pátek 25. dubna 2014

Zmizík pórů Pore Refiner

Příjemné páteční ráno :-)

Dnes mě čeká zkrácený den, v práci jen hezky do 14 hod. a pak tradá směr chata s lidma z práce, tak jsme zase zvědavá, kdo to komu nandá v Aktivitách :-) To mi ale nebrání v tom, abych pro vás ještě sepsala článek, tentokrát o profláknutém krému Pore Refiner od Biodermy. Jedná se o krém z řady Sébium, pro mastnou a problematickou pleť.
Výrobce tvrdí, že: tento koncentrát zlepšuje vzhled pokožky, její struktura se stává jemnější, hladší, jasnější, póry se stáhnou a jsou méně viditelné. Je hypoalergenní a nekomedogenní
Pro zvídavé přikládám složeníWATER (AQUA), METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE, SALICYLIC ACID, DODECYL GALLATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SILICA, TRIDECETH-6, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, PROPYLENE GLYCOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).
Balení je plochá tuba, ze které se krém vytláčí poměrně dobře. Plast je ale poměrně pevný, takže ke konci jsem musela ustřihnout vrch, abych se dostala opravdu ke všemu krému, který tuba ukrývá.
Vůně je hodně jemná. Nedokážu vůni blíže specifikovat, je to pro mě taková čistota. Nic agresivního nebo nepříjemného.
Konzistenci bych přirovnala k takovému tekutějšímu krému. Po nanesení na pleť se rychle vstřebává a během chvíle po něm není na pleti ani vidu ani slechu :-)
Účinky vás budou zajímat asi nejvíce. Já osobně tenhle krém používám převážně v létě, kdy se moje pleť ze sušenky stává spíše smíšenou, v období periody až mastnou. Tak za prvé, pleť je opravdu matná. Že bych nepotřebovala pudr se říct nedá, ale je to velký krok ke spokojenosti.

Nejdůležitějším účinkem je ale asi slibované stažení pórů. Co si budeme nalhávat. Úplné vymazání pórů je spíše ze sféry sci-fi. Popravdě musím ale říct, že je pravda, že po použití jsou méně viditelné. Pokud máte póry viditelné minimálně, tak vám určitě pomůže. Pokud je máte jako krátery (jako já), tak 100 % hladkou pleť opravdu nečekejte. Ale velikou pomoct ano! 
Moje upozornění. Doporučuju používat opravdu pouze majitelkám mastnější pleti. Jak jsem psala na začátku, tak většinu roku jsem suchá jako sušené maso křížené se Saharou a je pravda, že tento krém mastnotu eliminuje docela dost. Mě samotné se sem tam vytvořila suchá místečka a tvořily se šupinky. Proto doporučuju používat na T-zónu nebo lokálně na místa s rozšířenými póry.

- značka: Bioderma
- obsah: 30 ml
- cena: hodně variabilní, levněji koupíte na netu, našla jsem ceny od 300 kč výš
- hodnocení: 9,5/10

Musím říct, že jsem příjemně překvapena a tenhle krém se stal nedílnou součástí mé letní kosmetické taštičky a rozhodně si ho zase koupím, protože za tyhle účinky je to pro mě takový malý zázrak.

Mějte fajn pátek!!!

Evelin ♥

12 komentářů:

  1. Škoda, něco na stažení pórů by se mi zrovna šiklo. Bohužel mám pleť hodně přesušenou, takže to není nic pro mě :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud je pleť suchá, tak doporučuju hledat něco jiného. Tohle by ti podle mě udělalo nehezká suchá šupinkující místa :-(

      Vymazat
  2. Ja ho mam tiez. Aplikujem ho len na casti tvare kde mam rozsirene pory pretoze na celu tvar mi to pride ako celkom draha zalezitost. (Kupovala som ho v kanade za 33$ co povazujem za dost penazi za krem). Pouzivam ho len ked si davam makeup, pod BBkrem si ho nedavam ale nedavno som pouzivala makeup kazdy den zhruba jeden mesiac a kazdy den som si dala sebium a rozdiel v poroch bol dost viditelny. Boli take stiahnute a menej sa zanasali. Ked mi dojde tak si urcite kupim dalsie balenie ale zrejme pohladam na nete lebo ceny u nas v drogeriach su za biodermu dost premrstene.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče ceny, tak Bioderma je jiný level, to je fakt. Ale dá se sehnat za relativně slušné peníze na netu, tak zkus pohledat tam :-)

      Vymazat
  3. Tohle je přesně něco pro mě, jakmile spotřebuju aspoň jeden pleťový krém, moc ráda si jej pořídím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já si zase ráda počtu, jak jsi s ním spokojená ;-)

      Vymazat
  4. Super recenze :-) Mám v plánu si Pore refiner koupit právě na T-zónu, protože zmatňuje vážně výborně a je i skvělý jako podklad pod make-up.

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, to jsem si ještě chtěla koupit! Díky za připomenutí. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsem si tento výrobek kupovala, tak jsem myslela, že když je to sérum, že je pečující a dlouhodobým používáním se póry stáhnou... ale mělo by se to jmenovat spíš báze pod make-up... :)

    Nový design! Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :-) Spíše stahovač pórů pod make-up :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥