úterý 5. února 2013

Voděodolná řasenka

Pohodové úterní poledne milé dámy, jaký máte den?

Dneska mám pro vás recenzi na voděodolnou řasenku od Essence, kterou mám od srpna a dostala jsem ji k nákupu v parfumerii Douglas. Vůbec jsem neměla chuť na ni psát recenzi. A proč? To se dozvíte níž. 


Obal je klasický od Essence. Nic úchvatného, nic co by urazilo. Prostě taková normální řasenka. Osobně teda musím říct, že mě se moc líbí ty jakoby bublinky :-) Ale to je asi moje taková úchylka :-) Co se týče kartáčku tak mi už při prvním vytažení z obalu přišel strašně vypelichaný... Nevím, jak to nazvat, ale vidíte taky taková ta vlákna? Tak ty mě tedy nebetyčně štvou!!! Stejně tak jsem měla pocit, že jsem řasenku dostala už nějakou napůl vyschlou, protože teda nános barvy nic moc. Spíš nic než moc.

S kartáčkem se pracuje moc dobře, celkem hezky řasy pročeše, malinko natočí a je dělá moc fajn řasy, které vůbec nejsou slepené. Jediná a pro mě poměrně veliké mínus je fakt, že nános barvy je opravdu minimální. Na druhou stranu chápu, že asi ne každý chce u vody vypadat jak mrkací panna, ale většinou jde o takový přirozený vzhled že. Takže já bych si představovala malinko víc, ale obecně vzato to asi stačí :-)

Pravý kámen úrazu nastává s tvrzením "voděodolná". S tím prostě nemůžu vůbec souhlasit. V létě jsem odzkoušela, že nevytží vyšší teploty a začne se rozmazávat. A co se týče vody, jako opravdové vody, jako že opravdu voděodolná. Tak to teda jako vůbec, to tedy nula bodů. Stačí pár kapek vody a na výsledek se můžete podívat samy dole. 


- značka: Essence 
- cena: cca 70kč
- objem: 7,5 ml 
- hodnocení: 2/10  


Tak za mě je tohle prostě totální propadák. Pokud hledáte řasenku, která řasy neslepuje a vytváří opravdu přirozený vzhled a nejste náročné na výdrž, tak do ní běžte. Pokud máte vyšší nároky, tak se jí raději vyhněte. Protože tahle řasenka za to opravdu nestojí.

                                                               Evelin ♥ 

PS: Už je v koši.
PPS: Pokud chcete, tak kromě ASK.FM mám i INSTAGRAM :-)

10 komentářů:

  1. Tak koukám, že essence řasenky celkově za moc nestojí. Já měla takovou tu tlustou voděodolnou, ale musela jsem ji vyhodit, byla naprosto příšerná.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obecně se to asi brát nedá, některé jsou moc fajn, ale TATO je prostě otřesná.

      Vymazat
  2. Naprosto s tebou souhlasím. Ke mě se dostala s časopisem, taky mi přišla napůl vyschlá, ta vlákna na kartáčku byla taky. Řasy sice neslepila, ale ani moc nenabarvila. Voděodolná nebyla vůbec a rozmazávala se mi, takže ještě horší než klasické, nevoděodolné řasenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že máme naprosto stejnou zkušenost! A já si říkala, že jsem třeba měla vadný kus... ale evidentně asi ne.

      Vymazat
  3. Get Big! Lashes od Essence, nejlepší voděodolná řasenka, jakou jsem měla. Nosím ji běžně do bazénu a drží perfektně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, taky mám Get Big Lashes a nemůžu si ji vynachválit. Absolvovala se mnou i dovču u moře a chodí se mnou do bazénu a drží jako přibitá a stojí pár kaček :)
      Na tuhle už jsem četla spoustu kritiky, myslím, že už se snad ani neprodává, což je jedině dobře :D

      Vymazat
    2. Děkuju za fajn tip! určitě se po ní kouknu a řádně otestuju!!!

      Vymazat
  4. No já moc řasenkám od Essence neholduju....ale uvidíme co bude zase v novinkách....jinak nemám žádnou svoji oblíbenou řasenku, což mě pěkně štve. Furt musím experimentovat a kupovat jiné...žádná není prostě dobrá poslední dobou!

    http://diarybylucinda.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naštěstí svoji oblíbenou mám, ale stejně mě pořád baví hledat, jestli nenajdu ještě nějakou o fous lepčejší :-)

      Vymazat
  5. Já jí měla také a opravdu jsem byla šťastná, když jsem jí nějakým způsobem spotřebovala :D.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥