pátek 31. srpna 2012

Synergen pro citlivou pleť

Příjemný večer,

koukala jsem do koupelny, co by bylo hodno nějakého slovo na blogový papír a dnes vybrala značku Synergen. jedná se o privátní značku drogerie Rossmann. Dnes bych se ráda zaměřila na čistící gel a peeling z řady, která je určena pro citlivou pleť
Čistící gel a peeling
O tomto čistícím gelu jsem psala už tady a hned na začátku přiznávám, že jsem svůj názor na něj nezměnila. Výrobce uvádí, že:
"jde o mycí gel s jemnými čistícími složkami, který osvobozuje pokožku od nečistot a make-upu a účinně zabraňuje jejich následnému usazování."

Stejně jako v původním článku, tak i teď musím konstatovat, že gel pění, voní, čistí a rozhodně neštípe. Tento gel používám už opravdu velmi, velmi dlouho, což dokazuje fakt, že teď mám rozpotřebované 5. balení :-). Pokud někdo hledáte čistící gel, který je cenově dostupný, tak věřím, že tento pro vás bude správnou volbou.

Složení
Na ruce
- značka: Synergen (privátní značka drogerie Rossmannu) 
- cena:60kč 
- obsah: 200ml
- hodnocení: 9/10 = DOPORUČUJU

Dalším produktem je peeling ze stejné řady. Na obalu se dočteme, že:
"peeling jemně a pečlivě odstraňuje nečistoty a bakterie a zanechává na pokožce příjemný pocit."
U tohoto produktu jsem malinko na rozpacích. Voní hezky, stejně jako čistící gel a jako peeling taky plní svůj účel, přiměřeně pění. Bohužel si ale nemyslím, že by tento produkt opravdu vyhovoval citlivé pleti. Zrníčka v tomto výrobku jsou na můj vkus nejen velká, ale hlavně velmi drsná a ostrá. Asi jsem rozmazlená peelingem od Ziaja, nevím :-) Já to s ním zkusila asi 5x, ale vždycky jsem po něm měla pocit, že mám obličej celý rozškrábaný a to se mi nelíbí :-(.
Peeling
Složení

Na ruce
- značka: Synergen (privátní značka drogerie Rossmannu) 
- cena:60kč 
- obsah: 100ml
- hodnocení: 5/10 = NEDOPORUČUJU 
(pro citlivou pleť, ostatním možná vyhovovat bude)



  Evelin 

20 komentářů:

  1. Po té čistící vodě bych se mohla podívat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rorynko, nejedná se o čistící vodu, ale gel. každopádně vyzkoušení doporučuju.

      Vymazat
  2. Tohle značku dlouhodobě okukuju z bezpečné vzdálenosti a nějak jsem se zatím nedostala k tomu si něco koupit. Nicméně asi vyzkouším časem ten mycí gel, když ho tolik chválíš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se přeci jen odhodláš, tak se moc těším na tvoji recenzi :-)

      Vymazat
  3. já rozhodně nemám citlivou pleť, ale tenhle peeling mi celej obličej hrozně podráždil a to jsem mu dala šanci několikrát, pak letěl do koše.
    Nejsi rozmazlená jiným peelingem, to jen tenhle je prostě na dvě věci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, tak to jsem ráda, že nejsem rozmazlená :-) A taky jsem ráda, že nejsem jediná s touto zkušeností.

      Vymazat
  4. Jelikož ve městě poblíž mého bydliště drogerie Rossmann není, nikdy jsem to nezkoušela a vlastně ani neviděla. Čistící gel podle tvé recenze vypadá dobře a myslím si, že cena je tak nějak průměrná a zvladatelná.. Jojo taky se mi nelíbí peeling s ostrými částečkami! Mám od Balei a taky je to dost hrubé a při nanášení ne moc příjemné.. zítra na něj budu dělat recenzi, tak se kdyžtak stav a počti! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na recenzi se těším, jelikož značku Balea mám obecně moc ráda! těším se.

      Vymazat
  5. o těchto produktech čtu poprvé, ani je neznám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? A já myslela, že jsou celkem známé :-) Tak jsem ráda, že jsem ti představila něco nového ;-)

      Vymazat
  6. Tak ten čistící gel mě velmi zaujal a jestli je i cenově přívětivý, tak už uvažuju o koupi :D. Škoda jen, že nikde v okolí Rossmanna nemám. Ale i tak děkuji zase za skvělou rezenci! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak se Synergen nemám vůbec žádnou zkušenost, nějak ve mně nevzbudila důvěru. Ale pro chvíle finanční nouze, proč ne :).

    OdpovědětVymazat
  8. Po zkušenosti s "mycím krémem" (z kterého se mimo jiné vyklubal peeling s hrubými částečkami)tuším pro aknózní pleť, nemám chuť zkoušet nic od této značky. Byl to pro mě naprostý propadák, po kterém jsem měla na obličeji rudé fleky a úplně vysušenou pleť... tohle je sice jiná řada, ale přece jen...radši už s touhle značkou nebudu experimentovat :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já od této značky měla nějakou pleťovou vodu, taky z této růžové řady a ta teda byla celkem fajn. Stáhla nečistoty úplně krásně. Jen jsem si jaksi nepřečetla, že má v sobě heřmánek, na který jsem alergická a krapet mě po něm pak svědila a zrudla pleť :D Ale jinak za tu cenu, když je zrovna finanční krize proč ne. Myslím, že stojí za vyzkoušení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jááááj, to s tím heřmánkem mě to mrzí :-( Ale jinak si myslím, že tahle řada je prostě fajn, obzvláště pokud někdo nemá stovky na dražší kosmetiku

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥