pondělí 2. prosince 2013

Podzimní povídání |tag|

Krásný pondělní podvečer milé dámy,

našla jsem na pár blozích TAG s názvem "sweater weather". Je to asi takové nějaké podzimní povídání o svetrech a počasí :-) Tak pojďme vyzvědět, jestli tam nějaká taková otázka je :-)

Oblíbená vůně svíčky? Obecně svíčky miluju a mám je zapálené skoro každý večer. S příchodem brzkých večerů je tahle potřeba víc a víc markantnější. A preferované vůně tento podzim? Jednoznačně vanilka!
Káva, čaj nebo horká čokoláda? Od každého něco :-) Přes den moje oblíbená káva půl na půl s mlékem, pitný režim zabezpečí černý čaj s citronem a večer k filmu kakao. Proč se omezovat na jediné, že ano :-)
Tvoje nejkrásnější podzimní vzpomínka? Těžko říct...jednu vzpomínku si asi nevybavím. Ale když někdo řekne podzim, tak si vybavím sebe samu v lehkém sáčku, polobotkách jak se brodím suchým listím, které hraje všemi barvami a šustím a šustím. Jsem jak malé dítě, ale tohle mě strašně uklidňuje.
zdroj
Který trend v makeupu preferuješ - tmavé rty nebo výrazné linky? Jednoznačně černé linky! Ty mě baví moc! Na ty výrazné rty si moc nepotrpím, ale linky, ty mě baví moc.
Jaký máš oblíbený svetr? Ten nejteplejší :-) Těžko říct, svetrů mám více. Nejvíce mě baví tmavě šedý, který má v sobě všité flitry - sem tam decentně. Ten mě baví moc. A dokonce i hřeje, takže fajn bonus :-)
Čepice nebo šály? Loni jsou objevila kouzlo kruhových šál a letos jim totálně propadla :-) Takže zatím mám jen 2 teplé, ale Ježíšek moc dobře ví, co mi má přinést :-) V čepicích jsem konzerva, mám 3 černé, jen jinak vzorované :-) Takže šály - přiznávám dobrovolně, že jsem na ně průša úchyl :-) Pokud mi chcete nějakou kruhovou poslat, tak sem s ní :-)
moje oblíbené - tmavá /Pantaloon/, světlá /NewYorker/
Jaká je tvoje oblíbená podzimní vůně? Vanilka a Hugo Boos Woman.
Skinny nohavice nebo legíny? Já raději kalhoty než legíny, ale proti gustu... Jediné, co mě pořád zlobí je nevkus, se kterým jsou legíny nošeny a prezentovány. Raději dobře padnoucí skinny.
Oblíbený lak na nehty? Obyčejně je to tmavě červený, tmavě hnědý nebo temně fialový. Letošní podzim ještě ten TOP lak hledám. Co mě letošní podzim ale neoslovilo jsou pískové laky od GS. Ale možná je to jen tím, že jsem prostě neměla čas zajít drogerie na ně mrknout :-)
Oblíbená podzimní činnost? Flanelové pyžamo se sobem, hrnek kakaa, vyhřívaná deka, postel a knížka, která má minimálně 700 stránek :-)

Co vy a váš podzim?


                                                                        Evelin♥


17 komentářů:

  1. Co to je, tohlecto, že vás něco "baví". To ten svetr vypráví vtipy, nebo co? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No počkej, ty snad nosíš ty starý modely, co si s tebou nepovídaj? To bys měla jako změnit, kecací svetry brzo ovládnou svět!

      Vymazat
  2. To je jako bych to psala já. Až na ty kruhové šály, ty až tak nemusím... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je spříznění duší, An. :-) Ale nic není dokonalé, tak jako my s těmi šálami :-) Ale jinak nám to klape, ne ;-)?

      Vymazat
  3. Pěkný večer Evelinko :-*
    Moc povedený TAG. Kruhové šály, to je moje, ty máš mimochodem moc krásné. :-) Svíčky a podzim, vlastně i zima, to prostě patří k sobě, miluji vůni vanilky. :-)
    Já chci taky flanelové pyžamo se sobem, přesně takový vánoční, zachumlat se v něm do peřin s hrnkem horkého kakaa a sledovat pohádky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji milá Domi za krásná slůvka, krásně jsi mě pohladila na duši :-* Ráda si přečtu tvoji vvariaci ;-)

      Vymazat
  4. Ahoj. Chcela by som v priateľskej rovine vyjadriť svoj názor ohľadom tvojich oslovení na začiatku príspevkov. Naozaj nič nemyslím v zlom. Na jednej strane sú tvoje oslovenia veľmi príjemné, ale iba pre človeka, ktorý si príspevok prečíta okamžite po zverejnení. Zdá sa mi byť trochu divné, keď si v utorok ráno prečítam oslovenie "krásný pondělní podvečer" a pod. Málokomu sa podarí prečítať si príspevok hneď potom ako ho zverejníš. Keď potom čítam napr. dva dni staré oslovenie, zdá sa mi to byť trochu zbytočné.

    Nevravím, že by si mala niečo zmeniť a naozaj nechcem nikoho uraziť. Len som chcela prejaviť svoj názor a plne rešpektujem názory, ktoré sa líšia od toho môjho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuju za názor. Chápu, kam tím míříš a v určité rovině to určitě i chápu. Já tato oslovení používám, protože články z drtivé většiny nemám přednastavené a publikuju je v okamžik, kdy je dopíšu a zkontroluju. Připadne mi to i takové osobnější...

      Vymazat
    2. Já osobně se teda na webu nevyhýbám ani pojmům jako "dneska" "za týden" či "včera". Pokud je příspěvek přesně odatován, nevidím v tom problém, čtenář si může udělat naprosto přesnou představu, kdy je autorovo pondělí, protože vidí, jestli je příspěvek starý týden nebo půl roku.

      Vymazat
  5. Hezký článek, který mi připomněl, že bych si měla jít zapálit svou vanilkovou svíčku :D :).

    OdpovědětVymazat
  6. no...odpověděla bych hodně podobně :-)
    ChickWithKick and her life

    OdpovědětVymazat
  7. Oblíbenou činnost bych si taky nechala líbit :-)

    Stylová Giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Mezi šálami a čepicemi ani jedno. Preferuju šátky, protože ty se dají uvázat nejen ke kabátu, aby mi nefoukalo na krk, ale i k tričku jako doplněk. :-) A tam už můžu řádit a barvičky a mít jich za pár korun spousty a vypadat pokaždé jinak. Funkčním šálám neholduju, nelíbí se mi, od dětství takové ty klasicky pletené ráda nemám a do objevu šátků jsem radši chodila (s výjimkou krátkého pubertálního období palestin) s holým krkem. A čepice nesnáším a nenosím taky už od dětských let, protože si v nich připadám jak Eskymák v Antarktidě a ne jako obyvatel mírného pásma. :-) Zato už nějakou dobu fakt miluju klobouky a letos jsem si opatřila taky svoji první "zimní verzi", takže poprvé po mnoha letech nebudu v zimě chodit prostovlasá. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klobouky??? To mě ještě nechytlo... Ale je pravda, že pár modelů jsem na hlavu vyzkoušela a zas taková hrůza to nebyla :-)

      Vymazat
    2. Já klobouky miluju. Vypadá to úchvatně bez sebemenšího úsilí, nemusím se pod něj česat a často se ani nemaluju a používám klobouk jako "maskovadlo", kdy jsem líná se líčit a přesto mi není fuk, jak vypadám. Pak už si vezmu jen náušnice a jdu :-)
      Nosím buď pánské Fedory, ale to má do funkčního kusu šatníku daleko. Ty mám jen z důvodů estetických. Teď jsem si pořídila sice měkký, ale takový trošku teplejší dámský klobouček s kytkou, plsť nebo k čemu tak ten materiál přirovnat? Něco takového http://www.stoklasa.cz/klobouk-damsky-roses-x130871
      Myslím, že tohle se snad ani nijak nejmenuje a nezáleží exaktně na tvaru, může být měkký i vystužený, dokulata a říká se tomu prostě dámský klobouk. (Trošku to připomíná třicátá léta, ale znalci módy a historikové by mě možná opravily, že tehdejší kloboučky byly jiné, kulaté a úzké krempy.) Ten dámský prvek tam zastupuje na straně většinou nějaká květina, stuha a tak. Preferuju tyhle jednodušší, ne vyloženě širokou krempu. Ale kdybych začala chodit častěji na plesy, tak si teda možná i koupím fascinator nebo klobouček se závojem. :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥