středa 16. dubna 2014

2v1 pro sluncem namáhané vlasy

Příjemné středeční dopoledne milé dámy :-)

Venku se pomalu ale jistě dere ke kormidlu jaro a po něm samozřejmě přijde na řadu léto. A tak tady pro vás dnes pár postřehů o šamponu 2v1 pro sluncem namáhané vlasy. Tenhle šampon jsem našla ve stojanu v DM (už loni... ale nestihla jsem napsat recenzi, tak snad se letos bude někomu hodit). Jo a je od Balea. Obecně mám tuhle značku ráda, však vy to moc dobře víte a já na tu jejich kokosovou řadu prostě dopustit nedám :-) (I když nedávno četla, že změnili slože ní a že už to není co bývalo... Tak uvidíme...) A jelikož léto se blíží mílovými kroky a chtělo to nějakého nového vlasového pomocníka do koupelny :-) Tak jsem po něm šáhla. A jak naše kamarádství dopadlo?
Balení je klasická tuba od Balea. Vršek se odklápí dobře, takže s ním ve sprše s mokrýma rukama nemusím zápasit :-) Navíc i dobře drží, takže nehrozí, že by se mi na poličce něco rozlilo. Z balení na vás vykoukne šampon jemně mléčné barvy. Konzistence mě překvapila svojí hutností. Šampon je opravdu dost hustý a mě to takto vyhovuje. Stačí ho opravdu málo - pění až až (co bychom taky čekali jiného, když na druhém místě máme sulfát, že). Vůně je prostě letní :-) Na mě trošku přeslazená, ale dá se. Je to taková směs tropického ovoce, za sebe asi nejvíce cítím papáju. 

Nejdůležitější budou ale účinky a dojmy. Prvně jsem byla hodně skeptická. Rozumějte, výrobky 2v1, 3v1 či jakékoliv několik v jednom prostě není pro mě. A když je to vlasová kosmetika, tak o to více skepticky jsem se tvářila. Přeci jen mám vlasů hodně, jsou o ramena a rozčesávat tuhle kouli něčeho po umytí bývá za trest. S tímhle se šampon vypořádal docela dobře a vlasy jsem rozčesala bez toho, aniž bych s jich musela půlku vyrvat :-) A co se týče ochrany pro sluncem namáhané vlasy? To moc nevím... U moře jsem loni nebyla a čachtala se po většinou v rodinném bazénu s minimem chlóru. Pozitivní je, že při používání šamponu v létě byly vlasy jako vždycky, takže změna k horšímu nebyla! Myslím, že by to chtělo otestovat někde u móóóóře a pak bych to asi dokázala rozseknout... Ale jelikož ani letos se nikam nechystám, tak je to Smolík a budete mi muset věřit :-)
složení
- značka: Balea
- cena: 39 kč
- objem: 250 ml
- hodnocení: 8/10


Už se těšíte na víkend? A jaké jsou vaše plány?

Evelin ♥

4 komentáře:

  1. Mám pocit, že už jsem na tenhle produkt četla nějaké pozitivní recenze, a i když jsem taky k 2v1 skeptická, tak pokud to funguje, tak je to na jakékoliv cestování skvělé. Jedna lahvička místo dvou zní dobře :)
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jedna je vždycky lepší než dvě :-)

      Vymazat
  2. Tento šampón nosím každým rokom na dovolenku (šetrím miesto ináč výrobky 2v1 bežne nepoužívam) a som s ním nadmieru spokojná pretože aj napriek slnku a morskej vode nie sú moje vlasy po dovolenke zničené! Ja ho určite odporúčam aj vlasový sprej z tej istej rady k tomu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na ten sprej teda musím zajít kouknout, děkuju za tip :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥