sobota 14. prosince 2013

Splácím "dluhy"

Ono se říká, že by člověk neměl vstupovat s dluhy do nového roku. Na to je asi ještě chvíle času, ale raději dřív než později. Bohužel, i já mám tady na blogu nějaké dluhy :-( Kaju se velice. Jsem ostudná ostuda :-( Ale jdu to teď všechno napravit :-). Ano, prostě nestíhám a je to v blogereském světě už asi klišé, ale bohužel je to tak. Se změnou zaměstnání, zdravotními i rodinnými problémy už na blog bohužel moc času nezbývá :-( Ale teď to napravím!

Physiogel
Dlužím vám vyhodnocení soutěže o 2 krémy značky Physiogel. Tyhle krémy mi pro vás věnovalo PR zastoupení této značky, za což moc děkuju! A kdo teda vyhrává? Ruka mého drahého vylosovala komentář č.20, což je moje milovaná Stárnoucí blogerína a potom komentář č.22, pod kterou se skrývá Domi! Moc gratuluju holky!

Krabička stěhovavá
Další vyhodnocení, která vám dlužím, je o novou "maminku" krabičky stěhovavé. Tentokrát mi pomáhala naše morčátka Cyril a Metoděj :-) Dostali lístečky se jmény do misky a který tam nechají poslední, tak si u nich není oblíbený, ale jako cenu útěchy za to dostane velkou krabici plnou tajemství a překvapení :-) 

A kdo že zůstal poslední v kokosovém ořechu? No přeci moje milovaná Sába :-) Neber si to, Sabi, osobně - oni asi ví, že máš doma té potkaní lásky plno, a že ještě nepotřebuješ tu jejich :-)

No a to je všechno :-) Všem holkám moc moc gratuluju!

Co vy ostatní, taky se snažíte stihnout resty do konce roku?

                                                                        Evelin♥


7 komentářů:

  1. Jéjé...! Chvíli jsem myslela, že špatně vidím! :) Moje historicky první výhra..! :) Děkuji tvému drahému za vylosování právě mého komentáře. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si sepsala asi deset věcí, o kterých chci ještě do konce roku udělat článek, tak jsem fakt zvědavá, jestli to stihnu, ale musím :D! Jinak všem holkám gratuluji :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám resty spíš školní, s blogem jsem na tom časově relativně dobře, spíš mám teď občas až nulovou energii, tak se mi kolikrát nechce ani sedět, natož něco psát. Ale ono se to spraví, uvidíš. :) Gratuluju výherkyním, všem to moc přeju:) Pozdravuj morčáky;)

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, děkuju :) A restů mám taky dost, ale musím se pochválit, že jsem s nima dost pohla tento týden! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Naštěstí se mi teď daří vše plnit a dodržovat, jen jedna věc mi trochu unikla, a to zjistíš, když mrkneš na mail ode mě :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta morčata mě dostala.. Cyril a Metoděj losují.. chachááá :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kecáš? JÁ? Jako fakt??? Jupíííí...

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥