čtvrtek 22. října 2015

Úprava obočí s Alverde

Příjemný den milé dámy,

dnes se pustíme do článku ohledně gelu na obočí od Alverde, který je zřejmě svatým grálem pro půlku republiky, což usuzuju podle věčně prázdných regálů v DM drogeriích :-) 

Zcela dobrovolně přiznávám, že byly doby, kdy jsem jakoukoliv úpravu svého obočí zcela ignorovala. Na obranu je potřeba dodat, že jsem se spíše bála. Nechtěla jsem (a stále nechci) vypadat jako některé slečny/paní/dámy na ulicích. Nemám ráda a nelíbí se mi hodně výrazně a dokonale vykreslené obočí, mě osobně mě ta preciznost spíše děsí :-) 
V dnešní době existuje v drogériích spousta produktů na úpravu obočí. Můžete si vybrat ze širokého spektra výrobků - řasenky, stíny, vosky, tužky, gely, fixy,... a to všechno v barevné i bezbarvé variantě. Samozřejmě, že každý si vybere to, s čím se mu pracuje nejlépe. Já osobně moc ráda používám stíny a vosky, ale přijde mi, že zrovna tyto produkty potřebují trošku cviku. 

Gely na obočí mi přijdou jako skvělá volba. Jednak dodají obočí trošku barvy. Jednak gel hezky obočí zafixuje a působí upraveně. Od Alverde mám obě barevné varianty - 01 Blond a 02 Braun. Jako blondýnka mám obočí spíše tmavé a moc se mi to nelíbí :-( Na denní nošení do práce používám právě odstín 01, na večerní akce, když chci obličej přeci jen trošku zvýraznit, tak použiju odstín 02.
Moc se mi líbí, že gel na obočí obsahuje nahoře kartáček, který člověk může použít na prvotní úpravu. Není to sice bůh ví jaká hitparáda, osobně mi vyhovuje více kartáček, který bývá jak u řasenky, ale v nouzi.... :-) No a uvnitř už je takový "řasenkový" kartáček, kterým párkrát přejedete obočí a máte hotovo :-)

- značka: Alverde (DM drogerie)
- objem: 6 ml
- cena: 70 - 90 kč
- hodnocení: 10/10

Za mě je to super výrobek, který určitě pomůže v úpravě obočí. Odpustí i nezkušenost v aplikaci, takže ideální i pro začátečníky.

Co vy a vaše výrobky na úpravu obočí?

Mějte fajn den,

Evelin ♥

10 komentářů:

  1. Používám jen stín na obočí, ale nějaký gel chci také vyzkoušet, možná sáhnu po tomhle :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, mě osobně přijdou skvělé :-)

      Vymazat
  2. já jsem tenhle po chvíli vyhodila, jednak byl takový nějaký divně řídký a divně nasládle voněl a vlastně nic nedělal. z barvených doporučuju zkusit Essence. jinak používám stín, tužku i gel, na obočí si potrpím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvoji radu jsem si včera koupila barevný od Essence, tak jsem zvědavá! Ještě mám v merku Catrice, ale tam měli jen ten tmavší stín :-(

      Vymazat
  3. Pěkná recenze :) já používám stíny na obočí od Essence :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Stíny od Essence jsou také hodně oblíbené :-)

      Vymazat
  4. Super článek, zrovna tento produkt bych chtěla vyzkoušet :)

    Narozeninová giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám tužku i gel v odstínu Blond a oboje si nemůžu vynachválit! Abych provnala kvalitu, koupila jsem si třikrát tak drahou tužku od Loreal, která je tak tvrdá, že mi na obočí neudělá ani čárku. Ještě ji zkusím nějak "rozepsat", ale zatím jednoznačně vítězí Alverde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš, za málo peněz sakra hodně muziky myslím!

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥