úterý 2. října 2012

Já a Ladybox

Milé dámy,

tak abyste věděly, že i já jsem strašně in a hlavně strašně zvědavá, tak i já vám dnes napíšu o Ladyboxu. He, už vidím ty znechucené obličeje s útrpným výrazem ve tváři, kdy by se dalo poměrně jasně vyčíst: "už zase?!?!" Když já za to ale nemůžu, že o tom teď píše každý (resp. každá) :-) A protože nechci být pozadu, tak píšu taky... I když oproti ostatním už je asi pozdě... No dobře, tak lepší pozdě než vůbec :-)Tak pojďme na to :-) 

Balení. Ladybox mi přišel bytelně zabalený, což oceňuji, jelikož tomu není tak dávno, co zprávy v televizi plnily videa toho, jak zaměstnanci pošty zacházeli s balíčky. Velmi oceňuji taky fakt, že byl balíček doručován jako Balík do ruky, kdy si zákazník může vybrat možnost doručení a čas. Palec nahoru. Krabička byla převázána stužkou, což působí takovým hezkým holčičím dojmem (možná, kdyby ta stuha nebyla tak pohřebně tmavě modrá). Na krabičce najdete potisk loga Ladyboxu, což je možná malinko na škodu, protože já přeci vím, co jsem si objednala a tenhle potisk znemožňuje následnou recyklaci (rozuměj zabalit do toho dárek pro někoho dalšího, pač krabice se vždycky balí líp než nějakej šišoid, to je jasný).


Obsah. Uvnitř krabičky mě čekal zapečetěný dopis. Ooooohhh, dává mi to pocit výjimečnosti (když odmyslím fakt, že jsem to samé viděla už asi na 20 blozích). Na pečeť jsem četla dost stížností, že je křehká a bla bla... No jo, chtěla bych vědět, co bych četla, kdyby byla opravdu bytelnější a slečny by si polámaly nehty. Asi možná, že by mohla být snadněji rozlomitelná... No, kdo chce psa bít, že jo...




Co se týče výrobků, tak můj box obsahoval následující:

Snídaňová směs Lucama (1 porce) - tenhle výrobek mě potěšil moc, ač jsem asi jedna z mála (nechápu proč). Myslím, že je to super tah, protože je to přeci jen Ladybox a správná lady se nestará jen o svůj vzhled, ale i o svoji stravu, protože je chytrá a ví, že strava se vzhledem zatraceně souvisí. Co mě na tomto výrobku mrzí je fakt, že jsem nenašla použití, složení či výživové hodnoty, ale to hravě najdete zde.


BB cream Garnier (plné balení) - varianta pro světlou pleť. Já osobně bych se bez obešla, vyzkoušela jsem ve vzorečku a zjistila jsem, že mi nesedí. Nevadí, pošlu ho dál. 


Bioaktivní obnovující sérum Nobilis Tillia (plné balení) - z tohoto výrobku jsem nadšená, přírodní kosmetiku můžu a Nobilis obzvláště, skvělé jsou jejich tělové i masážní oleje!!! Já jsem úplně nadšená! Sérum krásně voní a moje plet si doslova lebedí.


Tělové máslo Pure Fiji (15 ml) - vůně karambola. Tuhle značku jsem do téhle doby neznala a výrobek jsem si zamilovala. jednak kvůli vůni, jednak kvůli hydrataci! Paráda! jen škoda, že vzorek určený na celé tělo je jen ve vzorku.

Hydratační krém SebaMed (10 ml) - je hutnější a do tohoto sychravého počasí super. Do kabelky nebo na cesty jako dělaný. Navíc je pro citlivou pleť, super!


Čistící gel Sebamed (20 ml) - další vzoreček od této firmy, který určitě využiju a ráda! Opět se jedná o produkt pro citlivou pleť.

Lak na nehty - Color Club - zelený odstín - myslím, že ta barva není úplně šílená a na zimu i nositelná (aspoň budu ladit ke jmelí) :-)


Prázdnou krabičku jsem použila na laky na nehty :-)



Takže: Ladybox můžete získat zde. Myslím, že za 259kč jsem toho dostala až až (jen sérum stojí 499kč)! Ještě bych ráda podotkla, že jsem byla asi jedna z mála, která si LB zaplatila sama. Příští měsíc jej dostanu ke zrecenzování, tak jsem zvědavá, čím mě překvapí a už teď se těším :-) 

Ale víte co mi určitě zase zkazí radost? Až budu číst na ostatních blozích jak je trapné, že tam daly Garnier, který nikomu nesedí (vážně jej otestovali VŠICHNI????), že SebaMed je dostupná kosmetika a že sérum od Nobilis jsem fakt nechtěla a raději jsem chtěla krém, a proč tam vůbec cpou takovou přírodní kosmetiku.... Já osobně přiznám, že všechny tyhle články mě zamrzely a moc je nepobírám... není přeci reálné čekat za 260kč plné verze kosmetiky od Dioru, YSL, aj. Na druhou stranu, sérum Nobilis stojí 15ml 499kč, což si myslím luxusní kosmetice poměrně blíží, nicméně není tato značka tolik profláknutá... A tím pádem pro mnohé bloggerky asi nijak zajímavá... A pokud jste chtěly Dior, YSL, aj. jen abyste měly co fotit na blog, abyste vypadaly, že na to máte... Tak asi nemám slov...


A kdo dočetl až sem tak si zaslouží vzdušný polibek :-)
                                                                                       Evelin   

PS: A ještě ke krabičce byl Almanach od firmy Nobilis Tillia a z toho mám největší radost! Skvělá četba před spaním a lepší než projíždět web!!!

16 komentářů:

  1. I když o tom píše každá, od tebe jsem si článek ráda přečetla. :) Skvělý nápad použít krabičku na laky na nehty!

    OdpovědětVymazat
  2. Chichi, to je telepatie, já jsem zrovna dnes o boxu taky psala a v podstatě to stejné :). Až na to, že mně sérum nevoní, ale to mi nevadí, vzhledem k účinkům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty účinky jsou fajn, že? Já už po pár dnech jsem příjemně překvapená!

      Vymazat
  3. Já nejsem blogerka, tudíž jsem si ladybox zaplatila sama a jsem s ním také spokojená:) Lak mi přišel v pěkném růžovofialovém odstínu. Místo séra mám krém, ale i ten oceňuji. No a jako snad jediné mi ani nevadí tzv. BB od Garnier:) Jsem zvědavá na Senzabox a uvidíme do budoucna čemu dát přednost,či to náhodně střídat:)Eva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já blogerka jsem a taky jsem si ho zaplatila, z toho si nic nedělej :-) Mě ten BB krém nevyhovuje, ale kámošce velmi, takž jí udělám radost a bude to :-)
      Já se těším na říjen - mám objednaný Senzabox a Ladybox mi přijde zdarma k zrecenzování, tak jsme zvědavá, kdo tenhle souboj vyhraje :-)

      Vymazat
  4. Poslední odstaveček bych nenapsala líp :) Já nakonec LB nemám, ale sérum i lak by se určitě hodil. Tak třeba objednám příští měsíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já se bála, že se mi tady objeví nenávistné komentáře za ten odstavec :-)

      Vymazat
  5. Já jsem ho pro jistotu prošvihla úplně, ale jak tak koukám, ono je momentálně stejně trochu "přeboxováno". :) I tak se mi ale Tvůj článek líbil. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, naprosto přeboxováni! Myslím, že můj článek stačil tak akorát k přesycení trhu :-) Děkuji ti za pochvalu, drahá An.

      Vymazat
  6. Skvělý článek ! Souhlasím, nevím co pořád mrčí a stěžujou si. za těch páč kaček by tam snad chtěly mít všechny produkty v plné velikostia ještě od těch nejznámnějších značek.
    Jsem moc ráda, že LB obsahuje né tak profláklé značky a na říjnový boxík se už moc těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, navíc když ten box mnohé z nich dostaly zdarma... ale popojedeme, nechci nikomu křivdit, je to jen můj názor. A na říjnový už se taky těším!

      Vymazat
  7. Panečku, teda já koukám....vůbec totiž netuším co je to Lady Box. Tedy pochopila jsem že nějaká "překvápková" krabice s kosmetikou, ale smysl mi nějak uniká, zřejmě nějaký reklamní tah (?). Nevadí, stejně jsem už ve věku, kdy se s kosmetikou nevyplatí moc experimentovat. Raději sázím na roky ověřenou klasiku (což je u mě především značka Vichy). Zdravím a přeju příjemný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, LadyBox je taková překvápková krabice, kdy zaplatíte 259kč a pak vám domů dorazí "něco" :-) Jde většinou o překvapení, o seznámení veřejnosti s různými značkami kosmetiky, těch důvodů a smyslů by se dalo najít více. Já ještě některé kosmetické výrobky nemám zcela vychytané, tak hledám :-( Nicméně, zrovna Vichy je značka, která mi vůbec nesedla :-(

      Vymazat
  8. No, tak ten tvůj odstín laku se mi líbí úplně nejvíc ze všech, co jsem viděla.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě se moc líbí, koukala jsem, na ostatních blozích a mohla jsem dopadnout daleko hůř :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥