pondělí 31. března 2014

Březen v obrazech

Tak tady máme poslední březnový den a tak je tady zase měsíční obrázkové ohlédnutí, jak jsem se v březnu měla já. Podle ohlasů na poslední podobný post jsem se rozhodla, že to zkusím pravidelně :-)

Na začátku března jsem měla možnost se účastnit staff meetingu naší firmy a bylo to super. Sice spousta přednášek, ale člověk se na korporaci podíval zase z jiného úhlu pohledu. Samozřejmě jsem si užívala dokonalého cateringu a v paměti mi uvízly úžasné lívance s teplým ovocem a šlehačkou. To byla mňamka! Zákusky na fotce jsou z oslavy strejdových šedesátin. A ty byly zase poctivé valašské!
To ale nebylo jediné jídlo v tomto měsíci :-) Užívala jsem si ovocných svačinek do práci, bůčku na vesnici ke svačině nebo dokonalého dortu, který byl naprosto dokonalý! A co by to bylo za gastronomické zážitky bez dobré kávy :-)!
Celý měsíc mě překvapoval slunečným počasím. Mám na zádech tajný solární panel, takže jedu vyloženě na sluníčko. Jak je zataženo, tak je po mě jak po žabě a nic mě nebaví. Jenže sluníčka bylo dost a to byla radost! A když už sluníčko, tak barevné kecky nebo balerínky :-)!
Náš florbalový tým postoupil do semifinálove  Autocont extraligy, tak jsme chodili fandit víkend, co víkend. Nakonec se bohužel překvapení nekoná a včera to byl poslední zápas série. Nicméně i tak naši Pantheři udělali obrovský kus práce. Taky jsem se musela poprat s vyrážkou, která se mi udělala vzadu na krku a to prosím pěkně jen tak. Do teď jsem nerozklíčovala, jak se mi tam tak nějak mohla objevit. Mrcha jedna. Tento měsíc jsem nenakupovala kosmetiku, ale začínám být pečená vařená ve všech různých obchodech s nábytkem, sedačkami a vůbec jakýmkoliv vybavením do bytu.
A co by to bylo za březen, kdybych vás ochudila o Cyrilka s Metůdkem. Tady jsou relativně krotcí. Hezky v osušce po koupeli si rochnili u mě na klíně a vyloženě kvokali blahem :-) A taky jsem se zamilovala! Do tohoto schodiště a do tohoto tetování!
Jaký jste měli březen vy? A co vás čeká v dubnu? Já doufám, že víc a víc sluníčka, cesty do práce na kole, nějaké ty výlety a hlavně pohodička :-) 

Pohodový start do nového pracovního týdne přeju!
Evelin ♥

2 komentáře:

  1. Já ho měla v klidu :) v dubnu bych chtěla víc se hýbat a cvičit :D léto se blíží ajaj . Hezky den přeji http://petrusha1992.blogspot.cz/2014/03/fotky.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. To tetování vypadá fakt že dobře, jen škoda, že ho má už skoro každý druhý :/ Tedy aspoň v cizině.
    Já měla úžasný měsíc, ale teď nás čeká jaro v plném proudu, to bude ještě větší krása! :3
    - Elma

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥