úterý 9. července 2013

Péče o nohy |2|

Milé dámy,

přeji vám pohodový start úterního dne. Dnes si dáme poslední díl série o nohách. Souhrnný článek najdete ZDE, další na řadě byly peelingy (ty najdete zase TADY) a dnes jsou na řadě hydratační produkty.
1. Hydratační krém na nohy s výtažky s lesních plodů a máty (Avon)
Tenhle výrobek obsahuje výtažky z ostružin a brusinek. Barva tomu naprosto odpovídá. Konzistence není nijak závratně hutný, řekla bych spíše lehčí krém, který se dobře roztírá a fajn se vstřebává. Nohy jsou hezky hydratované a voňavé. Jediné, co mi malinko vadí je ta barva, která zůstává na ponožkách, když krém používám na noc. Za mě osobně je to takový průměr. K extra hydrataci to není, ale na udržování nožek hebkých to stačí.
- značka: Avon
- cena: 50 - 90 kč (záleží, jestli se nachází v akci)
- objem: 100 ml
- hodnocení: 7/10

2. Máslo na nohy - citrónová tráva & máta (Balea)
Tohle máslo kromě citrónové trávy a máty obsahuje navíc taky aloe vera, avokádový olej a bambucké máslo. Výrobek voní především po té citrónové trávě, která je hodně dominantní. Někomu může připadat až taková "záchodová". Mě to ale nevadí, naopak mi připadne taková fajn osvěžující a letní. Konzistence je dostatečně hutná, roztíratelnost dokonalé a hydratace 100 %. Tohle máslo miluju! Používám ho jak na noc, tak i po náročném dni v žabkách.
- značka: Balea
- cena: 89 kč
- objem: 200 ml
- hodnocení: 11/10

3. Noční hydratační krém na nohy (Oriflame)
Tenhle výrobek určený přímo na noční péči o nohy obsahuje unikátní směs hydratačních látek a avokádového oleje. Mě osobně moc nevoní, trošku z toho cítím jakoby nemocnici, ale vůbec nechápu, která složka má tohle na svědomí. Takže za mě vůně tedy nic moc, na druhou stranu konzistence je hutnější, krém se dobře roztírá, ale vstřebání trvá o něco déle. Což vlastně vzhledem k tomu, že se má používat na noc, vlastně vůbec nevadí. Účinky jsou taky relativně fajn. Hydratace je poměrně fajn.
- značka: Oriflame
- cena: 60 - 110 kč 
- objem: 75 ml
- hodnocení: 8/10

4. Antiperspirantní krém na nohy (Oriflame)
Do výčtu mých hydratačních krémů si dovoluji zařadit i jeden antiperspirantní. Vůně je hodně mentolová, což je u tohoto výrobku vůně tak akorát a dokonale mi vyhovuje. Konzistence je fajn, tak akorát krémová.  Výrobek se dobře roztírá a rychle se vstřebává, což oceňuju ještě víc. Nejvíce mě baví ale účinky. Krém osvěžuje, zjemňuje, ale zárověň také hydratuje a co je nejlepší - opravdu zamezuje do určité míry pocení (otestováno na drahém).
- značka: Oriflame
- cena: 30 - 80 kč
- objem: 50 ml
- hodnocení: 9/10

A to je pomyslná tečka za mojí péčí o nohy. Budu moc ráda, když se se mnou v komentářích podělíte o vaše oblíbené výrobky. Z tohoto dnešního výběru nedám dopustit pouze na to máslo, ostatní členy mého týmu jsem ochotna vyměnit :-) Tak házejte návrhy ;-)



                                                                        Evelin♥

20 komentářů:

  1. Já měla ten od Avonu, ale ten jejich klasickej a byl hodně fajn. Byl hodně hutný, takže hodně vyživoval, hydratoval a změkčoval. Naštěstí neměl žádnou barvu, takže mi nohy neobarvil (chudáku) :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to beru s humorem :-) Hold jsem si musela vyčlenit jedny spací ponožky speciálně pro krém z Avonu :-)

      Vymazat
  2. To máslo od Baley a antiperspirant vypadají docela sympaticky, taky bych si měla pořídit nějaké nové mazátko na nohy.
    A barvící krém by mě asi docela naštval... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty krémy od Avonu znám - moc fajn voní, zvlášť takhle na léto :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto jsou úplně parádní! Hlavně ty nožky to potřebují a hlavně to ocení :-)

      Vymazat
  4. Hezky se staráš o nožičky :). Já mám ze stejné řady jako máš to máslo od Balea krém na nohy s pudrem a taky si kupuju tu jejich koupel, zase stejná řada - voní to krásně. Máslo jsem zatím nezkoušela, ale určitě musí být taky příjemné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Krém s pudrem mám taky v hledáčku :-) Stejně jako krém od Balea s ureou, tak uvidíme ;-)

      Vymazat
  5. Já mám nějaký malý krémík od Baley. Děsně smrdí, tak se těším, až ho dopotřebuju a vrhnu se na Baleu s Ureou, na kterou jsem slyšela pouze samou chválu :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na krém s ureou si taky dělám zálusk ;-)

      Vymazat
    2. Já ho mám,mě nesmrdí a je fakt super,jsem moc spokojená.

      Vymazat
    3. Myslím,ten od Balea s ureou.

      Vymazat
  6. To máslo od Baleii vypadá nejlíp.:) Zrovna nedávnno sem se rozhodla o svoje nohy víc starat, takže by se hodilo do sbírky.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem si také musela objednat krém a peeling od avonu:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám od Balea růžový s ureou a je perfektní.

    OdpovědětVymazat
  9. Momentálně používám krém od Baley s ureou a ten je celkem fajn, po něm si určitě koupím máslo, ale s vůní asi budu mít problém :D.

    OdpovědětVymazat
  10. To máslo vypadá dobře, vyzkouším. Teď jsem si pořídila od Balei chladivý gel a jsem vcelku spokojená, pěkně chladí :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥