pátek 15. listopadu 2013

krém na ruce |Nivea|

Tak tady máme konec pracovního týdne, uf :-)

Už teď se těším, až přijdu z práce a hodím nohy nahoru. Oooouuu jéééé, to bude báječné :-) Aby vám to čekání na víkend rychleji uběhlo, tak vám ho zpříjemním mými postřehy o výživném krému na ruce "Smooth Sensation" od značky Nivea. Tak jdeme na to.
Co tvrdí výrobce? Nivea výživný krém má bohaté složení s makadamiovým olejem a posiluje tak ochrannou vrstvu pokožky. Zároveň intenzivně hydratuje a pečuje o zdraví nehtů i jemné kůžičky kolem nich. Zvláčňující technologie HYDRA IQ podporuje při pravidelném používání vlastní hydratační proces pokožky, a to i v případě opakovaného mytí rukou. HYDRA IQ stimuluje tvorbu nových aquaporinů (pleti vlastních hydratačních kanálků), které zlepšují cirkulaci vody v pokožce. Dále zajišťuje optimální hydrataci i v hlubších vrstvách pokožky.
Já to vidím malinko jinak. Že je krém krémem nepopírám, konzistenci na to má. Vonět voní normálně, klasika po glycerinu. Nic speciálně voňavého, ale ani smrdlavého. Charakterizovala bych to asi jako klasiku, která nikoho neurazí, ale ani nenadchne. Co se týče komplexu HYDRA IQ, ten jsem tedy nezaznamenala. Nápis na obale o výživné péči je mi spíše k smíchu. Ruce si namažu, ok. Za 5 minut je mám opět suché jako troud. Tohle se prostě nepovedlo. A to jsem krém používala v září a říjnu, kdy nebylo chladno a moje ruce byly ještě ve formě. A jelikož se krém kasá tím, jak je výživný, tak mi ta výdrž připadá hodně, hodně chabá.
- značka: Nivea
- cena: cca 50 - 80 kč
- objem: 50 ml
- hodnocení: 3/10

Ach jo. Vážně jsem se těšila, že budu mít ručičky jako ve vatě, ale bohužel tomu tak není. Takže jdu hledat dál. Snad mi moje ručičky tento přehmat odpustí. Co vy a krémy na ruce? Mažete? A čím?

                                                                        Evelin♥

17 komentářů:

  1. Nivea myslím pochází z Německa. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, děkuju za upozornění! Hned jsem to opravila!

      Vymazat
  2. Jo, taky si myslím, že Nivea není česká značka. Jinak Tebou popisované účinky má na mě většina krémů na ruce, tudíž jsem věrná Atodermu od Biodermy :).

    OdpovědětVymazat
  3. Já je mažu emulzí na ruce od Baley s arganovým olejem, je v praktické pumpičce a stojí kolem 40 Kč. Jelikož se teď začalo ochlazovat, musela jsem nasadit silnější kalibr :-) Používám buď melounové máslo od Alverde, nebo na ruce aplikuju koňskou dávku kokosového oleje a nasadím staré rukavice a na noc to nechám působit, ráno jsou pak krásně vláčné :-) Zkoušela jsem i heřmánkovou mast, ale je to slabota :-D

    Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alfreda miluju,mam doma dvě baleni a moje ruce jsou jak v perince :-)

      Vymazat
  4. Mně ještě žádný krém na ruce nepřipadal nějak zázračný, že bych ho všude doporučovala :).

    OdpovědětVymazat
  5. A já se těšila na pochvalnou recenzi. :-/ Škoda. Evelinko, slyšela jsem, že je moc dobrý krém na ruce s arganovým olejem od Marilou Bio. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Na to, že jde o Niveu bych čekala něco pořádného, ale evidentně zklamání no :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/rasenka-dermacol-vampire-mega-long.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky že jo! Mě hlavně nalákal makadamiový olej a ono prd :-(

      Vymazat
  7. Mažu arnikovým od Rochera, to je moje osvědčená bylinková stálice, a nově od Nivey hutným Repair & Care - voní dost chemicky, dezinfekčně, hůř se vstřebává a je hodně silikonový. Na arniku nemá, ale lepší než Balea, Alverde, Avon, Oriflame, Himalaya, Ziaja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono každému vyhovuje něco jiného :-) mě třeba Ziaja vyhovuje více než tato Nivea... A třeba tělové máslo Alverde, kterým mažu i ruce, to je pro mě téměř dokonalost :-)

      Vymazat
  8. Evelínko, psala jsem ti přes G+, ale nevím, jestli se to k Tobě dostalo. Ozvi se mi, prosím, na svetpodleeveliny@gmail.com, abych mohla trochu zmonitorovat stěhovavou krabici ;).

    OdpovědětVymazat
  9. To samé se mi stalo s tělovým mlékem od Nivea - čekala jsem hydrataci jako blázen a ono nic. Jinak ruce mažu tělovými másly od Alverde a když nastane zima, tak to jistí jedině Neutrogena!

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥