úterý 9. října 2012

Interview se mnou

Hezký úterní podvečer,

mám pro vás jedno malé interview a to rovnou s mojí maličkostí :-) Odpovím vám na otázky, které jste mi pokládaly pod posledním příspěvkem. především chci poděkovat těm, které se nebály a na něco se zeptaly, nebýt jich, tak by tento post nemohl vzniknout.

Tvé plány tak do nejbližších 5 let?
Ha. V tomhle mám poměrně jasno :-) Vidím, tak o pět roků starší Evelin (ale starší vypadá tak maximálně o 2, to je jasný!!!), jak si to štráduje od domečku k autu, nasedá do něj a frčí do práce (kterou má ráda, je dobře placená a je spokojená). No a z práce tradá k doktorovi, odkud si vezu malou černobílou fotku, ze které mám strašnou radost! Jo, a na levém prsteníčku se už nějaký ten blyští snubní prstýnek.

Mě by zajímalo o čem sníš.
Tohle by vydalo na celý román :-) Taky záleží na tom, jestli sním nebo sním. Sním o spokojeném životě s mým drahým mužem, sním o různých koutech světa, kam bych se ráda podívala, sním o přátelích, kteří nevymění mě za někoho lepšího, sním o tom, jak by vypadal svět, kdyby se každý staral o sebe a nepletl se do cizích věcí, jaké by to bylo, kdyby si lidé nezáviděli, nelhali si, nepomlouvali... Sním o státu bez zkorumpovaných politiků, rozpočtového schodku a nesmyslných koalicí. O státu, který bude spravedlivý k jednotlivým lidem bez ohledu na barvu jejich kůže. O státu, který nabízí příležitost i absolventů, o státu, který se postará o rodinu. Sním o tom, jaké by to bylo, setkat se s těmi, kteří již nejsou mezi námi a kteří mi strašně moc chybí. Sním o vlastním kosmetickém salonu plném spokojených zákaznic a vůně levandule. Sním o praskajícím krbu, u kterého čtu svým dětem pohádky,... sním o spoustě věcech....
A pokud bych měla mluvit o tom, co se mi v noci zdá, tak to jsou ve směs nějaké šílené noční můry, které si bohužel pamatuju.

Co plánuješ s přítelem (společné bydlení, nějaké zázemí, ...)?
S přítelem už bydlím 3. rok, prozatím v pronajatém bytě. Jelikož jsem v červnu dokončila svá vysokoškolská studia, tak se momentálně nacházíme ve fázi šetření :-) Aspoň nějakého základu a rádi bychom se poté přemístili do "vlastního".

Co nejraději kupuješ rodině k Vánocům?
Nejraději kupuju dárky, které mou rodinu potěší, udělají jim radost a jsou aspoň do určité míry originální. I když s tou originalitou už je to za těch x let trošku na štíru, co má taky člověk pořád vymýšlet, že jo :-)? Takže většinou už v létě sonduju, co by komu udělalo radost a touhle dobou už se mi dárky začínají kupit pod postelí :-)

Máš ráda děti?
Jak které :-) Ano, mám ráda děti. Jak malé, tak i ty puberťáky, aspoň je s nimi sranda, i když dokážou člověku pořádně lézt na nervy :-)

Plánuješ nějaké?
Ano, ano, plánuju. Mým snem jsou dvojčata, ale nevím, nevím, jestli se nám to poštěstí :-)

Co ráda děláš ve volném čase, věnuješ se aktivnímu nebo pasivnímu odpočinku?
Ve volném čase strašně ráda čtu, vařím a peču :-) Samozřejmě nepohrnu ani sportovní aktivitou, to pak preferuju bazén, kolo nebo kolečkové brusle :-)

Mě by zajímalo, jestli je Evelins tvůj nick nebo jméno a v případě, že nick, tak jak jsi na něj přišla?
Oficiálně je Evelins moje přezdívka. V každodenním životě bych pravděpodobně slyšela na Eva :-) Nicméně, když jsem na střední škole měla přítele a on mě chtěl nazlobit, tak mi říkal Evelíno. A to jsem věděla, že je zle :-) No a pak jsme se rozešli a o pár let později, tak nějak na vysoké škole, se mi to oslovení odněkud vrátilo (a už nevím odkud)... a tak jsem byla Evelína i ve škole... No a tak nějak mi to zůstalo a já si pro blog z tohoto jména udělala zkratku :-) Nicméně, i na FB mě najdete jako Evelínku a ne jako Evu :-)

Jaké by bylo tvoje vysněné povolání?
Ráda bych byla učitelkou - středoškolskou či vysokoškolskou. A nebo tedy majitelkou kosmetického salonku s masážemi, nehty a všemi holčičími věcmi, co k tomu patří :-)


A to by bylo vše :-) Snad jsem vás neunudila :-)

                                                                                       Evelin 

21 komentářů:

  1. Dvojčata?! Tak pro mě je to noční můra! :-D Jinak samozřejmě děti taky chci, ale ne dvě najednou;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň to má člověk za sebou při jednom :-)

      Vymazat
    2. Evi, výhoda "z jedné vody načisto" jak se říká není špatná, ale vem si, že všechno máš dvakrát, nic se nepodědí po starším, budeš mít široký/dlouhý kočárek který sama do trolejbusu asi nezvedneš (pokud projdeš dveřma) atd. Na druhou stranu se prý děti zabaví spolu... Každopádně ať se ti ty přání splní! :-) (rennnie)

      Vymazat
    3. Já vím, ale aspoň tím eliminuju nevraživost mladšího vůči staršímu, že nemá nic nového a musí jen dědit po něm :-) Zcela racionálně si myslím, že do trolejbusu se nevlezu s kočárkem pro dvojčata určitě, ale to je to menší zlo :-)

      Vymazat
  2. Popravdě jsem nikdy nepřemýšlela nad tím jak se jmenuješ. Eva je krásné jméno. :) Skvělý rozhovor, líbí se mi tvoje názory. Máš pěkné plány a sny, tak ti přeji ať se ti všechno vydaří a splní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) No, mě osobně se moje jméno úplně zcela nezamlouvá :-) Děkuji za pochvalu, budu se červenat ;-) A ještě jednou děkuji za krásné přání, snad budu mít štěstí a ty pro mě nejdůležitější sny se stanou skutečností.

      Vymazat
  3. Mě se dřív jméno Eva nezamlouvalo, ale dneska jsem ráda, že se tak jmenuji:)
    A mé povolání je učitel, i když teda základní škola , ale druhý stupeň:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, takže jsi takové moje vzdálené "já" :-)

      Vymazat
  4. Samé hezké věci a plány. :) Tak ať to vyjde, ráda si potom zajdu do jedné z poboček salonu Evelins. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! A že jsi to ty moje drahá An., tak ti dám v salonku slevu ;-)

      Vymazat
  5. a já myslela, že jsi Evelína i oficiálně :)) joo-obchůdek s vůní levandule, to by se mi také líbilo ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tyhle odpovědi jsem se dlouho těšila. Děkuji za zodpovězení otázky a ať Ti všechno pěkně vyjde. Ale aby to neznělo jako plánování pětiletky, že:-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač moje milá Luc. Ano, ano, zní to jako pětiletka - znáš to: první dítě, dovolená v Bulharsku, druhé dítě,...:-D Ale až takový detailní plán nemám(e) :-) To by pak nebylo to správné překvapení toho, co život přinese :-)

      Vymazat
  7. Tvůj plán do budoucna je úžasný :)! Ať se ti splní :). O nehtovém salonu jsem také snila :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Pokud mě budeš číst i následujících 5 let, tak uvidíme :-)

      Vymazat
  8. Jenom dneska řeknu dvě slova: Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Evelins, máš krásný plány a sny, a věřím, že se ti do puntíku splní. Blyštivý diamant na prsteníčku nám pak jednou musíš ukázat ;-).
    Skvělý rozhovor, moc mě bavil.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti drahá Vivi! Neboj, ukážu... jednou... snad :-) Jsem ráda, že jsi dočetla až do konce.

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥