neděle 3. listopadu 2013

Velké oči

Pohodové nedělní ráno,

dnes jen malinká oddechovka v podobě pár postřehů o nové řasence z flotily Maybelline. Já jsem si posledních pár měsíců hodně oblíbila tuhle značku a hlavně jejich proslulou Great Lashes. Dneska si ale povíme něco o nejnovějším přírůstku, a tím je novinka Volume Express Big Eyes.
Oficiální informace: Řasenka s dvojitým kartáčkem na horní i dolní řasy dokonale nalíčí každou řasu. Horní kartáček nadzvedne horní řasy, dolní mikro kartáček zachytí i sebemenší spodní řasy pro dotvoření 360° efektu. Naneste pomocí většího kartáčku řasenku na horní řasy a protáhněte od kořínků ke konečkům. Řasenka neslepuje, nedělá žmolky a horním řasám dodává maximální efekt. Menší kartáček se štětinami o délce 2 mm použijte na nalíčení a zvýraznění spodní linie řas. Kartáček je speciálně navržen tak, aby jednoduše a dokonale nalíčil i ty nejmenší řasy. 
Balení je fialovo-černé. Mě se tahle kombinace líbí moc. Prostřední část tvoří náplň řasenky, na jednotlivých koncích jsou potom kartáčky. Fialová sekce je ten větší kartáček, který je určen na horní řasy. A v černé části je potom menší, tenký kartáček určený na řasy spodní. S oběma kartáčky se pracuje RELATIVNĚ dobře. Je tam pro mě jakoby malá plocha pro manipulaci díky tomu dvojbalení, ale není to nic hrozného a během pár dní jsem si bez problémů zvykla. U toho silnějšího kartáčku mi vadí jedna věc - a to co vždycky - nabírá moc barvy. Ale to je prostě klasika u každé nové řasenky (aspoň u mě). Zhruba po dvou týdnech je to ale v pořádku a s řasenkou se dá pracovat naprosto normálně. Oba kartáčky řasy pěkně prodlouží, obarví a dodají objem. Výdrž je pro mě dokonalá. V průběhu dne se absolutně nerozmazává, neopadává, nedělá šmouhy, nedrolí se. Při této výdrži jsem se docela obávala odličování, ale hydrofilní odličovací olej či micelárka si s touto řasenkou poradí bez jakékoliv větší námahy, takže parádička.
Já osobně jsem s touhle řasenkou moc spokojená. Myslím, že z mých nijakých řas , které jsou navíc zesláblé po sundání řas umělých, se této řasence podařilo vykouzlit celkem pěkný výsledek :-) Stejně jako Levandule (recenze ZDE) používám menší kartáček i na finální pročesání horních řas. Tenhle malý trik vám horní řasy krásně pročeše a oddělí a vypadá to pěkněji.
* děkuji PR zastoupení Maybelline za poskytnutí řasenky k recenzi 

- značka: Maybelline
- objem: 9,7 ml (5,1 + 4,6 ml)
- cena: 200 - 250 kč (podle akce)
- hodnocení: 9/10

Za mě spokojenost naprostá, myslím, že jsem našla dalšího favorita, ke kterému se budu ráda vracet. Co vy? Znáte tuto řasenku? Jaká je vaše oblíbená?

Užijte si neděli :-*
                                                                        Evelin♥

14 komentářů:

  1. Jsi asi jedna z mála, kdo tuto řasenku tak chválí :). Já s ní němám zkušenost, koupila jsem si teď tu novou Scandal'Eyes od Rimmelu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, v českém blogovém světě si moc chvály nevysloužila, ale mě sedí :-)

      Vymazat
  2. Nevím proč, ale u řasenek mě jakékoliv "big" v názvu řasenek odrazuje... :) Ale já nejsem moc řasenková :) Teď jsem si nejvíc oblíbila řasenku Catrice z Ladyboxu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Ladybox nekupovala a u nás Catrice není (což mě dost mrzí), ráda bych Catrice vyzkoušela...:-(

      Vymazat
  3. Taky jsem psala v pátek na ní recenzi a jsem s ní maximálně spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem divná, ale od Maybelline mi vyhovuje jediná řasenka a to obyčejná Great Lash, ta původní :) Tuhle jsem tedy nezkoušela, ale ani mě nijak neláká, je na mě moc překombinovaná.

    OdpovědětVymazat
  5. Evelin, sundání umělý řas - to myslíš klasický přilepený z drogerie nebo jsi byla na prodlužování a zhušťování u kosmetičky??? Já o tom totiž přemýšlím, tak že bych si dala poradit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím že to nebudou ty z drogerie, ale ty "od kosmetičky", ty ti totiž ty tvoje oslabí, že pak máš na očích jen chmíří, holky nedávejte si je, je to krásné na chvilku ale ne na pořád, to si raději pořidťe nějaké dobré sérum na růst řas a máte vyhráno a na dlouho ! :)

      Vymazat
    2. Meduňka: Sundávala jsem řasy prodloužené od kosmetičky. Byla jsem s tím spokojená, ale musela jsem je na rychlo sundat kvůli podzimní alergii. Vždycky mi slzí oči a s těmi řasami jde horko těžko promnout oko :-( Navíc jsem si je sundávala doma sama (jsem ostuda) kokosovým olejem, ale nešlo to jinak, v pátek odpoledne mě to chytlo a přes víkend bych to vytrhala :-( Měla jsem je 2 měsíce a velice moc oslabené se mi nezdají.

      Lena Čerga: Ano, ano, od kosmetičky. Řasy byly oslabené zejména tím, že to byla metoda řasa na řasu a podařilo se mi sem tam moji řasu vytrhnout :-( Sérum teď testuju, tak uvidím :-)

      Vymazat
  6. Tak ta je skvělá! Moc hezká recenze a nádherné řasy :)

    OdpovědětVymazat
  7. ta vypada hodne dobre! fakt rozdil!
    zvu te ke mne na blog na giveaway o kabelku:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥