pondělí 1. července 2013

Turbo řasenka |Maybelline|

Příjemné pondělní dopoledne,

tak už nám oficiálně začaly letní prázdniny. Bohužel musím říct, že letos je to poprvé, co se mě letní prázdniny a dva měsíce volna netýkají. No jo, hold už jsem velká a musím chodit do práce a makat :-) Věřím, že nejsem sama :-) Pojďme si ten, pro někoho pracovní den, zpříjemnit povídáním o řasence, kterou mnohé z vás určitě znají. Je to Rocket Volum´Express od značky Maybelline.

Oficiální informace. Revoluční řasenka Volum´Express The Rocket dodává řasám 8x větší objem než klasická řasenka v rekordní rychlsoti, aniž by přitom zanechala nežádoucí spojení.. Jedinečných účinků řasenka dosahuje díky kombinaci unikátního kartáčku a složení. Kartáček je zhotoven z pevného jádra, které vyvíjí tlak na řasy a rovnoměrně obaluje řasenkou. Pomohou tomu i rovnoměrně rozmístěné a pružné štětinky, které češou řasy od kořínků až ke konečkům a zabraňují tak vzniku nežádoucích žmolků. Účinné je také složení, které spočívá v gelovém základu. Umožňuje tak dosáhnout 8x většího objemu, ale také jemnosti a šetrnosti k řasám. Navíc se nanáší raketovou rychlostí.
Můj vlastní názor. Co se týče obalu, tak se jedná o zajímavou kombinaci modré a růžové. Nicméně tvar už mi tak sympatický není, to jakési macaté cosi :-) Na můj vkus je to ruky řasenky taková moc veliká (široká?). Kartáček je vážně hyper turbo :-) Je opravdu veliký a i přesto, že mám řasenku doma přes měsíc, tak se mi s ním špatně pracuje. Na druhou stranu, řasy jsou krásně zvýrazněné, celkem i prodloužené, oddělené. Velice se mi líbí pigmentace, je vážně intenzivní. Barva je krásně černo-černá (odstín Blackest Black) a jediné, co sis ní poradí rychlostí blesku je hydrofilní odličovač od Saloosu. Na počátku používání byla řasenka taková mokrá. Však to znáte - moc barvy, která řasy akorát tak slepí a celé líčení je na nic. Teď už je na tom řasenka o poznání lepší. 
- značka: Maybelline (drogerie)
- cena: 299,9 kč
- objem: 9,6 ml
- hodnocení: 6/10

* řasenku jsem koupila ve zvýhodněném balení s Color Tattoo (růžový odstín) za 169,90kč

Osobně mi tato řasenka k srdci nepřirostla. Jednak je to velikostí a jednak i tvarem kartáčku. Pro mě osobně to tedy není to pravé ořechové, ale věřím, že si anjde své milovníky, který ji nevymění za nic na světě :-)

Jaká je vaše oblíbená řasenka?


                                                                        Evelin♥

31 komentářů:

  1. U řasenky se mi líbí kartáček, ale nezkoušela jsem a zatím mě ani moc neláká :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ji doma a čeká na vyzkoušení, taky jsem ji kupovala dohromady s Color Tatto. :) Zatím používám Colossal Volum' a naprosto mi učarovala, všechny řasenky před ní se můžou jít zahrabat. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je přesně ta řasenka, kterou sice mám a docela i používám, ale nic, co bych si musela koupit znovu. Mě ten obrovský kartáček moc nevyhovuje, protože si s ním vždy obtisknu řasy na víčko. Pokud se líčím jen řasenkou tak je to ok, protože zbytky setřu vatovou tyčinkou, ale pokud se nalíčím i stíny a pak nanáším řasenku, tak se s ní prostě nemůžu dostat až ke kořínkům, jinak si celé líčení úplně zničím..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mě první rok prázdniny netýkají. Buu! Já tyhle kartáčky moc nemusím, takže bych do ní asi nešla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já blbec jsem si říkala, že mi TŘEBA bude sedět :-)

      Vymazat
  5. No, taková Margita S., vizážistka Maybelline ji hodnotí jako skvělou ;-) Nicméně ten kartáček je zvláštní, já jsem si na něho musela zvykat. Po pár dnech jsem ale chytla ten cvik, nicméně mi u ní vadilo, že se lehce drobila a dělala černé stíny pod očima.
    To ale není nic proti Lancome Hypnose precious cells, která má kartáček lautr divný, ale pěkně maluje a nedrobí. Ale pozor, v této řasence si nepobrečíte, stačí slza a začne pálit jako čert a celá se rozpije. Nutno dodat, že zase jde pěkně utřít a nenechá černé šmouhy, ale opravdu ani kapky do očí a ani slzu!!! :-)

    Zlatá Burjois s růžovým vrškem nebo ta Glamour max. Toť za mě recenze. (rennnie)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi nejlepší :-) Taky si pořiď blog ;-)!

      Vymazat
    2. Pořídím, možná pak nějaký od sporáku, postýlky a plínek :-)

      Přečti si toto, sice je to offtopic, ale stojí to za to:
      http://forexample.cz/view.php?nazevclanku=matka-s-r-o-pravidla-tehotenstvi-2-dil&cisloclanku=2011110030

      (rennnie)

      Vymazat
    3. Chichi :-) Pozoruješ to ;-)?

      Vymazat
  6. Já mám ráda její kartáček, dobře se mi s ní pracuje, ale BRUTÁLNĚ mi šmouhuje :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda nešmouhuje, ale zase se mi s ní špatně pracuje :-) Si vyber :-)

      Vymazat
  7. Je to divný, protože na Maybelline řasenky jsem po žluté kolosálce zanevřela, ale tuhle používám ráda (ještě že jsem se k ní dostala - taky přes ten stínový set).
    Pravda ale je, že mě štvou dvě věci. Pekelne se odličuje (i biodermí micleárka s ní bojuje) a šmouhuje. Po celém dnu v trapu mám večer i z neutrálních stínů pořádné smokey eyes. A nedá se říct, že by to vypadalo přitažlivě. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím odličováním to mám stejně, ale šmouhy mi nedělá :-)

      Vymazat
  8. Já jí používám, ale žádná sláva. Spíš si jí dávám proto, protože jsem líná si jít koupit svou oblíbenkyni od Dermacolu a je mi líto jí vyhodit, když už jsem si na ní vydělala ty těžké money :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dyť :-) Taky mi je líto ji vyhodit, když už jsem si ji koupila :-)

      Vymazat
  9. já mám problém s obtiskáváním, dělá mi to strašně moc řasenek, mám nějaké divné oči či co ... zatím jsem narazila jen na tři řasenky, které mi to nedělají - Max Factor 2000 Calorie (klasika, akorát strašně rychle vysychá, to mě donutilo hledat jinde), Miss Sporty Řasenka Studio Lash 3D Volumythic (tohle bylo největší překvápko na světě, značka nemá moc dobrou pověst, navíc cena okolo 70kč, kdo by to čekal? do teď se chválím za to, že jsem ji koupila, je úžasná) a nakonec moje stávající LOREAL PARIS Volume Million Lashes Excess (mrkací panenka hadra, fakt úžasná) ... snad to někomu pomůže, co má stejný problém jako já ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Max Factor 2000 je asi nesmrtelná :-) Je jedna z mých oblíbených!

      Vymazat
  10. Turbo kartáček je vážně fajn..zkoušela jsem si jí u kamarádky a natočila řasy dobře, ale ta velikost kartáčku na mé malé oči bylo moc..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi malými oči máš pravdu, že ta aplikace není asi nejpříjemnější :-(

      Vymazat
  11. Zatím jsem ji nezkoušela, ale zatím mi byla docela sympatická... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyzkoušej ;-) Ráda si potom přečtu i tvoje dojmy!

      Vymazat
  12. Ja mam zltu Colosal ta je super ale tato vazne nic moc :(

    Inak pozyvam ta k sebe na SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NA tu žlutou se teprve chystám :-)

      Děkuji za pozvání :-)

      Vymazat
  13. Mě osobně tahle řasenka dělá krásný řasy, ale mám s ní jiný problém. :( Jelikož mám mastnou pleť, tak se mi tyhle řasenky obtiskávají pod obočí, ale tento problém mám skoro s každou řasenkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To obtiskávání znám taky! Ráno si vždycky říkám, že nechám řasenku zaschnout a pak ji jen setřu uchošťourem. Samozřejmě ráno nestíhám a zjistím to v práci v poledne na záchodě v zrcadle :-)

      Vymazat
    2. Tak já jsem si na to už našla vychytávku a funguje! Pod obočí nanáším bezbarvý pudr od Dermacolu, nebo Essence a nic se neobtiskne. :)

      Vymazat
  14. Co se řasenky týče, tak díky Lucifrid jsem možná objevila jednu z best of :-) Dostala jsem od Luci dvě mini verze řasenky od Clinique - úplně obyč kartáček, ale naprosto úžasně se s ní maluje. Pokukuju po plném balení :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu Best of ještě pořád hledám, pořád ne a ne najít... Asi poprosím Lucifrid, ať mě taky nějakú pošle :-D

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥