středa 3. října 2012

Porostou???

Dobrý den milé dámy,

pustila jsem se do boje za dlouhé vlasy. Jak některé z vás ví, tak jsem se zhruba před 3 měsíci nechala ostříhat a to rovnou o 20 cm! No a jelikož už mě to prostě nebaví, takhle krátké vlasy, tak jsem rozhodla si k těm delším trošku dopomoci :-) 

Rozhodla jsem se na 2 měsíce testovat 3 produkty. A které produkty jsem si vzala ku pomoci? No přeci Biosil Plus, Bioaquanol U a Bioaquanol H.

Biosil - doplněk stravy, který má dopomoci ke zdravějším vlasům, nehtům a pleti. Tak uvidíme :-)

Bioaquanol U - stimulátor vlasového růstu


Bioaquanol H - aktivátor vlasového růstu


Poslední 2 přípravky se doporučuje používat současně, tak jsem se řídila pokyny a uvidíme co to s mou kšticí udělá :-)
A tady na poslední fotce vidíte, jak moje vlasy vypadají teď... a uvidíme, jak bude foto vypadat za 2 měsíce... :-) Rozhodla jsem se teď 2 měsíce nijak vlasy nepřikrášlovat a nebarvit, tak uvidíme, jaký odrost uvidíme :-)


Máte s těmito výrobky zkušenosti vy?

                                                                                       Evelin   

55 komentářů:

  1. Biosil Plus mi doporučila kamarádka. Již ho používám čtvrt roku a jsem spokojená. Kvalita vlasů se mi zlepšila...myslím, že i hustota.
    http://www.mujerworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidím, jak budu spokojená já :-)!

      Vymazat
    2. Já spapala celou dózičku a kolikrát sem si dávala i dva a nepomohlo mi to:/ asi je to podle typu vlasů... ale rozhodně se těším, až se ukáže, jestli zabraly ty další dva...Určitě bych je totiž vyzkoušela, jestli ano :)

      Vymazat
    3. Uvidíme, uvidíme, jak moje testování dopadne :-)

      Vymazat
  2. Já jsem užívala Biosil plus tak před 2 lety, asi pul roku, ale nepoznala jsem rozdil - ani na nehtech, ani na vlasech ani na pleti... Tak nějak nevěřím, že takto levný výrobek udělá zázraky. Ale třeba zrovna tobě pomůže:-) Jsem zvědavá spíš na zbylé dva! Zuzu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož když už jsem se pustila do boje, tak poradne :-) Taky su na ne zvedava, cetla jsem cele zajimave recenze, toz su zvedava!

      Vymazat
  3. Tak to je zajímavý pokus, jsem zvědavá :-) Akorát ještě by to pak chtělo srovnat s fotkou za další dva měsíce, jak vyrostou bez pomocníků!

    OdpovědětVymazat
  4. Biosil jsem brala vloni asi půl roku a jedinou změnu jsem zaznamenala na nehtech, na vlasech, kvůli kterým jsem ho zobala, se neprojevil. Jinak na růst je ještě dobrý lopuchový výluh, když jsem ho používala pravidelně denně, poskočily mi vlasy za 2 měsíce o 5 cm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 5cm za 2 měsíce??? Tak to jdu shánět ještě tu lopuchovou vodu :-) Kterou jsi měla, tu od značky Luna?

      Vymazat
    2. Ha, to musim zkusit :). Me rostou nekde rychle (vzadu), ale vepredu se jim nechce :(. Coz me dere, pac to potrebuju, kvuli memu spesl strihu :D.

      Vymazat
    3. jde o tuhle?

      http://www.lekarna.cz/vlasova-voda-luna-lopuch-120ml/

      Vymazat
    4. Jé, pardon, já se spletla! Je to vlasová voda od Naděje, tahle: http://www.nadeje-byliny.eu/Vyluhy-na-vnejsi-pouziti/266-Vyluh-z-lopuchu.html Nemám tu vodu před sebou, až obrázek od Lucifrid mě probral.
      Jinak mně rostou vlasy taky nerovnoměrně, na jedné půlce hlavy rychleji než na druhé, navíc ještě na té spodní půlce rychleji než na horní. Netuším, čím to je :)

      Vymazat
    5. Me připadne, že mi vlasy vzadu taky rostou nejak rychleji a moc tomu nerozumim, ale budiz :-) No uvidime, kterou sezenu, jak jsem tak koukala, tak od Luny je dostani v drogeriich, ta od Nadeje pres e-shop...

      Vymazat
    6. Tu od Naděje mají v různých zdravých výživách a prodejnách s přírodní kosmetikou. Já vím, kam pro ni zajít, jen v Brně.

      Vymazat
    7. A kde prosim? Dnes tam budu, ale budu se pohybovat kolem nam. svobody...

      Vymazat
    8. Mají ji ve zdravé výživě v pasáži hotelu Slovan (mezi zastávkami Moravské náměstí a Antonínská), pak v prodejně Zlatý klíček (radši přikládám odkaz, nedovedu tu cestu popsat: http://www.zlatyklicek.cz/kontakt/) a pak prý i v té bioprodejně ve Vaňkovce v přízemí (to mám jen z doslechu).

      Vymazat
    9. diky diky :) mrknu po ni, potrebuju ty predni cancoury o tech 5 cm prodlouzit :) k tomu hodim tu masku od Stafforda na rust vlasu (uz mi doma lezi celkem dlouho) a to by bylo, aby to neslo :D jeste tak neco na zahusteni a narovnani :D

      Vymazat
  5. tak to jsem zvědavá :). já používám biosil a pomáhá mi spíše na nehty.. na vlasech jsem si žádné velké změny nevšimla.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem před 3 roky přešla na šampony Tigi a začala zobat Biosil a opravdu mi vlasy rostou jako o závod. Mám je pořád do půli zad a musím často zastřihávat, aby zas nebyly moc přerostlé. Taky jsem si přestala barvit vlasy (to jsem ale nedávno porušila) a docela často fénuji i žehlím, ale vlasy rostou a jsou v pohodě:)
    Takže za mě Biosil rozhodně ano.

    OdpovědětVymazat
  7. Budu se těšit na výsledky! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Bioaquanol U jsem taky používala a z výsledků jsem byla nadšená, mám někde na blogu zahrabanou i recenzi, nevím, jestli jsi ji četla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, četla a na základě recenze jsem si jej koupila:-)

      Vymazat
  9. Asi ten Biosil zkusím, mám teď strašně poničené vlasy a to jsem přestala barvit a žehlit a začala používat slavný Tangle Teezer, že prý při dlouhodobém používání i zlepšení kvality vlasů, nejen snadné rozčesávání, bla bla bla..... vrrr, jak já ten kartáč nesnáším, beztak mi ty vlasy tak poničil on, opravdu nechápu co na něm všichni vidí, vlasy s ním rozčesu úplně stejně jako s kartáčem od Syossu, který jsem fasovala někde zadara a po 9 měsících používání jsou na tom moje vlasy naprosto příšerně. No, jsem se trošku rozkecala... tak přeji hodně štěstí, ať se k těm vytouženým dlouhým vláskům dostaneš co nejrychleji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na tyhle zázračné věci moc nejsem a už vůbec ne na kousek plast za tolik peněz :-) Děkuju, doufám, že mi bud štěstí přát!

      Vymazat
  10. Biosil je fajn, já s ním částečně řešila problém s nehty. Psala jsem o tom tady http://tuttobenecz.blogspot.cz/2012/09/trable-s-nehty.html
    Ale tak nějak si říkám, že zakopaný pes je v jídelníčku. Rozhodně Biosilem nic nezkazíš a pokud ti v jídle chybí zinek, křemík, jen si pomůžeš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za odkaz na recenzi! Máš pravdu, že spousta věcí souvisí s jídelníčkem, snad mi Biosil pomůže :-)

      Vymazat
  11. Milá Eveli, koukám, že jsme naladěné na stejnou notu. Já si teď koupila Komonicové tonikum od Karla Hádka a taky tím kštici pravidelně masíruju. Ještě si chci od něj koupit balzám. Je to moje jediná šance, jak mít na hlavě zase něco trošku nositelného...:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, vidím, že máme stejné trable :-( Tak dej pak vědět, jak se ti tonikum osvědčilo!

      Vymazat
  12. Moc pěkná barva vlasů, to není Tvoje vlastní? :)
    Držím palce a taky se těším na výsledky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Papayo, ta u kořínků rozhodně není moje :-) Děkuju, snad držení palců pomůže ;-)

      Vymazat
  13. Biosil jsem právě dopoužívala, zítra na něj připravuju článek :).

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem měla biosilk, byl hodně dobrý na nehty :).

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky, chci se zeptat jaká je cca cena u toho bioaquanolu H a U :-) Biosil jsem zobala pár dní, ale pak jsem přestala a je asi nejvyšší čas začít znovu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, ten H jsem si kupovala sama v lékárně a 55ml vyšlo cca na 58 kč a ten U jsem dostala, ale tuším, že bys ho ěmla sehnat kolem 100kč, plus mínus.

      Vymazat
  16. Vůbec neznám (ani nic podobného jsem nikdy nepoužívala), takže jsem zvědavá na výsledek! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Evelin, vypadá to, že tenhle vlasový boj určitě vyhraješ! ;-)
    A já bych se mohla aspoň učesat...pořád se vymlouvat na to, že účes "vstala a šla" je šik, asi nepůjde. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad máš pravdu milá Vivi, že budu úspěšná :-)! Já myslím, že na tobě ten účes nepochybně šik je!!!

      Vymazat
  18. daj vediet potom, ja si farbim vlasy a teraz mi neskutocne padaju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, dam! Cca za 2 mesice chystam clanek pred a po, tak uvidime, jak to dopadne!

      Vymazat
  19. Těším se na výsledek! Biosil taky užívám a Bioaquanol U už mi několik měsíců leží doma netknutý, pořád na něj nějak zapomínám :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono chce zacit, protoze nekdy je to na dyl... dat si U a pak H... nekdy se mi taky nechce, ale zatim se prekonavam :-)

      Vymazat
  20. Biosil je perfektní a navíc dobře chutná :-)
    justbeyourselfbypetra.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥