pátek 19. října 2012

Testovací sada pro citlivou pleť

Příjemné slunečné poledne přeju milé dámy,

dneska mám pro vás dneska recenzi na testovací sadu řady Sensibio od značky Bioderma. Sadu jsem si ukořistila hned na začátku září. Bioderma avizovala její cenu na 99 kč, já ji v lékárně koupila za 107 kč, takže v klídku. Myslím, že takovéto testovací sady jsou moc fajn, jelikož si člověk může díky malému balení vyzkoušet, zda-li se mu výrobek líbí, sedí mu a vyhovuje, tak proč to nezkusit, že? Sada byla v papírové krabičce, která mohla být dle mého názoru menší, přeci jen, do velikosti tohoto obalu by se ti testovací sady vešly klidně i 2 - 3 a šetříme naše lesy, že jo :-) Tato sada obsahuje:
  • micelární voda (20 ml)
  • hydratační krém (15 ml)
  • hydratační maska (15 ml)




Micelární voda Sensibio (20 ml)

Tuhle vodičku podle mě snad všechny znáte, bylo o ní napsáno už moc, moc virtuálních řádků a téměř na každém tomto řádku byste četly jen samou chválu. Ne jinak to bude i u mě :-) Těchto 20 ml mi vystačilo bohatě na týden (7 dní). Odličování s touhle micelárkou byla jedna radost, 2 vatové tamponky a celý namalovaný ksicht byl minulostí. Nedráždí, neštípe v očích, za mě všechno na jedničku. Jediným záporným bodem může být vyšší cena - momentálně ji na e-shopu Biodermy (zde) koupíte 500 ml za 489 kč. Myslím, že je fajn  si počkat na akci 1+1 a pořídit si ji zde. I když na druhou stranu je třeba podotknout, že těch 500 ml vydrží fakt dlouho! Hodnocení je 10/10.


Hydratační a zklidňující krém (15 ml)
Podle mého názoru není hydratace nikdy dost :-) Zejména pokud má člověk sušší pleť. Já osobně mám pleť smíšenou a moje tváře s nástupem podzimu dokázaly vykouzlit sušší místa, sem tam se mi vytváří i šupinky, což není moc příjemné na pohled a ani make-up se s takovou pleti nenanáší zrovna nejlépe. Nehledě na to, že šupinky v průběhu dne z make-upu vykouknout a já vypadám jak blb. Tento krém mi vydržel 16 dní, a to jsem jej používala ráno i večer. Je bez parfemace. Je hydratační a přitom není nijak mastný, což oceňuje zejména moje T-zóna :-) Nedráždí ani neštípe. V e-shopu zakoupíte 40 ml za 429 kč. A hodnocení? 9/10



Intenzivní hydratační a zklidňující maska (15 ml)
Posledním výrobkem v kouzelné krabičce je maska na obličej. Nanáší se na obličej v silnější vrstvě a nechá se 10 - 15 min působit, a to z toho důvodu, aby mohly aktivní látky proniknout do pokožky a působit. Po uplynutí této doby můžete masku opláchnout vodou či setřít vatovým tamponkem. Já masku používala 1x týdne (zatím jsem ji použila 5x) a myslím, že ještě na jedno použití tam zbytek masky vymáčknu :-) Musím říct, že ze začátku se mi maska vsákla doslova na celé ploše obličeje, takže jsem smývala opravdu jen minimum. Po použití masky jsem měla opravdu jako malé miminko, krásně hebkou a jemnou. Stejně jako předešlé výrobky, tak ani tento produkt pleť nedráždí ani nijak nevoní. Po použití mě pleť nepne. Zakoupíte na e-shopu, a to 75 ml za 499 kč. Moje hodnocení je 10/10.


Závěrem bych ještě ráda dodala, že celá řada je nejen na citlivou pleť, ale také na pleť intolerantní pokožky. Používání této řady dochází ke zvyšování prahu tolerance pokožky, která se stává odolnější a lépe chráněné před vnějšími vlivy. Podle mě tohle všechno tato kosmetika splňuje a to není málo! Spousta lidí má vlivem uspěchané doby a životního prostředí přecitlivělou pokožku a myslím, že právě pro tyto lidi je tato skvělá řada tou pravou volbou!

A co vy, milé dámy, máte zkušenosti s těmito výrobky? Jste s nimi spokojené? Já moc :-)

                                                                                       Evelin   



30 komentářů:

  1. Já můžu bohužel používat jen matující krém. :( Tak nic jiného nezkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pouzivam matujici krem - ted zrovna ten od Balea for Young a je skvelej!! Za tu cenu (tusim 69,-) parada!!

      Vymazat
    2. To mě mrzí, že můžeš používat pouze matující krém :-(

      Vymazat
  2. Clanek super, uz si tu vodu fakt musim poridit a zkusit. Vsichni ji jen vychvalujete :-) Diky za tip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Blondýno, vůbec není zač! Micelární vody od Biodermy opravdu nemají dle mého názoru konkurenci :-)!

      Vymazat
  3. Bioderma je podle mě zázračná značka.. bohužel za vysokou cenu :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MaRtii, máš naprostou pravdu, věřím, že Bioderma je pro mnohé ženy (zejména studentky) finančně nedostupná. Pokud ovšem narazíš na akci 1+1, tak neváhej! Vyjde to potom na stejno a získáš podle ěm kvalitnější produkty.

      Vymazat
  4. Můžu jen souhlasit, tyhle tři výrobky splnily, to co slibovaly a mé pleti vyhovovaly. Pro mě naprostá jednička je maska, o které jsem už taky psala. Prostě parádní:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak říkáš, tyto výrobky splnily naprosto přesně to, co slibovaly!

      Vymazat
  5. Super článek, docela jsi mě (ZASE) nalákala. Bioderma je pro mě bohužel cenově trochu mimo, ale aspoň tuhle sadu bych mohla zkusit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá S., já jsem strašná lákadelnice, že :-)? Chápu, že je Bioderma z dražší kategorie, ale jak jsem psala výš, když narazíš na akci 1+1, tak neváhej!

      Vymazat
  6. Ty jo, ja tech testovacich sad doma mam a jeste jsem nemela cas :(. Mam tech sad/vzorku doma tolik druhu a barev, ale nejsem schopna to zkusit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucifrid, pokud ti nějaká sada přebývá a máš obavy, že by třeba náhodou mohla projít, tak neváhej a posílej :-) Nicméně, doporučuju začít přesně touhle růžovou ;-)

      Vymazat
  7. Už jsem o ní četla a určitě bych ji neodmítla, kdybych někde narazila na akci nebo dostala dárek, na druhou stranu jsem se svou péčí natolik spokojená, že nemám potřebu si tuhle sadu kupovat. Bioderma je ale Bioderma, se vším od ní jsem vždycky spokojená, takže není vůbec co řešit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi spokojená se stavem své pleti a vyhovují ti přípravky, na které jsi zvyklá, tak máš asi pravdu, že je zbytečné zkoušet něco jiného :-)

      Vymazat
  8. Já jsem si tuto sadu taky koupila, o micelárce není třeba diskutovat, ta je bezkonkurenční, krám jsem používala cca 14 dní ráno a večer (tedy stejně jako ty) a vyhovoval mi. Jen mi přijde škoda, že za tu cenu nemá SPF. Masku jsem použila myslím tak 4x a je fakt skvělá - mám stejné zkušenosti jako ty - po 15 minutách téměř nemám co sundávat:-) I když nemám citlivou ani intolerantní pleť, tak za mě jednička s hvězdičkou! Zuzu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím SPF faktorem máš teda pravdu! A hodnocení je naprosto výstižné :-)

      Vymazat
  9. Evelin, skvělý článek..
    Já jsem bohužel tuto sadu již nesehnala :( :( :( A strašně strašně moc mě to mrzí, protože vidím, že jsi z ní nadšená..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Madalenko, moc mě mrzí, že jsi sadu nesehnala, ale třeba by v nějaké zapadlejší lékárně ještě byla... Na vyzkoušení je určitě super! A navíc ti pak zůstane ta malá lahvička od micelárku a můžeš ji používat pak na cesty.

      Vymazat
    2. Ja jsem tyto sady jeste dnes videla v lekarnach a nebyli to zadne zapadle ale treba lekarna v Brne ve Vankovce

      Vymazat
    3. Tak to jsi mi udelala velikou radost! Budu pristi tyden v Brne, tak si jeste pro jednu zajdu! Dekuju!

      Vymazat
  10. právě dnes jsem byla v lékárně a čučela po této sadě a ještě po vodě 1+1 zdarma, kterou tam měli ve vytrínce, ale nic sem nevzala. Možná,že se tam ještě vrátím, ale teď mám zásoby dobré:D :)
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi určitě měla něco vybrat :-) Rozhodně to za to stojí!

      Vymazat
  11. Doporučuju Aukro, pořídila jsem tam 250ml za 169,- korun, což už není taková pálka a vydrží opravdu dlouho - za dva měsíce mi ubyla půlka lahvičky, a to používám jen tohle a nijak s tím nešetřím :) Jinak sadu mám taky, ta malá lahvička micelárky mi přijde hrozně roztomilá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na Aukro koukala, ale zatím váhám. Obvykle tam nakupuju jak zběsilá, ale u kosmetiky se bojím, že by mi v micelárce přišla třeba jen obyčejná voda, nebo micelárka naředěná... Nevím... Máš nějakého osvědčeného prodejce?

      Vymazat
    2. Není třeba se bát, např. prodejce Poberta9, super rychle doručení a žádné faky.

      Vymazat
    3. Přesně na něj jsem se dívala, má dobré hodnocení, tak ho asi prubnu ;-)

      Vymazat
  12. Kupuju ji tady: http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=23225746 a řekla bych, že je v pořádku, odličuje perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  13. milá Evelin, já na tuto micelárku ódy nepěju, absolutně mi nevyhovuje :) ale krémy jsem jednu dobo používala a byla jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá, jsi zřejmě výjimka potvrzující pravidlo :-) A zkoušela jsi tu zelenou? Ta mi vyhovuje ještě více než tato.

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥