čtvrtek 24. července 2014

Matná dokonce i v HD kvalitě

Příjemný čtvrtek vám přej :-)

Šla jsem do sebe a tohle už je druhý článek tento týden :-) No, oproti jiným blogerkám to asi není bůh ví jaký výkon, ale já jsem na sebe vážně pyšná. Ona je to radost, psát na vlastní lavičce, kterou vám brácha natřel na bílo, s kávičkou a v prostředí, kde na vás dýchá klid. To je pak i psaní radost.

Zjistila jsem, že ač kosmetický nadšenec, tak na blogu je až žalostně málo článků o make-upech nebo BB krémech. A to dnes napravíme. Začneme hezky podle abecedy, Astorem. Pořídila jsem si od nich make-up Mattitude HD, v odstínu 01 Ivory.
Výrobce do světa hlásá, že dokonale zmatní pleť i na úrovni vysokého rozlišení. Lesk je pryč, póry a nedostataky zmizely, takže vaše pleť je dokonalá v každém pixelu bez ohledu na to, z jaké blízkosti se na ni díváte. Tato unikátní technologie mísí mikromleté pigmenty s miniaturními skleněnými kuličkami do ultra lehkého gelového složení, které zajišťuje 16ti hodinovou kontrolu nad leskem a přirozené barvy dodávají vaší pleti zdravý vzhled. Nevysušující gelová textura pleť hydratuje, vyhlazuje a zenchává ji dokonale pružnou a svěží. Vaše pleť je chráněna před antioxidanty a navíc díky ochrannému faktoru SPF 22 také před nepříznivým působením slunečních paprsků.
Balení je elegantně štíhlé a plastové. Ideální, protože není zase tak těžké, takže při cestách se zase tolik nepronese. Součástí je i praktická pumpička, takže aplikace je více než příjemná a hlavně hygienická. Konzistence je příjemně našlehaná, malinko gelová.  Na druhou stranu se s ním dobře pracuje. Roztírá se dobře, do pleti se zapracuje více než dobře a drží. Krytí je průměrné, řekla bych střední. Na druhou stranu, já jsem překvapená, protože mi přijde, že drogérkové make-upy krýt neumí (když odmyslím Dermacol Cover a Revlon, který je drogérkový v USA). Zakryje drobnou krupičku i začervenání pokožky. Neodmyslitelnou součástí je vůně, která je příjemná a ne moc vtíravá.
A moje shrnutí? Je pravda, že pleť byla po nanesení hladká, make-up se hezky "vpil" a pleť vypadala přirozeně. S čím ale souhlasit nemůžu je výdrž 16 hodin. Ano, po 10 hodinách, co jsem make-up nanesla, tak bylo ještě co odličovat, ale rozhodně make-up nebyl v takové formě jako ráno. Dalším zádrhelem je i zmiňované zmatnění. Ano, na začátku ano, ale po oněch 10 hodinách rozhodně ne. Já mám v létě mastnější T-zónu a do dvou hodin jsem musela přepudrovat. Jako veliké plus hodnotím výběr odstínů, najdete jich hned 6 a myslím, že i bledulky si vyberou.

- značka: Astor
- objem: 30 ml
- cena: 160 - 299 kč (hodně záleží, zda natrefíte na nějakou tu akci)
- hodnocení: 8/10

Mějte se krásně!

Evelin ♥

10 komentářů:

  1. Já tento make up mám doma a musím říct, že je katastrofou, od krytí, přes oxidaci (po 10 minutách vypadám jak mrkev) až po výdrž (asi 2h).
    A nevim, pro koho odstínama make up dělali, protože jsou všechny hodně tmavý. :/
    Tohle je pro mne hold naopak propadák

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tedy oxidaci nepozorovala, ale je pravda, že některé make upy mi tohle taky dělaly :-( Odstínů je v nabídce tuším 6 a já jsem taky bledulka a ta 01 mi sedí... Ale je pravda, že úplně bílá nejsem a dokážu si představit světlejší pel´t než mám já, obzvláště v létě.

      Vymazat
  2. Ten makeup vypadá docela dobře, ale je škoda, že nemá na pleti celodenní výdrž. Jsem mnohdy v práci dýl než těch 10 hodin, které zvládne, takže potřebuju vážně držáky. Tudíž mě ani neláká jej zkoušet.

    Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já trávím v práci taky většinou více než 10 hod denně, takže to řeším nejčastěji BBčkem, ale na kratší dny se mi celkem osvědčil, hlavně je na pleti takový lehký, což v létě oceňuju.

      Vymazat
  3. Měla jsem a koupila bych znovu, kdyby nejsvětlejší odstín neměl ohavně růžový podtón. Jinak mi make-up vyhovoval.

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem ho kdysi dávno měla a byla jsem s ním spokojená :) Pěkná recenze!

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem ho a byla jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥