čtvrtek 30. srpna 2012

Volume Accelerator řasenka

Hezké čtvrteční odpoledne,

mám pro vás recenzi řasenky Volume Accelerator a to od značky Rimmel. Řasenku jsem si koupila někdy v červnu, možná začátkem července, tudíž jsem měla hádám dost času na to, abych se jí teda koukla na kartáček :-) A nejen na ten :-)

Řasenka
Výrobce udává, že "unikátní kombinace objemového kartáčku a složení, které regeneruje řasy, změní moje nejdivočejší sny o nejúžasnějším pohledu v realitu /:-D/. Díky speciálně vytvořenému řasenky Volume Accelerator získáš až 12x objemnější řasy a jedinečné složení obsahující keratin, kofein a procapil ti zaručí viditelné posílené řasy již během 30 dní jejího pravidelného používání."


Kartáček
Balení je hezké a sympatické, řasenku najdete v obalu, řekněme s určitými odlesky žluté a černé. Kartáček je plastový, opravdu poměrně robustní a veliký, ale maluje se s ním dobře, je příjemně jakoby měkký (nevím, jak to popsat). Barva řasenky je opravdu hezky sytě černá, takže veliké plus! Barva na řasách ale pořádně ulpí většinou až po 2-3 vrstvě. V průběhu dne jsem nepozorovala žádné opadávání, rozmazávání či drolení se. Velmi dobře se odličuje.
Co se týče slibovaných účinků, tak objem dodává, ale např. řasenka One by One (Maybelline) je v tomto ohledu nepřekonatelná! S prodloužením řas jsem moc nepočítala, ale něco málo přeci jen se mi na řasách prodloužilo, tak jsem ráda :-) 

Nenamalovaná

2 vrstvy

A jestli pozoruju silnější a zdravější řasy? To si teda úplně nemyslím, ale na druhou stranu já s řasami obecně problém neměla, takže asi tak. I když na několik blozích jsem četla, že holky kladné účinky pozorovaly.

- značka: Rimmel (já zakoupila v Rossmannu) 
- cena:229kč 
- obsah: 7ml
- hodnocení: 6/10

Celkové hodnocení je 6bodů, jelikož je to za mě takový nějaký průměr, na zadek jsem si z ní rozhodně nesedla :-( Myslím, že podobný efekt umí i levnější řasenky.


Hezký zbytek dne, já si jdu udělat frappé a hodit kopýtka (svoje) nahoru  :-)

                                                           
                                                                                     Evelin 

18 komentářů:

  1. Výsledek vypadá docela slušně! Já ale prostě věcem od Rimmelu nějak nevěřím, po slavném pudru Stay Matte jsem se leskla jak namazaná sádlem :). Btw, jsi první, kdo dal like na facebooku, díky ;)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, výsledek není zas tak marný :-)
      A není zač ;-)

      Vymazat
  2. Výsledek není špatný, ale pořád to asi nebude ta moje pravá a jediná, kterou neustále hledám a nenalézám.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá An., nic si z toho nedělej, i já hledám a nenacházím :-) Tak v tom jedeme spolu :-)

      Vymazat
  3. já mám nejraději asi collagenku od L´orealu nebo rotační od Bourjois. sice jsou dražší, ale udělají nádherné řasy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu rotační od Bourjois už nějakou dobu pokukuju :-)

      Vymazat
  4. Nevím, nevím ale přijde mi že vážně ta řasenka za ty peníze, by měla být alespon trošičku lepší, pěkná recenze :)Monča

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se ten výsledek docela líbí, i když za stejné prachy mám svoji Imperial long lash od Dermacolu, která je extra třída a už ji nedám z ruky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mě je nepřekonatelná Wonder Lash od Oriflame, teď i ve ve verzi Intense, v akci stoji kolem 100,- takže tuhle asi ani nevyzkouším... Navíc nedám dopustit na plastové kartáčky, už jiný nechci. Zuzu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas naprostou ppravdu, Wonder Lash je bajo bajovita :-) A tato plastovy kartacek ma :-) Akorat je teda dost velky, nevim, jak by se ti s nim pracovalo...

      Vymazat
    2. Aha, na fotce to vypada jako klasicky kartacek - ja mam radsi takove ty "hrebinky" (nebo jak to rict)... A je fakt, ze velke ja nerada:-)

      Vymazat
    3. Ano, ano, já vím, že ty tyhle turbo kartáčky moc nemusíš :-)

      Vymazat
  7. Té regeneraci řas bych asi také moc nevěřila, ale výsledný efekt je moc povedený!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tomu právě taky moc velice nevěřím, takže jsem de facto ani žádná veliká očekávání neměla :-) A řasy maluje opravdu hezky!

      Vymazat
  8. Na zvýraznění mi přijde řasenka super. Od Rimmelu mám ale radši takovou tu...sakra, názvy...v červeném tlustém obalu. Kdysi mě stála nějakých 150 Kč a udělala hezký objem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, na zvýraznění ano, ale myslím, že za 230kč toho umí řasenka málo... Myslíš "Volume Flash Max" :-)?

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥