pondělí 14. července 2014

Žiju !!!

Krásný pondělní večer milí příchozí :-)

Se svojí blogovou morálkou jsem teď na štíru. Tak trochu :-) Před pár dny publikovala svůj "omluvný" příspěvek Lištička a teď jsem na řadě já. Omlouvat se za neaktivitu nechci, hold nebyl čas a vlastně ani moc chuť. Ale myslím, že vysvětlení vám dlužím.

Po x měsících hledání a dohadování a vyřizování a zařizování jsem do toho s mým drahým mužem praštili a pořídili si společný 30 letý závazek jménem domeček (do mě sleduje na instagramu, tak ví... minulý víkend tam nějaké fotky přibyly). Nekonečné martirium běhání a vyřizování v bance a realitce snad ani popisovat nebudu, protože by to bylo na dlouho. Na druhou stranu, pokud vás to zajímá, tak ráda popíšu naši cestu za hypotékou.
klíče!!!

budoucí oáza klidu























Důležité je to, že máme klíče a jsme přestěhovaní. No, zabydlení ještě ne. Přiznávám, že o víkendu jsem se přehrabovala v krabicích a hledala spoďáry, abych vůbec mohla do obchodu :-) To nejdůležitější už máme, dnes odjeli poslední malíři, takže teď už jen úklid a vybalování všech serepetiček a udělat nový dům domovem. 

Pomaličku polehoučku budujeme, skládáme a makáme na tom :-) Stejně chci zase začít přispívat, moc mi chybíte... vaše komentáře, vaše emaily. Poprosím ještě chviličku trpělivosti a věřím, že nejpozději na konci července mě máte zpět v plné síle :-)

Pěkný večer, 
vaše Evelin ♥


18 komentářů:

  1. Drzim vam pesticky, at si novy domov zutulnite a krasne se vam bydli :) clanek o hypotece by me moc zajimal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Ty pěstičky budeme asi ještě chviličku potřebovat :-) Ráda nějaký článek o hypotéce sepíšu, je něco, co tě konkrétně zajímá?

      Vymazat
  2. Hodně štěstí v novém domečku :-)) Myslím, že stěhování s polovičkou do svého je důležitá etapa života (i kdyby jste spolu už chvíli žili), tohle si musíš užít na plné obrátky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Claire! je pravda, že si užíváme společné montování nábytku, uklízení po malířích a společné kávičky na zahrádce a plánováním toho, co ještě uděláme...:-) Je to moc fajn období a po dlouhé době můžu říct, že jsem šťastná!

      Vymazat
  3. Ať se vám krásně bydlí a ať je vám závazek jen a jen radostí! Moc! vám fandím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :-) Jsem ráda, že mám svoji fanynku :-* Zatím se bylí krásně a pevně doufám, že nám závazek bude radostí i za 20 let :-) kdy se přijedeš kuknout? potřebuju zkušené oko odborníka, kam bude nejlepší dát bylinky ;-)

      Vymazat
  4. Moje milá, doufám, že se vám v novém domečku bude líbit a budete spokojeni. :-) Těším se, až budeš zase aktivní a články budou vznikat v novém hnízdečku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Domi, jsi zlatíčko :-* V domečku se nám líbí moc a doufám, že se nám bude líbit už napořád :-) Články pomaloučku polehoučku vznikají.... ale bohuželt eď na ně není moc času :-(

      Vymazat
  5. Gratuluju!!! Barák je skvělá věc!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo!!! Jsem ráda, že jsme nešli do bytu do paneláku, ale zvolili jsme tuhle možnost!

      Vymazat
  6. Ahoj, moc gratuluju a preju, at se vam obema v novem libi :) V.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluju k novém bytečku a ať závazek moc nezlobí !-) - no jo dyť je to dýl jako vychovávat dítě, co...třicet let. Já budu splácet do padesáti a to už i moje obě děti budou dospělé. A to žiju v paneláku :-D...Užívej si Evelínko krásně zabydlování, už jen na té fotečce to vypadá skvěle. A krásné léto! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá eM děkuju :-* zabydlování stále probíhá, ale je to super, takhle si pracovat na svém :-) Také krásné léto :-)

      Vymazat
  8. Evelínko, doufám, že Vám všechno vyjde podle představ, že budete mít krásný baráček a že mě pozvete na kolaudačku! :P (btw. kdyby ti chyběla plastová krabička, tak ji nehledej, mám ji já ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomaličku se nám to rýsuje :-) A neboj, kolaudačka bude ;-) PS: Jak mi budeš vracet krabičku, doufám, že v ní bude aspoň něco dobrého :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥