středa 30. dubna 2014

Duben v obrazech

Taky vám tak připadne, že ten čas tak strašně letí :-)? Mě teda hrozně... Ono i těch článků na blogu je teď po skromnu, ale snažím se, co to dá :-) Tak dneska zase jen tak ve zkratce a hlavně obrázkově o tom, jak jsem se měla :-)

Užívala jsem si. Krásného počasí a výletů za rodinou, kdy člověk prostě vypadne z města a toho každodenního shonu. A člověk jen tak sedí na zahrádce, popíjí vínko a relaxuje, kouká na západ sluníčka  říká si, že tyhle chvíle stojí za to. Užívala jsem si paintballu a nového. No jo, modřiny zmizely teprve před pár dny. Že bych ten zážitek potřebovala opakovat, to říct nemůžu. Ale zase nemůžu říct, že bych to nezkusila! A vynikající zmrzlina? Ta je k užívání jak dělaná :-)
Výletovala jsem. Opět jsem si užívala cestování vlakem na trase Otrokovice-Praha a zpět. Tentokrát na mě "zbyly" jen České dráhy a to půl hodinové zpoždění jim jen tak nezapomenu. Ale na druhou nezapomenu zase na jedinečný zážitek setkání s naším CEO!
Dělala jsem mnohé věci poprvé. Poprvé jsem někoho stříhala! A jsem šťastná, že drahý po mém výkonu nenebral směr holičství :-) A dokonce mě i pochválil, takže přemýšlím, že si založím novou živnost :-) Vybírala jsem gril :-) Zatím jsme byli jen na čumendu, ale vybrala bych si! Snad si letos v létě ugrilujeme něco už ve vlastním :-) A byla jsem poprvé s autem v myčce. A bála jsem se :-)
Jedla jsem. To není nic neobvyklého. Obzvláště u mě, že ano :-) Pro změnu zase nesmělo chybět sushi, na kterém jsem už regulérně závislá. Další závislostí začíná být tatarák. Před pár lety bych to nedala do pusy, ale teď se ze mě asi stává gurmán nebo co :-) A pak už jen špagety od kolegy z práce na oplátku a kokinko ke kávě.
Radovala jsem se z toho, že jsem a mám se relativně dobře. Radovala jsem se z krup, které jsem naposledy viděla jako malá. Raduju se každý den z těch malých blbounků, kteří na mě každý den kvokají a taky z jarního kvítí a pampelišek :-)
Jaký jste měli duben vy? Podle vašich představ? A je něco, co byste si zopakovali nebo něco, co byste v dubnu raději vynechali?

Krásnou středu!

Evelin ♥

4 komentáře:

  1. Ty jo tofík!! ten miluju naprosto bezprostredne a beru si ho vzdycky v lidlu u pokladny:D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mám i přes maturitní období relativně dobře :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdy maturuješ :-)? Já letos slavím 10 let od maturity :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥