středa 2. dubna 2014

V Peřině |TAG|

Tak se nám ten pracovní týden pomalu půlí a už je zase o kousek blíž k víkendu. Máte nějaké plány? Já chci odpočívat, vyžehlit tu kupu prádla a stihnout nějaký ten výlet. Zatím si o tom můžu nechat zdát, tak myslím, že TAG "V peřinách" je tím pravým ořechovým pro dnešní počtení.

Bez čeho neodcházím do peřin?
Bez pyžama a bez ponožek. Absolutně neumím spát nahá, prostě neusnu. Musím mít aspoň tílko a spoďáry :-) A to samé ponožky. I v létě musím mít aspoň jedny lehké kotníčkové. Sice je v noci sundám, ale před spaním je musím mít. Jinak se jen převaluju a neusnu.

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?
Pohodlí nade vše! Sansoussi ráda vytáhnu na romatický večer při svíčkách, ale pokud se jedná o fyziologickou potřebu spánku a odpočinku, tak pyžamové kalhoty, tílko a je to. A teda ještě ponožky! A pak jsem nejspokojenější na světě.

Kniha?
Dříve jsem před spaním četla hodně, teď už se nějak nemůžu soustředit. Takže po večer v pelechu hru PixWords a těším se z každého levelu, který překonám.

Nějaký kosmetický rituál?
No jéje :-)! Před spaním pravidelně beru ze svého nočního stolku věci na mazání rtů, rukou a nohou. A nesmí chybět levandulový olej, který dávám nejen na pleť, ale pár kapek kápnu i na polštářek a to se mi pak spí jedna radost. 

Sklenička něčeho dobrého před spaním?
O víkendu si dám ráda skleničku bílého vína, ale není to nijak pravidelně. A přes týden se mi skvěle usíná po hrnku kakaa, resp. Granka.

Chrápu?
Jo...:-( V posteli v tomhle tedy za dámu rozhodně nejsem :-) Chrápu hlavně když jsem nemocná a unavená. To pak ani žádné mlaskání nebo otáčení na bok nepomůže.

Snídaně do postele?
To bych si teda nechala líbit. Přes týden nula bodů, jelikož se s drahým míjíme. A o víkendu vstávám asi tak o dvě hoďky dřív, takže zase smůla... Jedině až budeme v důchodu :-) A na to už se moc těším :-)

Jaké jsou vaše "peřinové" odpovědi? Pokud jste TAG dělaly, budu moc ráda, když mi hodíte odkaz do komentáře. A pokud ne, tak budižte označeni všechny a vesele pokračujte dále :-)

Evelin♥



5 komentářů:

  1. Ty máš bezva tagy!:) už jsem to vyplnila:D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tag :). Já neusnu bez nočního krému na tváři a knížky :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky neusnu bez ponožek a bez namazání rtů a rukou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Neusnu bez peřiny/deky - venku může být třeba třicet stupňů tepla, ale jak nejsem přikrytá, tak je mi zima! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hahaha, pár týdnů mateřské a rituály padnou... Hlavní bude každá ukořistěná minuta spánku. Ren.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥