neděle 25. března 2012

E.L.F. - II.

Pohodové nedělní odpoledne Vám přeji :-)


Pracovní týden začneme více než mile a to dalším balíčkem dekorativní kosmetiky E.L.F. :-) Tato značka naskladnila, upozornila na to na svých FB stránkách zde, já nelenila a rychle rychle objednala :-) A hurá, hurá, za pár dní jsem všechno měla :-)

Moje nové přírůstky :-)

Štětec na make-up (řada STUDIO)
Štětec na make-up mě příliš nenadchl :-( Na můj vkus je celkem řídký :-( Moc mi s ním aplikace tekutého make-upu  nejde. Otázkou je, zda je to mojí nešikovností či tímto štětcem :-) Nicméně uplatnění jsem pro něj našla :-). Za mě na make-up ne, na na pudr je celkem fajn.

Štětec

Cena: 95kč
Hodnocení: na make-up 1/5; pro mě - na pudr 3/5


Báze pod oční stíny (řada ESSENTIALS)
Objednávka bází pod oční stíny byla sázka na jistotu :-) Už jedny mám a jsou skvělé. Objednala jsem si odstín Champagne (na obrázku jako č.1) a odstín Nude (na obrázku jako č. 2)
Báze pod oční stíny

Odstín Champagne je do hněda a zanechává menší množství třpytek, ale nemyslím, že by jich bylo nějaké velké množství, které by bylo na obtíž. Na víčku bázi stejně přemalujete stíny a pod obočím mi to nevadí, jelikož stejně používám světlý rozjasňující stín :-) 
Odstín Nude žádné třpytky či barvu nezanechává. Rozetře se hezky až do ztracena - viz foto níž.

Báze před a po rozetření

S bázemi pod oční stíny od značky E.L.F. jsem naprosto spokojena! Stíny vydrží opravdu celý den! A to jak s kvalitnějšími stíny (např. značka MaryKay), tak i s levnějšími výrobky (Essence, E.LF.). I po příchodu domů (po 12 a více hodinách) NEMÁM stíny "slité" v záhybu oka! A to se cení :-) Z tohoto výrobku jsem vážně nadšená a myslím, že za 45kč je to výrobek de facto k nezaplacení!


Cena: 45kč / kus
Hodnocení: 5/5


Oční stíny (řada ESSENTIALS)
Oční stíny "Beauty school paletka stínů" v odstínu "Smoky". Za začátku jsem velice nic moc od těchto stínů nečekala, co by člověk taky chtěl za ty prachy :-) Stíny mi při vyzkoušené přišly, že celkem práší. Po otestování to není zas tak úplná pravda. Musím podotknout, že mě překvapila i jejich pigmentace. Na spodním obrázku (otestování na ruce) se stín č. 1 a č. 4 tváří téměř neviditelně, ale při nanáení štětečkem na víčko jsou pěkné. S bází krásně drží celý den.


Paletka stínů - odstín "SMOKY"


Cena: 55kč
Hodnocení: 4/5


Tvářenky (řada ESSENTIALS)
Podle mého názoru tvářenek není nikdy dost :-) Nejvíce mě na nich baví to, že díky takové maličkosti člověk může vypadat úplně jinak :-)
Tvářenka "Innocence"
Odstín "Innocence" je světle růžovoučký a takový "nevinný" :-) Nevím, jak jej popsat :-) Druhý mnou vybraný odstín je odstín "Coy", který je zase takový fialkový, řekla bych švestkový :-) Nejprve jsem se jej lekla, vypadal strašně tmavý, ale na obličeji je po rozetření strašně pěkný!

Tvářenka "Coy"
Nanáší se dobře, pěkně drží a krásné barvy. Co mě ale zlobí, tak dost práší. Na můj vkus až moc. Ale za to cenu se pořád vyplatí.


Cena: 45kč / kus
Hodnocení: 3/5


Lesky na rty - "Holiday 2011 Sada lesků na rty 3ks"
Poslední položkou jsou lesky na rty. Balení 3ks za 87kč mě strašně moc lákalo :-) 

Barvičky lesků
1 -  název odstínu se mi na stránkách nepodařilo najít, ani na výrobku nebyl napsán. 
Jedná se o sympatickou světle růžovou barvu, která na rtech vypadá velmi přirozeně, téměř  nebarví. Vytváří dojem bezbarvého lesku.
2 - odstín "Cherry Tart" - výrazná červená barvička :-) 
Na mě moc sytá, tudíž byla darována mamce (která je hnědovláska a strašně jí sedl) 
3 - odstín "Berry Cherry" - na obrázku vypadá barvička dost do hněda, ale pokud se nenanese přiliš velká vrstva, tak je taky moc hezký a přirozený.

Co mi na tomto výrobků vadí je přilišná hustota a lepivost. Od lesku na rty bych očekávala jemnější a "lehčí" složení, které nebude tolik lepit rty k sobě. Každopádně doporučuji před použitím nanést na rty nějaký balzám, jinak vám lesk bude zalézat do vrásek a nepůjde štětečkovým aplikátorem dobře rozetřít. Vlivem hutné konzistence se štětečkem lesk neroztírá moc dobře.


Cena: 87kč / 3ks
Hodnocení: 3/5  


A co Vy, máte zkušenosti s kosmetikou E.L.F.? Co používáte a máte rády? Co Vám naopak nevyhovuje a už byste si znovu nekoupily? Budu ráda za Vaše tipy, komentáře a nápady.


Vaše Evelin

12 komentářů:

  1. ten štětec není z řady minerals, ale z řady studio. Jmenuje se Stipple Brush.

    http://elfkosmetika.cz/eshop-produkt/studio_profesionalni_rada/tvar-a4db016406ea12/stipple_brush/cz


    A je to štětec na make-up né na pudr!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za upozornění, že jsem popletla z jaké je řady. Nikdo není neomylný :-)

      A ano, já vím, že je to štětec na make-up, mám to tam napsané. A jen jsem vyjádřila svůj názor, že mě na make-up nesedí a používám jej na pudr. Takže můj subjektivní názor a pocit :-)

      Vymazat
  2. Mám ráda ELF , jsem sn ím spokojená a za ty peníze to opravdu poslouží. Jen já byla trdlo že si koupila tmanší odstín make upu než bych měla :D

    OdpovědětVymazat
  3. z elfu mám vyzkoušeno hodně věcí, ale věta za tu cenu se to vyplatí, bych neřekla teda:D něco je boba, něco normál,něco fakt hrůza.A v drogerii seženete stejně kvalitní věci jako ty lepší od elfu i za stejné ceny jako elf od té doby co zdražili + vydíte opravdu jakou to má barvu, takže pro mě už elf bohužel stratil smysl:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že v drogériích se dá koupit spousta věcí za stejné peníze i odpovídající kvality (např. značka Balea, dekorativka Essence).
      Ale třeba na bázi pod oční stíny nedám dopustit :-)
      Já z ELFu objednávám většinou s kámoškama (ať rozpočítáme poštovné) :-) a je pravda, že poslední dobou už mi ty věci taky nepřipadnou úplně výhodné...

      Vymazat
  4. Ne jen essence,ale i ostatní značky. Ale je pravda že třeba tu bázi jsem scháněla dlouho a měli ji jen v sephoře za 300, teď ji má i essence ale ta mě moc nezaujala. To tato je dobrá,to máš naprostou pravdu;)nevim, jen už mě ta elfí manie asi opustila:)třeba budu mluvit jinak až přijdou jarní novinky:) ale ta cena mě nedá prostě spát:D v USA za to daj 18 korun a my 45, atd:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na moji obranu nutno podotknout, že já jsem "Elfí" nováček :-) Objevila jsem tuto značku v lednu teprve :-) Hanba mi :-) Ale je pravda, že skalní fanoušek ze mě asi nebude. Jak říkáš - raději si zajdu do drogerie a člověk vidí přesně ten odstín! A ty ceny... Asi škoda mluvit :-)

      Vymazat
  5. Evelins,
    skvělá inspirace. Tahle kosmetická patlátka prostě miluju ;-). A v minulém postu se mi moc zalíbil tvůj "kufřík", ve kterém kosmetické poklady skladuješ!
    Pusu...Vivi ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám stipple pár dní a koupila jsem si ho hlavně na aplikací tónovacího krému a včera jsem to zkoušela a super! :) takže jsem spokojená. Jinak mám hrozně ráda ten odstín Coy tvářenky! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, já se odstínu Coy strašně lekla, když dorazil, ale je můj nejoblíbenější!

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥