středa 25. prosince 2013

Vánoční tag |2013|

Po roce jsem tady opět s vánočním tagem. V posledních dnech proletěl tenhle tag opět blogovým světem a já to zase nestihla :-) Tak aspoň teď, malinko opožděně :-)

Jaký film je v období Vánoc tvým oblíbeným?
Posledních pár let si nedokážu představit Vánoce bez Shrek koledy, filmu Pelíšky a pohádky Anděl Páně.

Jaká je tvá oblíbená vánoční barva?
Jednoznačně stříbrná! Letos jsme vypustili všechny barevné baňky a nechali jsme jenom slaměné ozdoby a přidali pár stříbrných baněk. Na příští rok koketuju s myšlenou béžových a světle hnědých tónů.
něco málo z našeho stromečku
Je Štědrý večer. Zůstaneš ve svém pyžamu/domácím oblečení nebo se hezky a společensky oblékneš a upravíš?
Stejně jak jsem psala loni, tak i letos v pyžamu budu, když mi můj drahý donese snídani do postele, jelikož mám svátek :-). Letos ale hodlám prolenošit celý den v pyžamu se soby :-) Po "obědě" půjdeme nakrmit kačeny a labutě a k večeři šup do slavnostnějšího :-) Ale žádné plesové róby, nic takového :-) Prostě černé kalhoty a nějaký svetřík a budu nejkrásnější na světě :-)

Otevíráš své dárky večer nebo ráno, v kolik?
Dárky ke svátku ráno a ty od Ježíška odpoledne/večer, ale znáte to - čím dřív, tím líp :-) Večeříme kolem 5 hod. a pak šup šup ke stromečku :-)

Upekla jsi někdy chaloupku z perníčku?
Ne, nikdy. Péct sice umím, ale chybí mi trpělivost, takže jak se znám, tak bych ji vůbec nedodělala :-) Letos jsem tedy už perníčky ani nepekla. Miluju, že nádherně provoní byt, ale v únoru jsem je vždycky vyhazovala, tak jsem se na to letos vyprdla :-)

Co děláš o vánočních prázdninách?
Už nějaký ten pátek se mě vánoční prázdniny netýkají :-) Jako malá jsem zimní volno trávila bruslením či sáňkováním za barákem. Na střední se priority změnily a já se nemohla dočkat odjezdu na chatu, kde jsem s partou z gymplu slavila Silvestr. Na vysoké se to otočilo ve šprtání na lednové zkoušky. A teď? Teď si užívám zasloužené volno po celém roce, popíjím kakao, relaxuju u pohádek a plnými doušky si užívám ten klídek a pohodu.
moje olovo :-)
Máš nějaké vánoční přání?
Mám hafol přání, která se týkají hmotných věcí :-) To víte, jsem nevkusně materiálně založená a chci moc, moc dárků pod stromečkem (a možná ještě tak o dva až tři víc) :-). Pokud to mám vztáhnout na duševní rovinu, tak mým velkým přáním je, abych mohla i ty příští Vánoce strávit s lidmi, které mám ráda a aby těch lidí bylo minimálně stejně jako je teď.

Jaká je tvá oblíbená vánoční vůně?
Loni jsem psala, že na typické vůně moc nejsem, jelikož mi nevyhovuje ani skořice, ani vanilka. To se ale letos do určité míry změnilo a vanilku jsem začala mít pomalu ráda :-) Co se ale oproti loňsku nemění je fakt, že vánoční "františkové" mě dohánějí k šílenství (a někdy i slzám, když je prostor nevětraný).

Jaké je tvé oblíbené vánoční jídlo/pochoutka?
Mám ráda všechno, co k Vánocům patří! Punč, vanilkové rohlíčky, bramborový salát, česneková pomazánka, linecké, vosí úly... No prostě všechno :-) Na zdraví :-)!
ZW Rosé, pozdní sběr
Co vy a váš vánoční tag? Klidně mi naházejte odkazy na vaši verzi do komentářů :-) Mějte se krásně :-)



                                                                        Evelin♥

5 komentářů:

  1. Hááá, ty ozdoby jsou z Lidlu že jo? Taky nám letos zdobí stromeček .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano :-) Kupovala jsem je loni a připadnou mi skvělé :-)

      Vymazat
  2. Evelínko hezky jsem si početla u Tvého tagu, já sepsala taky tag, ale koukám, že máme úplně jiné otázky :-)....Tak určitě sis užila krásně sváteček v tom pyžámku a snídaní do postele :-). To Ti přeji! My už taky spěcháme ke stromečku hodně brzy, abychom pak stihli pohádku v sedm :-). Anděl Páně je skvělá pohádka a zvládla jsem letos všecky tři Shreky. Tak si užívej dál zaslouženého volna!!! a tady ten odkaz, kdyby se Ti chtělo číst :-) http://emeverydaylife.blogspot.cz/2013/12/vanocni-tag-podle-em.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti milá eM za krásný komentář! A moc děkuji za odkaz, krásně jsem si u tvé verze odpočinula!

      Vymazat
  3. Ja si vianoce predstavujem v nejakej krasnej zasnezenej krajine.. napr. tuto <3 http://tirolsko.eu/berwang

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥