středa 14. března 2012

Potěšení od Balea

Tento týden se podle události v pondělí a v úterý vyvíjí pomalu ale jistě katastrofálním směrem. Doufám, že už mě žádná nechtěna překvapení a zádrhely nečekají :-) V  pondělí mí umřel pracovními počítač se spousty dat (ač nebyly tak důležité) a v úterý mi umřel kompletně celý externí disk, takže práce, kterou mám za měsíc odevzdat a obhájit je řekněme ... ve věčných lovištích :-)

A tak si chce člověk udělat radost, potěšit ducha a jak na potvoru nikde nic - žádné šmrncovní oblečky, ani to latté tak nechutná... prostě všechno špatně (znáte to :-)).

Ale zachránila mě drogerie DM a Balea, resp. její limitka - tělové mléko (vzadu na obalu je zase napsáno tělová emulze, čert aby se v tom vyznal) :-) s vůni "juicy melon"



Voní naprosto dokonale! Úplné léto, chce se vám usmívat, prostě typická pozitivní vůně, kterou jsem neodkladně potřebovala :-)

Tělové mléko nemá hutnou konzistenci, není to mléko na zimu nebo na velmi suchou pokožku. Má lehkou konzistenci a strašně dobře se mi roztírá a rychle se vstřebává, což se cení :-) Sice mám pocit, že hydratační funkce trošičku pokulhává, ale na druhou stranu je to letní výrobek, od kterého se čeká rychlé vstřebání a pokud možno žádné "ulepení" :-) 

V drogeriích DM (aspoň u nás) jsem našla tuto limitku i ve vůni kiwi, ale ta mě nijak nenadchla, ani neoslovila. 200ml jsem pořídila za 40kč. 
A jsem za to moc ráda, protože mi zvedla náladu (což jsem potřebovala), krásně voní (což oceňuji) a má lehkou krásně se roztírající konzistenci.

Pro mě plný počet bodů a určitě doporučuju :-)

A co vy, máte i vy někdy den blbce?

Vaše Evelin

4 komentáře:

  1. Tohle tělový mlíko jsem si pořídila taky. Miluju jeho vůni, akorát z ní vždycky dostanu chuť na melounový žvýkačky. :D Kamča

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem ho taky a přijde mi totálně na prd =)) Hydratace skoro nulová, vůně rychle zmizí =(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš svým způsobem pravdu. Ze začátku jsem byla nadšená, ale po pár týdnech už tak moc ne, máš pravdu, že vůně rychle mizí.

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥