neděle 2. března 2014

Zase další micelárka

Příjemnou neděli přeji,

za okny krásně svítí sluníčko (ale je tam kosa jako blázen) a já doufám, že stupně poskočí ještě nahoru, ať můžeme vyrazit na procházku :-) A než ta chvíle nastane, tak tady pro vás sesmolím článek. A bude to zase o micelárce, tentokrát o té ze stáje L´Oréal
Složení: Aqua/water, hexylen glycol, glycerin, poloxamer 184, disodium cocampodiacetate, disodium EDTA, polyaminopropyl biguanide
Balení se mi líbí. Příjemná hranatá změna po všech těch oblých tvarech, které mi připadnou všechny na jedno brdo. Navíc má i fajn uzávěr, není tvrdý a díky tomu se nemusím bát o všechny své nehty. Parfemace by měla být nulová, ale já po 3 týdnech malinko cítím jakoby zatuchlinu. Z obalu ji cítím minimálně, ale na vatovém tamponku už je ta vůně (pach?) výraznější. Ale není to nic hrozného, jen postřeh.

Nejdůležitější je odlíčení, jak s tímhle parametrem si poradí. Musím přiznat, že tahle micelárka odličuje dobře. Zvládá u oční make-up a to dokonce i gelové linky. Úplně hladce mi to ale nejde, sem tam se musím trošku víc posnažit a to mě neba :-) V tomto ohledu si myslím, že je tahle micelárka srovnatelná s tou od Biodermy. Velkým + je, že neštípe v očích a taky oční okolí nevysušuje.

- značka: L´Oréal
- cena: 99 kč (kupovala jsem v akci v DM)
- objem: 200 ml
- hodnocení:8/10

Za mě je tohle rozhodně nadstandard. Zažila jsem horší micelárky, srovnatelných jsem pár taky měla. myslím, že nenáročné uživatele určitě nadchne. je dostupnější a cenově vychází na objem stejně jako Bioderma v akci, takže proč ne.

Evelin
         

9 komentářů:

  1. Za mě určitě super, byla jsem s ní moc spokojená. Teď uvažuju buď o Garnieru nebo znova o téhle :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  2. chtěla jsem ji taky vyzkoušet a v Tetě drogerii na ni mají pořád slevy, ale nevím, já radši přírodnější vody :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  3. :) Musím s tebou souhlasit až na vůni tu necítím. :) Na poměr ceny a kvality předčila má očekávání a je vážně hodně podobná Biodermě. :) Není špatná a určitě se k ní jednou vrátím, ale včera sem si pořídila litr Biodermy do zásoby. :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně mě láká:) ale spíš si pořídím novinku od Garnieru :)

    OdpovědětVymazat
  5. Využiji akce v DM krém L´Oréal + jakýkoliv odličovací přípravek zdarma a pořídím si tuhle micelárku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jí mám moc ráda, už jsem ji dopotřebovala, ale asi pořídím znovu :).

    OdpovědětVymazat
  7. já už mám čtvrté balení, jsem s ní moc spokojená :) nic z ní teda naštěstí necítím... měla jsem dřív Biodermu, ale nemám furt náladu lovit akce nebo ji objednávat z netu, Mixa má debilní pumpičku a vadí mi ta vůně růží a po nějaké době mě začala dráždit. takže tahle je jednoznačně nejlepší a odličuje mi perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem s ní taky naprosto spokojená a určitě si koupím další. O té "vůni" jsem už někde četla, tak nejsi asi jediná, ale já teda necítila ani po delší době nic ...

    OdpovědětVymazat
  9. Růžovou od Biodermy mám moc ráda. No dlouho se mi teď doma nevyskytla. Nahradil ji kokosák, Apeiron a Dermatherm. Ale! Na cesty je myslím Bioderma nej - zvlášť v tom pidi balení.
    A i když věřím, že ta od L'Oreál může být supr, stejně zůstanu radši u těch přírodnějších variant, jak zmiňovala Elma o pár příspěvků výš :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥