středa 25. března 2015

Ekzémová rychlovka

Příjemné středeční odpoledne,

voiláááá..... jsem tu :-) Pomaloučku polehoučku se vracím zpět :-) A dnes si dáme takovou omluvnou rychlovku, která se bude týkat dárkování. A to pro vás :-) Budeme dneska soutěžit o tři krémy Bepanthen Sensiderm. Ke každému z nich bude přibalen ještě malý krémík pro děti na opruzeniny.

Bepanthen Sensiderm sám o sobě by měl pomoci od projevů ekzémů. Zejména se to týká zarudnutí a svědění pokožky. Dále by měl pomoci hydratovat, regenerovat a obnovovat přirozenou kožní bariéru. Pokud vám zajímají detaily o tomto krému, stačí kliknout sem a dozvíte se víc :-)

Já sama už statečně testuju, i s manželem, který má lupénku a zatím to vypadá tak nějak napůl. Uvidíme :-)

Pokud chcete hrát a vyhrát, tak stačí jen toto:
  1. Čtětě mě :-) A už je mi jedno přes jakou platformu, jestli GFC, Bloglovin,...
  2. Napiště mi, co vás trápí! Jaký ekzém? Jak dlouho? Na kterém místě? A co vám pomáhá?
  3. Držte si palce!
Email mi psát nemusíte, ať nemáte plnou schránku spamů. Však já si o něj pak napíšu :-) Soutěž ukončím v sobotu 28.3.2015 ve 12 hod. 

Tak hurá do toho a půl výhry je hotovo :-)

Evelin♥

10 komentářů:

  1. atopicky ekzem na tvari a na lavej ruke :) na ruke asi rok a od zimy aj na tvari. na lavej ruke pomahaju iba kortikoidy, inak sa ekzem rozsiruje a na tvari nepomaha nic :D ale ten ekzem tak nejak sam zmizne po tyzdni a po tyzdni sa sam objavi spolu s presusenou a podrazdenou pletou, takze super. zlepsuje to trochu atopikderm, prip. kalciova mast a maska sensibio od biodermy...inak kortikoidy na tvar samozrejme nepouzivam, takze by som uvitala skusit dalsi krem, ci nieco zmeni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se poslední dobou dělá vyrážka na prsou a je to fakt hrozně otravný (drbat si prsa na veřejnosti není úplně košér, žejo). Stačí to jeden den nenamazat Mixou a už trpím.

    OdpovědětVymazat
  3. Od mateřské školy lupénka na kolenech a loktech. V zimě při nošení čepice i pod okrajem vlasů vzadu a teď co mi začal stres ve škole, tak za pravým uchem.
    Pomáhá mi, když nejsem ve stresu, úprava jídelníčku a životosprávy a pravidelné promašťovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Budu soutezit proto, ze cekam miminko, tak me ten Bepanthen laka...ja na ekzemy nastesti moc netrpim, ale segra teda odmalicka...je to boj na dlouho trat..
    Noogeta @gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,já bych zkusila soutěžit pro mého muže, ekzémuje odmala, tak třeba by mu pomohl zrovna bepanthen...
    mischa.b@seznam.cz
    P.S.: ještě malý dotaz, neplánuješ už nějakou jarní sbírku kosmetiky pro dobročinné účely, jako loni? díky

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, tak já mám přes podzim a zimu sem tam flíček atopáku, pomůže promazávání a pokud to selže, tak kortikoidy. Manžel to samý. A mláďátka to podědila taky. Starší syn měl kropenaté bříško ve druhém měsíci, teď sem tam flíček na obličeji. Mladší měl asi od 3. do 9. měsíce ekzém hlavně na hlavičce a obličeji. Zkoušeli jsme všechno možné, nepomohlo nic. Samozřejmostí byly ponožky na ručičkách přes noc, aby se nepodrápal a přes den se musel taky hlídat. Nakonec ekzém ustoupil díky sluníčku a moři. Teď také sem tam flíček, sem tam větší suchá plocha. |Promazávám, občas musí pomoci kortikoidy...

    OdpovědětVymazat
  7. Já vyloženě ekzém nemám , naštěstí, nebo o tom nevím.:D ale mám štěstí na různé svědění pokožky a různé vyrážky. Ale soutěžit budu hlavně díky tomu miminkovskému. Ségra má dvojčátka, tak by určitě využila.:)
    misacek133@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Kéž by už někdo vymyslel něco, co by fakt dlouhodobě zabralo. Já mám ekzém od miminka, měla jsem dobré roky, pak špatné a teď díky stresu ze školy je to děs a strašně se to zhoršilo :-( Kromě pro mě obvyklých místech (pod koleny a ruce v ohybu loktu) se mi mrcha objevil i na krku, ramenech, ruce (ty jsou děs, připadám si, jak kdybych měla 100 let, jak jsou suché) a pod nosem...Asi nejlepší je moře a sluníčko, ale nejsem Bill Gates :-D Kortikoidy zabíraly jen na chvíli a když už jsem v noci nemohla ani spát, jak mě to svědilo, tak jsme s kožní zkusili Protopic (což není zrovna lehké krémové pohlazení), ale celkem to zabralo...do té doby, než přišlo zimní zkouškové a stres....teď to mám zpět v plné kráse, tak snad zase něco zabere :-(
    Ale je fajn, že se o tom konečně otevřeně mluví a člověk si nepřipadá, jak kdyby měl lepru :-)
    Nolly.Nolly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ekzém se mně dělá hlavně na pažích, letos to musím zaklepat, protože zatím je to celkem ok, ale zase se mně cosi dělá na tváři a to používám jen kokosovej a arganovej olej na péči i odličování, tak nevím, nějakej krém by se hodil ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, mi se obcas dela ekzem na rukou jako reakce na cistici prostredky nebo jine krasnosti a taky se mi casto objevi mezi prsty, kdyz se kuze nepokamaradi s prstynkem.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥