středa 26. března 2014

Zase mažu s Alverde

Zdravím vás :-)

To deštivo mě moc nebaví... Rozmlsaná z minulého týdne mi tyto meteorologické výkyvy nedělají moc dobře :-) Já raději sluníčko a teploučko :-) Tahle šeď a déšť není nic pro mě. Zvládám to jedině o víkendu, kdy můžu zalézt do pelechu a koukat na seriály :-) Každopádně mi radost dělají jiné věci, v tomto případě třeba krém na ruce od Alverde, který se ke mě v průběhu jednoho dne dostal ze dvou míst. Díky, Liško! Díky, Sabi! Hold, máme s holkama stejný vkus, no :-)
Informace od výrobce říká že složení s bambuckým máslem a měsíčkovým lejem intenzivně pečuje a podporuje regeneraci suchých a namáhaných rukou. Výrobek je dermatologicky testován. Složení na fotce níže.
složení
Balení je pidi mini, což je z hlediska obsahu 25 ml asi jasné :-) Perfektně se vleze do kabelky nebo jen kosmetické taštičky. Kombinace bílé, zelené a oranžové se mi líbí. Evokuje ve mě blížící se jaro. Konzistence krému je trošku hutnější, ale na mé ruce je to ideální. Roztírá se dobře a vstřebání je rychlostí blesku, takže žádné mastné ruce a otisky na klávesnici se nekonají. Vůně je mi příjemně bylinková, která není vtíravá a z rukou jde cítit decentně. Účinky jsou dokonalé! Krásně hydratované ruce, žádná mastnota, žádné "šustění" rukou po pár minutách. Já osobně jsem tedy asi KONEČNĚ našla krém na ruce, který mi absolutně vyhovuje!
- značka: Alverde (drogerie DM)
- objem: 25 ml
- cena: nevím, dostala jsem jako dárek
- hodnocení: 10/10

Našla jsem ho! Krém na ruce, který si budu kupovat pravidelně. Zajímalo by mě, jaké jsou váš oblíbené krémy na ruce, protože já ten svůj ideální hledala strašně dlouho.

Evelin ♥

5 komentářů:

  1. Tento krém jsem měla nedávno, jako vzorek. Nadchla mě vůně měsíčku...a také konzistence, která se, jak říkáš, výborně vstřebává. Výsledně jsou ruce opravdu hydratované a jemné. Za mě tedy také určitě ANO.
    Všeobecně jsem si značku Alverde oblíbila.

    Hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ta vůně měsíčku je naprosto dokonalá. I já mám Alverde všeobecně v oblibě :-)

      Vymazat
  2. jééé, tak to jsem ráda, že Ti sedí a že jsi spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z této řady mám od Alverde mycí gel na obličej a je super, asi si také pořídím i krém:)
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥