neděle 29. prosince 2013

Jak jsem nikde nebyla

Jednoho dne mi přistál ve schránce email. Což není zas tak nic neobvyklého v dnešní době plné emailové komunikace a spamů, že jo. Jenže tenhle email nebyl ledajaký, byl od samotné Blogerky roku v kategorii Life!!! Pokud tápete, tak to byla Luc z blogu Život podle Lucie. A že jestli nechci vyrazit s partou bloggerek po klubech s Párty Kýblem. No jasan, že chci! Co je tohle za otázky :-) ???

Jenže mi nebylo přáno :-( Týden před akcí jsem lehla se zánětem močáku, který se podařilo zlikvidovat až třetími antibiotiky a jako mezihra tohoto dějství se mi vyrazila perfektní alergická vyrážka, no není to krása? Takže můj výlet do Prahy za kočkama padl :-( Ale vy si můžete přečíst třeba tady nebo tu.
fotka je od http://www.theblondieverse.com/
A kdo na akci nechyběl? No přeci tyhle blogy :-) 

Příště už to snad vyjde a já konečně na živo poznám další blogerky :-) Co vy, chodíváte někam na sklenku takto organizovaně nebo máte už své osvědčené hospůdky, kam se rády vracíte?

                                                              Evelin♥

10 komentářů:

  1. Já doufám, že ti to příště vyjde ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak hlavně, že se ho nakonec podařilo zlikvidovat, potvoru zánět močáku bohužel moc dobře znám. :/ Příště už Ti to určitě vyjde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, nakonec ano, ale musím říct, že to dalo zabrat :-( A doufám, že příště vše klapne na jedničku :-)

      Vymazat
  3. Hlavně zdraví. I do nového roku! A kromě toho ti přeji, ať se ti daří ve všem, na co sáhneš a ať se ti splní vše, co si přeješ. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. bohužel jsem také nemohla dorazit, určitě to byla fajn akce :)

    OdpovědětVymazat
  5. to je škoda, vypadá to jako super akce. ale hlavně, aby ses z toho dostala. kamarádka s tím bojuje pořád, jak to jednou měla, už se toho nemůže zbavit a musí brát nějakou slabou dávku ATB denně :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak naštěstí to nebylo u mě tak hrozné. Já jsem strašný odpůrce antibiotik, většinou jsem ochotná si je vzít, až když je stav nouze :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥