čtvrtek 28. června 2012

Moje vlasy

Hezký den milé dámy,

v mém životě něco skončilo a já měla potřebu dát to nějak najevo i navenek... A tak přišly na řadu vlasy. Prostě jsem se v pátek rozhodla a vyrazila do nejbližšího kadeřnictví... A výsledek - posuďte samy...
moje vlasy na konci března

moje vlasy dnes

moje vlasy dnes - profil

Tak co, sluší mi to? Jaký účes preferujete vy? Dlouhé nebo krátké? Taky někdy provádíte tyto radikální změny?



Pěkný čtvrtek milé dámy!
Evelin ♥ 


PS: Měřila jsem to a mám zkráceno o 23 cm!
PS2: Nebudu hrát tvrďáka, i slzička ukápla.

22 komentářů:

  1. Říká se, že když žena shodí vlasy, je to známka změny jejího života :) Ale stejně máš vlasy moc krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, říká se to...:-) A asi to tedy bude i pravda :-) Děkuju! Snažím se o ně starat! A musím tedy přiznat, že jsem dostala slušný genetický základ! Vlasy mám husté a pevné, tak jsou schopné přežít i moje žehlení :-)

      Vymazat
  2. Evi, sluší ti to, a jak tu psala M. nademnou, kdo má pěkné vlasy a kvalitní vlasy, ten může mít jakoukoliv délku.

    Mě už taky párkrát napadlo, že bych si je nechala trochu zkrátit, ale když si představím, jak dlouho mi rostly a že mám teď nejdelší vlasy v životě :-) a hlavně že by mi po zkrácení nejspíš nešly sepnout (a to mě rozčiluje, když přes ně nevidím), tak mě jakékoliv radikální změny zas rychle pustí :-D (ren.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, neříkám, že mě rostou nějakou závratnou rychlostí, to určitě ne... A já šla ostříhat hned, co mě to napadlo, jinak bych se neodhodlala :-) Ikdyž už jsem měla stavy, kdy mě to zamrzelo :-)

      Vymazat
  3. nééééééé, taková škoda, tak to bych brečela ještě měsíc :)
    ale sluší ti to.
    Já hodně měním vlasy, když se mi něco děje v životě, každý rozchod, přechod ze školy do školy, odnesly vlasy....někdy jen barvou, někdy radikálním sestřihem....jednou jsem z vlasů téměř do pasu šla skoro na pixie sestřih :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to víš, že mě to mrzí... když si chci udělat nějaký účes, který prostě nejde z téhle délky, tak si v duchu nadávám, jak jsem blbá, že jsem se ostříhala... Ale ono to doroste ;-) Aspoň se tím uklidňuju :-)

      Vymazat
  4. jasně, že to doroste!
    Já teď mám vlasy dlouhý a ráda bych je měla úplně krátký, ale přítel nemá krátký rád...tak si říkám, že dokud nejsem pod čepcem, tak bych mohla vydržet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně jsem si to říkala taky, ale pak už mě to zlobilo, že pořád žádná žádost, tak jsem se na protest ostříhala :-D

      Vymazat
    2. Ale jdi ty :-) Tento rok jsi měla 3 velké úspěchy (masérský kurz, pedagogické, doktoranda), to chtělo něčím oslavit - třeba tím, že se ostříháš :-) Takto máš prozatím vše hotovo, a tak můžeš s lehčí hlavou vstoupit do dalšího života. (ren.)

      Vymazat
    3. Snad se mi ten vstup povede!

      Vymazat
  5. Máš to pěkný. :) A ono to doroste, taky jsem si to vždycky říkala... Jednou už jsem šla z vlasů skoro po pás na sestřih kousek pod uši. :) Ale momentálně nevím, jestli bych si troufla, protože kadeřnice mi zmizela a u jiných se výraznějších změn ve střihu bojím... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu :-) Je důležité mít kadeřnici, které věříš.

      Vymazat
  6. Moc Ti to sluší..vím, jak je těžké se vlasů vzdát, já jsem měla vlasy skoro po pás a pak jsem šla uplně nakratko, pod uši :( No obrečela jsem to..kamarádky mi pak říkali: Kde máš ty krásný vlasy??? No a asi za rok a půl jsem měla svojí délku zpět :))

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti ten krátký sestřih sluší... co já bych ale dala za takové krásné husté dlouhé vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, budu se červenat :-) Příště ti nějaké dám ;-)

      Vymazat
  8. Téda já už by jsem si na radikální sestřih netroufla. Nový vlásky ti moc sluší a hrozně se mi líbí tvoje barva vlasů. Kéž by jsem jednou docílila taky takové barvy. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já si skoro netroufla :-) Děkuju za pochvalu :-) Ale odstín barvy ti neřeknu, to by ses musela zeptat našich :-) Je to moje přirozená barva vlasů, prostě taková sláma :-)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Ano, ano, jsou :-) Někdy mě to zlobí - než je rozčešu, ale pak se kaju - raději husté než řídké!

      Vymazat
  10. Takový krásný vlasy jsi měla a teď je z tebe tuctovka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony zase dorostou ;-) Mám v tomto opravdu štěstí, že mi vlasy rostou celkem rychle! Takže do dvou let je mám zpátky :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥