pondělí 15. října 2012

Essence - A New League

Táááák, mám za sebou úklid celého našeho hnízdečka a já mám konečně chviličku čas sednout k blogu a něco málo vám napsat :-) Dnešní článek bych ráda věnovala pěnovým  (krémovým) stínům od Essence, a to z limitky A New League. Tenhle odstín jsem našla v Rossmannu ve slevovém stojanu a stál asi 30 kaček. Stíny mám v krásné bílé barvě, odstín 02 Happy Preppy.

Oční stíny mají fajnovou pěnovou konzistenci a moc dobře se roztírají. Na horním víčku drží moc hezky. Na celém oku už je to horší, pokud máte trošku mastnější víčka, tak se obávám, že celý den nevydrží a začnou se slévat do čárky. Otázkou také je, jak je "navrstvíte". Pokud si stín rozetřete v jedné vrstvě, tak vydrží, pokud necháte vrstvu silnější, tak je čárka do pár hodin zaručena :-( Já osobně jsem našla využití tohoto odstínu výhradně pod obočí a na horní víčko na rozjasnění. No, vlastně na rozjasnění všeho co se dá :-) I nad tvářenku a kam jinam si jen pomyslíte :-) Pigmentace stínu mi naprosto vyhovuje, nemám co vytknout. Také je fajn, že jsou poměrně dobře odlíčit (nejsou voděodolné). Pro mě jen škoda, že se jednalo o limitovanou edici :-(
Kdybych už při uvedení kolekce tušila, jak budou dobré, asi bych zalovila i v jiných odstínech, ale takto mám asi smůlu :-) nevadí, aspoň ušetřím :-).






- značka: Essence (imitovaná edice; zakoupeno v Rossmannu)
- cena: 29 kč (běžná cena byla tuším 59 kč)
- obsah: 5 g
- hodnocení: 8/10  


Tyhle stíny jsou dokonalé. Sice je teda úplně nevyužiju primárně jako oční stíny, nicméně jako rozjasňovač v kelímku jsou naprosto skvělé a DOPORUČUJU. A co vy, máte nějaký oční stín z této limitky?



                                                                                       Evelin   

17 komentářů:

  1. Fuu, já jsem si ani nevšimla, že byla tahle limitka v obchodech a ona už je ve výprodeji? :D No nic, zkusím taky zapátrat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mám z výprodeje zlatobéžový a měděný, a jsou skvělé, dobře pigmentované a dobře drží i bez báze, mám je moc ráda- koupila jsem je á 19 kč.Mám i z kolekce fruity pěnové stíny sorbet a ty jsou teda strašné, žádná barva, žádná výdrž, možná by se daly vyplácat
    jako slaboučký highlighter.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, ten zlatobéžový může být báječný! A za 19kč, pche! Tomu se aspoň říká "kauf" :-) Já v obchodě koukala i na limitku Fruity, ale ta konzistence mě vůbec nenadchla, tak jsem tedy asi ráda, že jsem je tam nechala!

      Vymazat
  3. ty vypadají dobře :) jen by mi vadolo,že to zalézá do vrásek na víčku. To u těchto pěnových stínů čekám vždy a tak sem se ještě nikdy neodvážila koupit nějaké takové. Ale třeba přijde jejich čas.. :)
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když použiješ bázi, tak to zalézat nebude. tedy, aspoň mě to nezalézá. Ale každému sedí něco jiného.

      Vymazat
  4. Také jsem na ně koukala ještě s hnědými, ani nevím, proč jsem si je nakonec nekoupila :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Ev, máš štěstí, že už nejsou k sehnání, jinak bych té zase "osocovala", že musím utrácet :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají dobře, na Essence! Já si ted mega oblíbila color tattoo od Maybelline, i když jsou drahé, tak to jsou miláčci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu! Já o Tattoo slyšela, ale pořád se nemůžu odhodlat...

      Vymazat
  7. Vypadají dost dobře, mám ráda takovéhle přirozené barvičky :).

    OdpovědětVymazat
  8. takové nabídky si moc vážím, pokud bude nejhůř tak bych byla určitě moc ráda za každou pomoc :)
    ty stíny vypadají super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdybys potrebovala, nebo chtela, tak staci pisnout mejl, ju ;-)?

      Vymazat
  9. Tak já jsem si nakonec koupila všechny 3 odstíny a miluju je, ale co je mi záhadou je to, že tenhle odstín mám taky takový pěnový a výdrž je menší (i když na mě vydrží fakt dlouho) ale ty zbylé dvajsou tužší, pěnové vůbec ne, ale krásně se nanášej, jsou i voděodolné a vydržely mi 20 hodin v netknutém stavu (ano, neodličovala jsem se, jdu si nafackovat :D) a to v opravdu divokém prostředí :D.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥