úterý 30. října 2012

SenzaBox (říjen 2012)

Hezké úterní zmrzlé ránko milé dámy,

minulý týden bylo na všech blozích přeboxováno (SenzaBox) a hádám, že tento týden to nebude jiné (LadyBox). Já měla štěstí a tento měsíc budu mít oba boxy a tak jsem si říkala, že ač jste to četly x-krát, tak by byla škoda, nevěnovat jim pár imaginárních blogových řádků i zde :-) Dnes se kouknu na zoubek SenzaBoxu.



Balení krabičky se mi moc líbí, je jednoduché, elegantní. Na jiných blozích jsem četla, že ta oranžová není hezká a že se mnohým nelíbí (což samozřejmě nikomu neberu, je to jeho názor), ale  mě je tahle barvička sympatická. Není to taková řvavá oranžová, spíš meruňková a tu já můžu :-) Moc se mi líbí hlavně dekorace, ta se vážně povedla! Co se mi ale na balení moc nelíbí je fakt, že krabička přišla v jiné krabici, která nebyla nijak zabezpečena (rozuměj přelepená), tudíž si kurýr mohl vzít co chtěl... kdyby chtěl. Což ten můj naštěstí nechtěl :-)




Obsah balení. Vnitřek krabičky je vystlán papírem (který vypadá jak ze skartovačky, nevím, jak jinak to popsat :-)). Na papíře jsou položeny produkty a seznam produktů v této edici. Balení této edice obsahuje následující značky a produkty: L´Occitane En Provence (slaměnkový denní krém, slaměnkový noční krém, tělové mléko Verbena, parfém pivoňka), Weleda (mandlový pleťový krém), Dermacol (vyhlazující báze pod make-up), Benecos (kajalová tužka na oči), Purity Vision (deodorant) a Elmex ( zubní pasta).



 L´Occitane En Provence


Slaměnkový denní krém (obsah balení 3 ml) - krém už mám vypotřebovaný, hezky hydratoval a krásně se vstřebával! Co mě ale opravdu zlobilo je jeho parfemace. krém je opravdu slaměnkový, resp. řekla bych slámový. No nic... je pravda, že parfemace za chvíli odezní, ale mít tuto vůni u nosu mě prostě zlobilo :-(

Slaměnkový noční krém (obsah balení 3 ml) - tento vzoreček krému už mám taky vypotřebovaný. Oproti denní variantě byl o poznání hutnější a jako noční verze mi naprosto vyhovoval! Hydratace byla opět na jedničku. Co se týče vůně, tak je podobná jako u denního krému s tím rozdílem, že v tomto krému jsem kromě sena cítila i nějaké bylinky... 

Ke krémům bych ráda podotkla, že v tubách jich opravdu nebylo mnoho (některé zákaznice si na tento stav stěžovaly). Obsah mých krémů byl cca na úrovni nápisu "cream" v obou případech. Nicméně musím podotknout, že vzorečky mi vystačily na 4x, což si myslím není málo... 

Parfém Pivoňka (obsah balení 5 ml) - moc se mi líbí drobný flakonek. Vůně obsahuje bergamot, grapefruit, pivoňku, fialku, magnolii, vanilku, pižmo a cedr. Tato vůně není úplně šálek mého čaje, nicméně ji unosím, do kabelky se hodí :-)


Tělové mléko Verbena (obsah 30 ml) - toto tělové mléko má naprosto úžasnou citusovou vůni, kterou jsem si hned zamilovala! Výrobek obsahuje navíc i bambucké máslo, které zajistí hydrataci vaší pokožky. Já produkt vyzkoušela 2x, ale za to na celé tělo. Hydratace je moc příjemná, konzistence lehká a vůně v tomhle chmuru opravdu vynikající!  Věřím, že v obalu ještě nějaké to mléko bude, a to zejména na stěnách tubičky, ale ta je poměrně pevná a těžko se mačká. Teď mám mléko postavené uzávěrem dolů a věřím, že z něj něco po dnešní koupeli ještě vymáčknu ;-)


Weleda

Mandlová pleťový krém (obsah 7 ml) - výživný krém pro citlivou pokožku, jehož základní složkou je bio mandlový olej. Tento krém je taky moc příjemný a rozhodně jsem nepozorovala žádné podráždění. Moc se mi líbí obal, hlavně to, že z něj můžu vymáčknout i ty nejposlednější zbytky. Bohužel i u tohoto produktu mi trošku vadí parfemace, já ty hořko-sladké vůně moc nemusím. Naštěstí tato vůně nebyla tak intenzivní jako v případě slaměnkových krémů.

Dermacol

Vyhlazující báze pod make-up (obsah balení 30 ml) - tuhle bázi mám a používám. Nevím, jeslti budu jediná, ale mě tento výrobek moc nepotěšil. Ne proto, že by produkt nebyl kvalitní, to rozhodně ne! Lepší bázi jsme nevyzkoušela a vždy se k ní budu ráda vracet! Bohužel té báze je potřeba tak minimální množství, že tu svou spotřebuju nejdříve příští rok a připadne mi nesmyslné nechat ji doma rok ležet ladem... No, ale co, budou Vánoce anebo třeba nějaká giveaway ;-)


Benecos

Kajalová tužka na oči (balení 1,13 g) - připutovala mi v hnědém odstínu, který bohužel nevyužiju, jsem prostě zvyklá na černou barvu a nehodlám na tom nic měnit :-) Tužka je dekorativní bio kosmetika, je měkká a poměrně dobře se s ní kreslí. Bohužel výdrž je slabší, což mě mrzí, já bio kosmetiku ráda. Ale myslím, že maminka bude nadšená :-)


Elmex

Zubní pasta Erosion protection (obsah balení 20 ml) - je produkt, který by měl chránit zubní sklovinu před působením kyselin v jídle (jak jsem pochopila z popisu). Tohle tvrzení asi neposoudím, jelikož nejsem zubař a svou sklovinu nijak detailně nezkoumám :-) Ale co, proč ne. Pasta pění, myslím, že i čistí :-) Mě tento produkt v balíčku nevadí, ač mnohým byl proti srsti. Na druhou stranu, na cestování ideální, no ne ;-)?


Purity Vision

Deo krystal 24 hodin (balení 60 g) - jedná se o deodorant, který by měl být složený pouze z antibakteriálních minerálních solí. Trošku zvláštní je teda aplikace, kdy se musí navlhčit vodou. Já osobně teda vlhčím podpaždí a pak přejedu... Ochrana 24 hodin mi přijde nadnesená u všech takovýchto výrobků a tento není výjimkou. Voní vcelku příjemně, ale jestli chrání před potom moc neví, bo venku je kosa jak blázen a já místo pocení provozuju částečnou hybernaci :-) No, vyzkoušela jsme, ale že bych prahla po tom, kde tento výrobek seženu, to teda asi moc ne...




- značka: Senzabox (webfacebook)
- cena: 289 kč  (já kupovala se slevou 50 kč, jelikož an mě nevyšla zářijová edici, což mi
                               přišlo od marketingového oddělení strašně fajn gesto)
- obsah: 9 produktů
- hodnocení: 7/10  

Tahle krabička je fajn. Díky této říjnové edici jsem si mohla vyzkoušet značku L´Occitane En Provence, kterou bych si sama od sebe asi nikdy nepořídila, jelikož jejich cena, řekněme vyšší :-). Stejně tak jsem mohla konečně zkusit i značku Weleda, kolem které brouzdám při každí návštěvě v DM a pořád se ne a ne odhodlat... No ale asi se teda odhodlám :-) Naprostým topem je báze pod make-up, která je špičkou a tím nej mezi bázemi. Tužku na oči užiju jako dárek pro maminku, která bude nadšená, jelikož tahle barvička, to je něco přesně pro ni. Poměrně chladnou mě nechává zubní pasta a deodorant, ale těžko se trefit do vkusu všem a vším, že :-) Celkově podtrženo, sečteno, já jsem spokojená - zaplatila jsem si de facto bázi a zbytek dostala gratis... a to jde, co říkáte?

Co vy a SenzaBox? Máte doma, co na něj říkáte? Objednáte si další?

                                                                                       Evelin   


PS: Krabičku jsem s platila sama samotná, ze svých nuzných úspor :-)

32 komentářů:

  1. já jsem byla spokojená, to překvápko bylo fajn:) já mám ráda to těšení se, takže mi vyhovuje koncept boxů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, je fajn těšit se :-) proto jsem minulý týden nečetla skoro ani žádné blogy :-)

      Vymazat
  2. Nemám Senzabox a asi ho ani neobjednám, nelíbí se mi jeho koncept - čtyři vzorečky od jedné značky, parfém...jsem zvědavá na Ladybox.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já jsem zvědavá na LadyBox, měla jsem jej minulý měsíc a chtěla jsem vyzkoušet i tento, tak uvidíme, jak překvapí ;-)

      Vymazat
  3. Koukám, že obsah je zajímavý :-)... já už dlouho o tom přemýšlím, ale nechce se mi právě do toho dávat peníze, když nevím co přijde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě připadne obsah zajímavý... Nicméně, v tom je právě to kouzlo krabiček - člověk prostě neví, co přijde :-)

      Vymazat
  4. Tohle je nejlepší recenze na SenzaBox, co jsem četla, jakože jsem klikla na každou, na kterou jsem narazila. Konečně žádné rýpání, že krému za 1500Kč přijdou jen tři mililitry, že je to málo luxusní a podobně. potěšila si mě. :-) sama se na recenzi teprve chystám, protože ty mršky od L'occitane ne a ne vypotřebovat. já už jedu šestý den a pořád tam něco je, jak to někdo mohl vypotřebovat najednou, to nechápu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stannah, děkuji ti za slova chvály, jsi milá :-) Moc ráda si přečtu i tvou recenzi! Šestý den? Hmmmm, tak to už je vážně slušný vzorek :-)!

      Vymazat
  5. Milá Evelins, já byla ze SenzaBoxu úplně odvařená. Jen nemám moc ráda verbenovou vůni, za to miluju pivoňku:-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luc., já miluju překvapení a rozbalování těchto balíčků jsou pro mě takové malé Vánoce každý den :-)

      Vymazat
  6. Já zrovna nadšená nebyla, ale když jsem si to pak přepočítala, že i za bázi bych zaplatila víc, tak jsem spokojená :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě zase klady převážily nad nespokojeností, takže u mě dobrý :-)

      Vymazat
  7. já jsem z té báze nešťastná, dělá mi na pleti neplechu a tak jí pošlu dál. bohužel no.. a verbena mi voní moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To mě mrzí :-( Já jsem s ní naprosto spokojená...

      Vymazat
  8. Já byla s tímto boxem spokojená. Zatím jsem recenzi nepsala. Ještě si počkám až si na nějaké výrobky udělám názor :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já očekávám nadcházející senzabox a jsem zvědavá, protože zatím to je takové rozporuplné :-)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. musim stebou z casti souhlasit..byla jsem zklamana z pasty elmex a z verbeboveho kremu.taky ze vzorecku,ktere byly nafoukle vzduchem :( no ale od nakupu dalsiho me to neodradilo :D

    OdpovědětVymazat
  11. O hodně víc se mi líbí obsah listopadového Lady Boxu.. který mi teda ještě nepřišel, ale viděla jsem ho na jiných blozích. Tady bych si vybrala snad jen bázi pod make-up.

    OdpovědětVymazat
  12. Evelins.. musím říci, že když Senzabox odtajnil, co v něm bude..byla jsem nadšená a zároveń zklamaná, že už si nemohu objednat.. o to více mne překvapil LB ;) (o němž si u tebe ráda přečtu.. tak nesmutni, dorazí zítra ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Madalenko, jsi laskavá, jsem ráda, že aspoň někoho tím nebudu otravovat :-)

      Vymazat
  13. Já naprosto miluju vůni Verbeny takže už píšu Ježíškovi o plné balení :D Jinak u mě celkově vede Senzabox než Ladybox :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teprve budu pořádně srovnávat, musím si to enchat uležet v hlavičce makovičce :-)

      Vymazat
  14. Milá Teroni, ráda se k tobě podívám :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky :) Moc se mi libil novy ladybox, objednam znovu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Se senzaboxem jsem moc spokojena nebyla .. neprisel mi a vedeni to vubec nezajimalo :-/

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥