sobota 1. června 2013

And the winner is .... !!!

Příjemný sobotní večer, za okny je plískanice, já jsem zachumlaná v pelíšku a nic se mi nechce. Ale chci vám aspoň malinko udělat radost, tak jsem se přemohla vyhodnotila jsem dárkovací akci, kterou jsem pro vás tento týden vyhlásila.

Musím upřímně napsat, že jsem byla vážně překvapená a nadšená z toho, kolik z vás si našlo chviličku na nějakou tu básničku! A že to jsou skvosty!!! No snad si některé i zarámuju bo jsem se nasmála až k slzám! Moc děkuju!!! Udělaly jste mi velikou radost!!!

A kdo že tedy vyhrál????
Největší bitva co do počtu přání byla svedena o krém  třešeň a citron. Ruka mého drahého šťastně nahmatala lísteček a na něm PeťulaBook.

Krém s kolagenem zase poputuje k mojí milované S. (skákala jsem radostí jak malá, když muž vylosoval její jméno)!

Krém s mandlovým olejem pro změnu poputuje ke Cassie....

... a poslední s aloe zase k Janičce.

Jelikož jste mi udělaly velikou radost svými básničkami a já zjistila, že spousta mých čtenářek má básnické střevo (tlusté, tenké, slepé, jak se která z vás cítí) :-) a mě bylo strašně líto vás něčím neobdarovat! Tak jsem losovala ještě z básnířek a tajný balíček plný  překvapení poputuje k Ladě!!!

Vítězkám gratuluju!!! Emaily jsem rozeslala a doufám, že máte radost! A vy ostatní nesmutněte, brzy na vás další soutěž z blogu zase vykoukne ;-) Mějte fajn večer!


                                                               Evelin♥

13 komentářů:

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥