středa 17. října 2012

Čistící maska

Příjemnou středu děvčata moje :-)
Mám pro vás recenzi na čistící pleťovou masku od značky Avon. Vím, že značka Avon jako taková má své milovníky, stejně jako odpůrce. Pro mnohé je Avon symbolem předražené kosmetiky, která za to vlastně ani nestojí. Já osobně se přiznávám, že jsem Avon kupovala dříve o moc častěji než teď. Tak nějak jsem zjistila, že to opravdu není úplně takový zázrak a že mnohé značky nabízí tu samou kvalitu a mnohdy za stejnou, ne-li nižší cenu (např. Balea). Na druhou stranu jsem našla mezi výrobky některé své oblíbence, které si budu objednávat do té doby, dokud budu mít v dosahu nějakou tu AvonLady :-) Ale dost o mém názoru.


Tuhle mask u jsem kupovala v Avonu asi tak před měsícem, vyšla mě v netto akci, kde mě vyšla na 69kč, takže za 75 ml fajnová cena. Co se týče popisu, tak se jedná o "pleťovou masku pro hloubkové čištění pleti s květem thajského lotosu". Netuším, jak takový thajský lotos voní, ale maska sama o sobě mi voní moc. Vůně je příjemná a jemná, taková nasládlá, i přesto osvěžující. Maska by se měla aplikovat 1-2 x týdně (viz obal) na obličej, kdy necháme 5 minut působit a poté opláchneme a obličej osušíme.


Krabička
Pidi písmo :-)
Těch 5 minut se může zdát někomu málo, ale k zaschnutí masky je naprosto dostačující. Pokud ji nanesete v tenké vrstvě, tak opravdu můžete po 5 minutách smývat. Jak maska zasychá si můžete prohlédnout na fotkách níže. Ač mám pleť citlivou, tak po použití tohoto produktu je moje pleť hladká, jemná a není nijak podrážděná. Stejně tak není vysušená či napjatá, takže za mě na jedničku. Jestli ale dokáže pleť vyčistit do hloubky, to si netroufnu odhadnout a asi nijak komentovat... Nicméně se mi zdá, že póry nemám tak moc rozšířené, ale těžko říct, jestli to není jen můj pocit :-)



- značka: Avon - Planet Spa 
- cena: 69 kč (netto nabídka; bežná cena 150-200kč)
- obsah: 75 ml
- hodnocení: 7/10  

Maska mi vyhovuje... Nejsem z ní úplně odvařená, ale ani nijak zklamaná. Myslím si,  že dobře plní to co slibuje, takže pro mě žádný problém :-)



                                                                                       Evelin   

30 komentářů:

  1. Jsem poměrně dost velký odpůrce Avonu, ale musím říct, že věci z řady Planet Spa mi vždycky vyhovovaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, Planet Spa je moc fajn řada, já mám ráda i olivovou masku na vlasy

      Vymazat
  2. Z těch pár věcí, co jsem od nich zkoušela, zrovna tahle maska nebyla špatná, celkem pěkně vyčistila pleť. Zato ta z Mrtvého moře mi byla na nic, vůbec nevyhovovala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu z Mrtveho mroe jsem nemela, tak nemuzu soudit, ale presne jak rikas, tato neni spatna :-)

      Vymazat
  3. Já jsem měla jeden čas z Avonu Masku z mrtvého moře a docela mi vyhovovala..na druhou stranu, neměla jsem potřebu se k ní znova vrátit.. ;) :D Zkrátka to nebylo nic, z čeho jsem si sedla na zadek.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne takhle to mam s touhle maskou - je fajn, ale jestli si ji koupim znova? Netusim...

      Vymazat
  4. Tak já jsem avon lady, takýe avon produkty používám často. Nechci tvrdit, ž tahle kosmetika je nejlepší a tak,to vůbec e, ale Planet spa je skvělá řada- nikdy mě neklamala:) ten lotos krásně voní a připomíná mi trochu kokosovou vůni.
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, musim s tebou souhlasit - Planet Spa me osobne taky nikdy nezklamala.

      Vymazat
  5. Tak já, i když jsem příznivce Avonu, téhle masce nefandím. Přijde mi, že vůbec nic nedělá :-D I když ono to je možná tím, že jsem naráz změnila svůj způsob péče o pleť a moje pleť se vylepšila, ovšem nedokážu říct, který z přípravků na tom má podíl. Tak možná právě tato maska! Nebo je efekt možná viditelnější na jiném typu pleti, než jaký mám, možné to určitě je :-)

    http://aodori.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me se zda celkem fajn, mam pocit, ze plet je po ni vazne vice hebka...Ale jak rikas, kazde pleti vyhovuje neco jineho.

      Vymazat
  6. Mě ta maska nijak zvlášť nenadchla, taky mi přišlo, že nic moc nedělá, pleť jsem po ní neměla jak dětskou prdelku a mě osobně teda ani ta vůně nijak úžasná nepřišla. Daleko lepší mi z této řady přišla slupovací maska s bílým čajem. Ale dlouho jsem je neměla tak nevím, možná se změnily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja zase nezkousela tu slupovaci, tak asi se po ni kouknu, kdyz ji tak chvalis ;-)

      Vymazat
    2. No, vychvaluji... já upřímně už masky ani peelingy nekupuji. Začala jsem si dělat různé masky doma (nejlepší z medu, mléka a kávy). Přijde mi, že jsou daleko lepší. Ale tak můžeš ji vyzkoušet, byla to jedna z mála masek, která mi dříve vyhovovala. Masky, které dělám doma, ale nepředčí.

      Vymazat
    3. Když já jsem na to strašně líná, dělat něco doma :-) Ale asi to zkusím... Aspoň vím, že je to čerstvé a vím, co tam je...

      Vymazat
  7. Já můžu na póry doporučit masku od Himalaya Herbals, kdysi jsem o ní psala ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, četla jsem článek, tak po ní kouknu ;-)

      Vymazat
  8. Tuhle mám taky a je mou nejoblíbenější:)

    OdpovědětVymazat
  9. Já z Avonu měla snad jenom řasenku, objednávám vždycky na Vánoce, pěkně slevičky :) Jinak vůbec. A masky ani moc nepoužívám, takže asi nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No joooo, vánoční slevy v Avonu jsou skvělé! taky tam toho každý rok nakoupím jak blázen :-)

      Vymazat
  10. Planet Spa jsem nikdy nezkoušela. Mám hluboce čistící masku určenou na černé tečky taky od Avonu ale z jiné řady, teď přesně nevím jak se jmenuje a nepřijde mi, že by černých teček nějak ubylo :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černé tečky jsou podle mě snad nezničitelné :-( Taky s nima bojuju :-(

      Vymazat
  11. z planet spa jsem pár věcí měla - z masek nějakou zahřívací, ta byla úplně na hovno, vůbec nezahřívala ;) a pak nějakou snad s minerály z mrtvého moře, ta mi celkem vyhovovala :) a ještě peeling

    kdyby byl Avon dostupný v droge, tak si od něj klidně pár věcí kupuju, ale speciálně si to domlouvat s někým mě nebaví (a objednávat na netu taky ne) - dokud to dělala kámoška, tak jsem brala od ní, ale prostě cizí avon lady není nic pro mě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně ti rozumím! Moje AL je spolužačka ze základky, se kterou vždycky zajdeme na kávičku a probereme co je nového. Je pravda, že objednávat od někoho cizího nebo z netu - na to bych se vyprdla, to by se mi nechtělo!

      Vymazat
  12. Přesně tuhle masku měla moje mamka a boužel nám anijedné moc nevyhovovala

    OdpovědětVymazat
  13. Túto masku mám aj ja, z tejto rady ešte ďalšie 4. Prevelice spokojná. Najväčšia klasika je pre mňa bahenná maska, tá je číslo jedna. Ale mám pocit, že sa trošku zmenila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bahenní se ti zdá dobrá? Já obecně řadu Planet Spa můžu, takže se po ní možná ještě kouknu ;-)

      Vymazat
  14. já v avonu objednávám docela dost, ikdyž jen určité mnou oblíbené výrobky :) Z řady Planet Spa jsem si jendou objednala slupovací masku..no, nezdálo se mi, že by nějak moc fungovala :D buď jsem já levá nebo to prostě nefunguje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono taky záleží co komu sedí :-) Já mám řadu Planet Spa ráda, ale jen něco...

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥