pondělí 6. srpna 2012

Laky na nehty NYC


Pěkný pondělní podvečer vám přeju :-)


U nás je horko jako blázen, že se nedá dělat nic jiného než napsat příspěvek na blog :-) Ten dnešní bude o lacích na nehty značky NYC (New York Colour).  Laky jsem zakoupila v drogerii Rossmann (jeden ve Zlíně, jeden v Přerově). Tuším, že v jiné drogerii se tato značka neprodává, ale jistá si nejsem, tak mě klidně opravte :-)


Oba laky
Vybrala jsem si 2 laky v růžových odstínech, jeden je odstín 264 - Lincoln Square Lavender a druhý je odstín 238 - MoMa. Laky na obalu uvádí, že jsou rychleschnoucí. S oběma laky se mi lakovalo velmi dobře, štěteček mi vyhovoval svou šířkou. Odstín 264 byl při použití velmi hustý a v první vrstvě to na nehtu zanechávalo nepříjemné šmouhy. Druhou vrstvou se ale vše vyrovnalo a žádný problém. Odstín 238 byl o poznání tekutější a lépe se mi s ním pracovalo. Musím taky říct, že kryl hezky už v jedné vrstvě, což se mi u laků stává ojediněle, takže za mě plus. Objem každého laku je úctyhodných 9,7 ml. A schnou opravdu rychle. 
Světlý (růžový) odstín
Tmavý (řekněme třeba nachový) odstín
Jenže u laků kromě rychlého schnutí a dobré aplikace požaduju a hlavně očekávám ještě něco - a to výdrž. U těchto laků výdrž není asi ani průměrná, spíš podprůměrná. U obou laků je zhruba stejná - a to 1 den. A to mi připadne dost málo. Na obrázku níž vidíte, jak mé nehty vypadají dnes, cca 22 hod. od nalakování. Mě prostě ty "sežrané" špičky vadí. 
Špičky nehtů
Oba laky v akci
Barvy na bílém papíře


- značka: NYC (drogerie Rossmann)
- cena: 30 kč (29,90kč) 
- objem: 9,7 ml
- hodnocení: 4/10 (za objem, rychlé schnutí a hezké odstíny)

Celkově bohužel musím říct, že mě tyto laky zklamaly. Odstíny jsou skvělé, kvůli tomu jsem si je také koupila, ale jedinými pozitivy zůstává objem a štěteček. A to je na lak málo, aspoň podle mě. Pokud vám nevadí lakovat si nehty každý večer a mít je každý den jiné, tak ideální volba pro vás. Pokud ale chcete mít své nehty upravené alespoň 3 dny, tak sáhněte raději po jiné značce.  Celkové hodnocení: NEDOPORUČUJI 

Znáte tuto značku? Jaké je vaše oblíbená značka laků na nehty?


Pohodový zbytek prvního dne /pracovního týdne (pro pracující čtenářky), b/ dalšího prázdninového týdne :-)

Evelin ♥ 

40 komentářů:

  1. Tuto značku jsem nevyzkoušela, i když jsem "lakovací maniak", a jak to tak čtu, tak ani nevyzkouším:-) Výborné zkušenosti mám s laky Essence, s krycím lakem mi hezky drží i 5 dní. A cena je stejná jako u značky NYC.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jsem zapomněla podpis:-)) Zuzu

      Vymazat
    2. Ano, ano, já mám laky Essence taky moc ráda a přesně jak říkáš, 4 - 5 dní bez problémů :-)!

      Vymazat
  2. Jéé tak to je škoda, zrovna jsem se na ně chystala :(
    http://c-m-writer.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. No, co se dá dělat... Já měla akorát tyrkysový, který ani nekryl, natož aby vydržel... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moje řeč! Akorát mně nehty teda po celém dni vypadaly úplně jinak. Tento "rádobysuperlak" jsem měla tak v půlce nehtů :D Díky, nechci!

    P.S. Odkud jsi? Mluvíš o mém rodném Přerově, znáš Citov.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, tyhle laky už si nekoupím!

      PS: Přerov je i mým rodným městem, na srpnové jsem byla mockrát :-)

      Vymazat
  5. krásné barvičky, škoda té kvality...já mám nejraději Rimmel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmel mám taky ráda a jak říkáš - škoda těch barviček :-(

      Vymazat
  6. Oba mám a drží na mně lépe, nicméně poslední dobou pozoruju, že na mě neuvěřitelně bublinkují - s podlakem, s jiným podlakem, bez něj...
    Škoda, no, měla jsem mezi nimi své oblíbence. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bublinkování jsem zapomněla zmínit a dělají mi to taky :-(

      Vymazat
    2. Já mám stejný odstín jako ty, MoMa. Barva nádherná, rychlé schnutí... A to je asi jediné pozitivum! S tím bublinkováním to mám bohužel stejně...

      Vymazat
    3. Přesně tak... barva a schnutí na 1, zbytek bohužel katastrofa :-(

      Vymazat
  7. Tuto značku znám, ale zatím žádný jejich lak nemám.. a že jsem si konečně chtěla nějaký pořídit! po tvé recenzi ale ještě chvíli počkám, takováhle výdrž mi lak dokáže vždycky dost zprotivit! i když je fakt, že mně laky drží celkem dobře, tedy všechny stejně, ať je to jakýkoli..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mo přesně!!! Laky mám ráda, ale je mi fakt protivné si nehty lakovat každý večer aby byly hezké

      Vymazat
  8. Jeden lak mám od NYC doma a také mě nezaujal. hrozně smrděl ( já vím, každý lak smrdí, ale tohle je extrém), řídký, takže se s ním špatně zachází a hrozně dlouho schnul. výdrž ale zase musím říct, že byla si tři dny. Ale stejně jsem ho měla jen jednou a zatím nemám moc chuť se k němu vracet. já mám nejraději laky Rimmel nebo Miss Sporty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zase moc ráda laky Essence, ale i Rimmel

      Vymazat
  9. Ja som si akurát dnes kúpila celkom ospevovaný rýchloschnúci nadlak, tak som zvedavá, snáď bude lepší, ako tieto tvoje dva. Zatiaľ som ho len otvorila a dosť smrdel, tak dúfam, že na nechtoch to až také hrozné nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten nadlak jsem taky četla recenze a byly dost pochvalné, tak si na něj dělám zálusk. Ale počkám na tvou recenzi :-)

      Vymazat
  10. Ahoj, mám od NYC 2 laky, oba tmavé - Chinatown a Manhattan a taky jsem zaznamenala, že jsou řidší, ale kryly mi v pohodě ve dvou vrstvách a když jsem na ně použila nadlak od Essence better than gel nails, tak i dost vydržely. Barvy mají krásné, slyšela jsem, že ty dražší od nich za 50,- jsou lepší, tak váhám, jestli jim dát šanci... Je pravda, že Essence mám radši, zdá se mi, že ty novější odstíny lépe kryjí - už v jediné vrstvě, což je na lak za 30,- dobrý výkon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, mám stejné pocity... Já musím říct, že mě ve výdrži nepomohl ani nadlak od Essence :-( Já asi zůstanu věrná právě Essence :-)

      Vymazat
  11. To je škoda, ty barvičky jsou suprové. Tak zatím si na laky NYC nechám zajít chuť a budu šetřit :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám ten první odstín a právě mě překvapila jejich výdrž, na mých nehtech vydrží déle než laky od Essie, z kterých jsem zklamaná. U nás ale prodávají asi jen 5 odstínů, takže nic moc výběr :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně??? Tak to jsem překvapená! Ale tak, aspoň někomu sedí ;-)!

      Vymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Dnes jsem lak od NYC vyhodila, nedalo se s ním nalakovat pěkně, byl perleťový a strašně čárkoval. Ještě že stál jen 29 Kč. Ale hrůza, no. Rimmel laky jsou super :). Mimochodem u mě na blogu probíhá blogsale dekorativní kosmetiky.

    bourjoisgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty své mám doma, kdyby náhodou, ale moc šancí jim nedávám... Ikdyž ten tmavší si mě získal svou barvou!!!

      Vymazat
  15. ružovú zbožňujem! ale som úprimne rada, že laky tejto značky nevlastním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že daleko lepší službu udělají laky od Essence !

      Vymazat
  16. Já mám od NYC lak jenom jeden, ale sobě jsem ho ještě nelakovala... ale už byl otestovaný aspoň na mamce a tu jednodenní výdrž potvrzuju... :(

    OdpovědětVymazat
  17. Oba dva mám, jsou to moc hezké barvičky, ale po stejné době jako tobě se loupou ještě víc. Teď už je moc nepoužívám, spíš jen na nohy, tam aspoň vydrží :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, svatá pravda. Ale je to zajímavé, že na nohou vydrží déle, že ;-)?

      Vymazat
  18. To mně vydrži lak klidně i týden a když ho jěšte chci taky dolakuju jen špičky nehtů ... ale samozřejmě jak to odroste už to pěkné není.

    OdpovědětVymazat
  19. Vážně? tak to koukám, mě to teda takto dlouho nevydrželo :-(

    OdpovědětVymazat
  20. Tak já nevím, mám jeden v barvě blue sky a s nadlakem od Four seassons mi drží na rukou tak 3 dny, to ho vetšinou sloupnu. Na nohou ho mám už týden.
    Je to asi individuální.
    Kiwika

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥