neděle 23. března 2014

5 vteřin od Garnieru

Příjemné dopoledne,

týden se tu neobjevil žádný článek a je nejvyšší čas to napravit :-) Už je to pár týdnů zpět, co Garnier představil (tehdy) novinku pod názvem Perfect Blur. Tenhle výrobek by měl vaši pleť vylepšit a vyretušovat za 5 vteřin :-) 
*produkt mi byly zaslán PR zastoupením Garnier a já děkuju za možnost vyzkoušení
Propagační info k výrobku říká, že Perfect Blur retušuje nedokonalosti, zmatňuje pleť a taky odstraňuje známky stárnutí. Výrobek obsahuje inovativní složení, které funguje jako zjemňující báze, a spolu s jemnými částečkami odrážejícími světlo vytváří efekt opticky dokonalé pleti. A to bez barevných pigmentů.

Složení je překvapivě krátké a vše vypovídající - silikon, silikon a zase silikon. Tady je to jasné - buď vám nevadí a klidně to vyzkoušíte nebo jste silikonový odpůrce a tím pádem to není absolutně nic pro vás.
Balení výrobku tubě je praktické a vyhovuje mi. Někdy ovšem nastanou menší trable s dávkování. Nejsem si úplně jistá, jestli je to kvůli mojí nešikovnosti nebo kvůli tomu, že v tubě dost vzduchu. Někdy mi vyprskne výrobku tak na 3 použití (viz foto níž) a někdy se fakt nadřu než něco málo z tuby vůbec vydoluju :-)
Konzistence mě překvapila. Čekala jsem o něco tekutější výrobek - viz třeba báze od Dermacolu. Perfect Blur je ale spíše taková kašička. Už na první dotyk ucítíte, že je to silikon od A po  Z. Nelepí, je jen malinko taková mastnější. Ale opravdu jen na první dotyk.
Účinky. Na pleti je výrobek příjemný. Na pohled se zdá, že má lehce narůžovělou barvu, ale nebojte, zdání klame :-) Při rozetření není vůbec vidět. Účinky jsou u mě takové diskutabilní a rozpačité. Vyhlazení jsem pozorovala, to ano. I zmatnění. Obzvlášť chci vyzdvihnout jako by pudrový finiš toho výrobku. při nanášení je to prostě jen čistý silikon, při rozetření na obličeji mám pak pocit jako bych byla přepudrovaná. A to se mi líbí. Že bych ale už nepotřebovala make-up? To asi opravdu nehrozí :-)
Zkoušela jsem výrobek jen samotný a zjistila jsem že teda jako dobré, ale něco dalšího přeci jen musím na obličej dát, jinak by se mě venku všichni lekli :-) Začala jsem výrobek používat jako klasickou bázi pod make-up. Tady funguje dobře, myslím, že srovnatelně s vází od Dermacolu. Vše drží na svém místě, tak jak mám. 

Já osobně ale používám spíš BB než make-upy a ty jsou většinou silikony už nadupané samy o sobě, takže po testování mi výrobek teď doma spíše jen leží. Je ale pravdou, že pokud volím klasický make-up a ne BB, tak raději volím Perfect Blur místo báze od Dermacolu.

- výrobce: Garnier
- objem: 30 ml
- cena: 200 - 250 kč
- hodnocení: 7/10

Co vy, máte? Znáte? Dáte na reklamu?

Evelin ♥

11 komentářů:

  1. Určitě bych to chtěla vyzkoušet, ale zatím je mi tak nějak líto za to ty peníze dát :-P

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tvou recenzí. Zkoušela jsem Blur ze vzorečku a mám stejný názor.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma vzoreček, zatím jsem nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. Není to z té reklamy, že to slečně i učesalo a vymalovalo obočí?

    OdpovědětVymazat
  5. Mě tenhle výrobek hodně láká, ale ještě mám doma půlku velké satin base od dermacolu :).

    OdpovědětVymazat
  6. Zkoušela jsem jen z testeru na ruku a moc mě nezaujal, obecně ale nemám ráda ten silikonový pocit, který mám z většiny takových bází. :)

    OdpovědětVymazat
  7. silikon velmi účinný,krásně zakryje vrásky a jiné nedostatky...bohužel dávkování špatné,nikdy nevíte kolik vám toho vyprskne,některý makeup po něm klouže jako po ledu a nejde rozetřít

    OdpovědětVymazat
  8. Pořád váhám nad pořízením,ale možná, že vážně podlehnu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Slyším o to prvně, ale nevypadá to zas tak špatně. :) I když já na ty silikony moc nejsem, stačí mi zmíněná báze od Dermacolu :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych to ze zvědavosti hrozně ráda vyzkoušela, ale spíš jen ze vzorečku, celé balení se mi kupovat nechce, když jsem zatím nikde neslyšela jednoznačnou chválu - spíš naopak :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som skúšala len vzorku a bola som spokojná, make-up mi vydržal na pleti fakt celý deň, bolo vidieť rozdiel, keď som nepoužívala žiadnu bázu a toto - výdrž make-upu je s týmto produktom o dosť dlhšia a lepšia. Avšak ako píšeš, je to proste krémik, podkladová báza, krycie schopnosti make-upu nemá. Ale pleť nádherne vyhladí. Mne však ale pripadá tá cena dosť vysoká.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥