pondělí 27. srpna 2012

Blog Awards

Milé čtenářky,

dnes ta nebude článek o kosmetice, ale díky Madalence a také An. se tady dočtete něco málo o tomto TAGu :-) Každopádně těmto dvěma milým slečnám velice děkuji za nominaci. Cením si to kočenky moje :-* A jdeme na to:

Pravidla nominování:

  • poděkovat osobě, která mi ocenění udělila
  • odkázat zpět na osobu, která mi oceněné udělila
  • navrhnout dalších 5 blogerů, kteří mají méně než 200 čtenářů (followerů)
  • informovat blogery o ocenění a nominaci
  • umístit ocenění na blog
Tak, to bychom měli :-) Horší to bude s nominacemi, jelikož moje milá An. mi dvě ukradla :-) A uznejte, že 2 z 5 je dost :-) Ale na druhou stranu, já jsem fanda fandovitá začínajících blogerů a blogerek a něco málo v záloze mám ;-)

Adélkahttp://adelletta.blogspot.cz/, protože má hezký blog, na kterém si vždycky dobře počtu, jde na výšku do Zlína (který je pro mě srdeční záležitostí) a prostě proto :-)

Evelinhttp://evelinbeauty.blogspot.cz/ a to nejen proto, že má stejné jméno :-) Ale také proto, že na jejím blogu najdete fajn recenze, které mají hlavu a patu a většinou se s jejími názory ztotožňuji.

Pravdu mám jáhttp://i-schizophrenic.blogspot.cz/, protože si vždycky ráda počtu, že nejsem jediná, komu vadí smrad v MHD,  módní nevkus a mnoho jiných věcí!

Jájahttp://jarmarkmarnosti.blogspot.cz/, protože už jen název blogu je originální!

Míšahttp://michelbook.blogspot.cz/, protože je to úplně obyčejná holka, ze Zlína, která si na nic nehraje. Její články sice nejsou nejdelší, ale je v jich vše, co člověk potřebuje vědět a to se cení víc než slohové práce.

Michellehttp://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/, protože má blog jen 2 měsíce a je moc hezký a plný článků nejen o kosmetice, ale také outfitů i střípků z jejího života.

Sasa ze http://sasaburger.blogspot.cz/, která podle mě v tagu pokračovat nebude, ale je nejlepší za to, že píše o nemravnostech a ještě s nadhledem, vtipem a šarmem!

S. ze http://svetpodles.blogspot.cz/, protože je sympatická a milá. S blogem teprve začíná, ale myslím, že jí to klape. A taky je z mého rodného města Přerova :-)

No, evidentně jsem pravidla nedodržela, ale myslím si, že všechny tyhle holky si ocenění více či méně zaslouží. A to že jsem jich nominovala víc je asi jen moje věc, ne ;-)?


Hezký večer vám přeje vaše

 
                                                                                       Evelin 




23 komentářů:

  1. No prosím... Jsem ráda, žes to zvládla i bez těch dvou nominací (s nimi by jich bylo už deset...:D). A teď jdu prozkoumat mně neznámé slečny.

    OdpovědětVymazat
  2. No Evelin, děkuju! :))

    Btw. nemůžu se dočkat zítřka! :)

    OdpovědětVymazat
  3. vidim nove tipy na blogy, idem ich hned omrknut:)

    OdpovědětVymazat
  4. Abych pravdu řekla, já už ty nové blogy nestíhám. Ale určitě je zběžně proběhnu a určitě se mi mnohé zalíbí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky moc ne, jen sem tam něco... Ale je těžké začít psát a být originální... Myslím, že naše blogová scéna už je nasycená...:-(

      Vymazat
  5. náhodou dala jsi mi typy na super nové blogy :-) hezký článek

    OdpovědětVymazat
  6. A jéje, další nové blogové objevy, to zas strávím u PC času :D Ale určitě díky za tipy, asi bych na tyto blogy normálně nenarazila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji moc za označení a i já jsem Tě označila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Evelin, jsem ráda,že pokračuješ.. ;)!

    OdpovědětVymazat
  9. juj Eveline, ja te take nominovala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dobré tipy! Většinu znám a které ne, hned okouknu :)

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj, na mém blogu je giveaway, třeba budeš mít štěstí a vyhraješ :) zvu Tě! :)) http://janniebel.blogspot.cz/2012/08/the-first-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥