vstávaly o 15 minut dřív, že jo. A já našla pomocníka, se kterým tohle už vážně nehrozí :-)
Oficiální popis. Barevně neutrální podklad  na oční víčka. Pomáhá zkorigovat nedokonalost a nerovnoměrnou barevnost víček a připraví je pro aplikaci očích stínů. Díky použití báze je aplikace očních stínů snazší a barva vašeho očního stínu se stane více intenzivní, živější a stíny získají delší trvanlivost. Oční stín dokonale drží až do chvíle, kdy jej odlíčíte. Díky své jemné krémové textuře se báze velice pohodlně nanáší a nevysušuje pokožku víčka. Báze je vhodná pro všechny typy očních stínů, vhodná i pro nositelky kontaktních čoček. Výrobek není testován na zvířatech.
Balení je malinké (5 ml) a roztomilé. Klasický kelímek se šroubovacím víčkem. Barva báze je béžová s perleťovým nádechem, která ovšem po rozetření krásně splyne. Aplikace. Malinko mi chybí absence štětečku nebo nějakého aplikátoru. Byla jsem zvyklá používat na báze v balení se štětečkem, typově jako lesk na rty. Nejprve jsem používala klasicky prsty, ale jsem na tohle vážně strašná a nemám to ráda, tak mám jeden nadbytečný štětec na stíny právě na bázi :-). Bázi nanesu opravdu v malinkaté vrstvě a rozetřu. Stačí úplně pidi mini množství. Mám pocit, že tohle balení mi vydrží asi tak navždy :-) Účinky. Oční stíny drží jak přibité! Od 6 ráno do 8 večer? No problemo! Barva očních stínů je intenzivnější, sytější. Ani po celém dni se mi stíny neslévají do záhybů. Za mě osobě ještě určitě veliké plus, že báze nevysušuje pleť. Osobně také vítám přítomnost bisabolu, který zklidňuje pleť a neutralizuje červené tóny víček a také vitaminu E, který vyživuje a chrání pokožku.
- značka: ArtDeco (koupíte v parfumeriích - Douglas, Marrionaud nebo na netu)
- obsah: 5 ml
- cena: 200 - 260 kč (podle akce)
- hodnocení: 10/10

Osobně jsem se téhle bázi strašně bránila. Přišlo mi neefektivní dát tolik peněz za bázi, když s levnějšími variantami jsem byla taky nadmíru spokojena. Osud tomu chtěl, že se mi dostala do rukou a já bych ji teď nevyměnila ani za nic. Vydržela léto, vydržela déšť. Za mě stálice, kterou už budu jen dokupovat a nebudu hledat jinou. Balení je sice menší a dražší, ale je to investice na x ... u mě let, takže naprosto adekvátní! Poměr cena/výkon/výdrž je podle mě naprosto nepřekonatelná. Jak už jste mohly poznat z názvu - prostě držák jak blázen! Tam kam stíny dáte, tam je večer najdete :-)

Co vy a báze pod oční stíny? Máte, používáte?
                                                                        Evelin♥

22 komentářů:

  1. Tuto bázi si chystám koupit a jak čtu, tak je vážně dobrá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě opravdu moc vyhovuje a myslím, že počáteční investice se rozhodně vyplatí!

      Vymazat
  2. V Marionnaudu měli nedávno akci, kdy byla i za 150 Kč (bývá tak myslím i v Douglasu). Jen škoda že mám hrozně mastné víčka, protože ani báze mě moc nezachrání :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do konce října je Douglasu za 150,-, což se ještě dá stihnout.

      Vymazat
    2. Na mastná víčka vážně nevím, zkusit zapudrovat mě napadá. A ano, hodně bývá v akcích. Bu´d teď v Douglasu nebo i na parfums.cz

      Vymazat
    3. mám extrémně mastná víčka a tahle báze je i na ně dokonalá. teda, musím používat ještě na ni nějaký neutrální krémový podklad, nebo aspoň v barvě stínů, ale pak stíny vydrží ve skvělé podobě i víc než 12 hodin.

      Vymazat
  3. je skvělá! sama ji mám moc ráda, ale mám pocit, že docela rychle vysychá a gumovatí, bohužel :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám teda od května a že by vysychala nebo gumovatěla, to jsem ještě nepozorovala. Za jak dlouho ti to začala dělat?

      Vymazat
    2. mám ji od ledna a pozoruji to tak měsíc...takže po 3/4roce

      Vymazat
  4. Mě taky ke konci trošku gumovatěla, asi tak po roce používání, ale na funkci to nemělo vliv :o)) Docela nechápu, jak jsem bez ní mohla dřív existovat, nedávno jsem si ji v roztržitosti nedala a nestačila jsem se divit.. do hodiny stíny v čudu.. :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tuhle mám, ale, ehm, jsem líná ji používat... Ale je to spíš tím, že stíny nepoužívám nijak závratně často :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já po ní už taky koukala, ale nejsem si jistá, jaká bude na mých mastných víčkách... jestli bych nejprve neměla zkusit nějakou levnější, třeba od ELFu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám mastná víčka a nemůžu si vynachválit - podle mě nemá cenu zkoušet levnější, člověk se akorát zklame v typu výrobku a řekne si "báze jsou na nic", ale tato je vážně dobrá. Nevydrží mi sice do večera, ale jsem spokojená, protože všechno ostatní je jen horší.

      Vymazat
    2. No já právě slyšela, že ta elfácká, na to jak je levná, je fakt dobrá...

      Vymazat
  7. Mám jí z akce ve Fann za 145 Kč :-) a hlavně pochybuji, že jí někdy spotřebuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Čeká ve skříni až doberu tu od Urban Decay. Nechtěla jsem ji otevírat předtím, ať zbytečně nevysychá, ale už se na ni moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já ji měla taky a ztratila jsem ji někde v lesích na Vysočině (trapas). A už vyhlížím akce, protože jsem bez ní jak bez ruky.

    OdpovědětVymazat
  10. Třičtvrtě roku mi trvalo, než jsem se dostala do poslední třetiny kelímku a už mám v záloze koupenou druhou. Tato u mě vede

    OdpovědětVymazat
  11. Taky ji mám a mám ji hodně ráda :) Akorát si začínám všímat, že pokud mám větší nánosy stínů, tak mi nevydrží pěkně syté až do večera, ale blednou... Nicméně stékání do čárek se nekoná :) Až ji někdy vypotřebuju (za půl roku jsem stihla vyhloubit jenom mělkou jamku), kouknu se po jiné.

    OdpovědětVymazat
  12. no, tak já ji už vyschlou a gumovitou koupila, bohužel. To je kosmetické zklamání roku, protože bych do báze tolik peněz nevrazila ale téhle jsem naprosto věřila :((

    OdpovědětVymazat
  13. byl super, ale po case mit zaclo vysychat:(
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle je moje oblíbená báze, psala jsem o ní tady. V porovnání s ní jsou všechny ostatní báze, které jsem zkoušela, naprosto k ničemu.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥