čtvrtek 8. listopadu 2012

LadyBox (listopad 2012)

Vítám vás milé dámy :-)

Tak, Ladyboxové šílenství už možná trošku opadlo, tak přicházím se svou troškou do mlýna :-) Vím, že fotky jste už viděly aspoň milionkrát (a možná i vícekrát), ale jak se říká, ale "opakování je matka moudrosti" :-) Takže, co já a LadyBox (edice listopad 2012)? Čtěte dál a vše se dozvíte :-) Tak jdeme na to :-)

Můj LadyBox

Dodání. Tohle je aspekt, který mě vážně trošku zlobil. Balíček dorazil zhruba týden od doby, kdy se jeho první recenze objevily na internetu. Ano, já vím, že moje příjmení začíná na W. A taky vím, že tohle písmeno je skoro až na konci abecedy. A chápu, že klientů a balíčků bylo moc, ale... po týdnu??? Trošku mě to mrzelo a zlobilo. Nicméně, nakonec dorazil. Uf.
Balení. Tak tady jsem byla nadšená. Růžová stuha, černá krabička. Tuhle kombinaci já můžu. A veliké plus? Krabička na magnet. Och. Praktické, krásné a funkční. Krabička už našla své využití na laky na nehty. Miluju, když takhle můžu "recyklovat" :-) Produkty byly uloženy mezi polystyrenovými kousky, které je měly uchránit před potlučením, což asi svou funkci splnilo.


A co jsem našla v krabičce krásy já? Pojďme na to :-)

Yves Rocher - tělové mléko (300 ml - plné balení) - podle letáku by mléko mělo vonět po Vánocích, jmenovitě po pomerančí, grapu a bergamotu. Já teda necítím ani jedno uvedené. Čekala jsem vánočně svěží vůni, ale tohle je jakési sladké něco. Netuším. Nicméně, vůně je mi sympatická. Mléko má řidší konzistenci a hezky se roztírá. Bohužel, pro mě tohle na zimu není, moje pokožka vyžaduje hutnější konzistenci, takže tohle mazadlo nechávám na jaro. Hodnocení je 7/10.

Tělové mléko
NIP + FAB - tělové máslo (50 ml - cestovní balení) -  moc se mi líbí obal a retro grafika, resp. to písmo. To je přesně můj šálek kávy! A taky je to přesně to, co moje pokožka vyžaduje v tomhle nečasu :-) Máslo jsem obdržela ve variantě mango a jsem moc ráda. Vůně je skvělá, letní, svěží a dokáže mě potěšit v tomhle šedivu. Konzistence je hutná, krásně se roztírá, dobře se vstřebává a hydratace je na jedničku, za což vděčím bambuckému máslu, které tento produkt obsahuje. Hodnocení 9/10.

Máslíčko - mango
Reniu - obličejové a tělové máslo (15 ml) - jedná se o kokosové máslo. Ech, kokosové? Když jsem k tomu přičichla, tak jsem se lekla, že jsem přišla o čich. Aha, ne, jen jsem blb a nepřečetla si etiketu :-) Ano, jedná se o kokosový olej, ale vůně je ananasová :-) Další mňamka, kterou bych nejraději snědla. Je naprosto skvělé ve všech ohledech - konzistence, hydratace, vůně, rychlost vstřebávání. Hodnocení 10/10!!!

Máslíčko - ananas
Pure Fiji - exotický masážní a koupelový olej (29 ml) - po rozbalení balíčku jsem se strašně lekla, však to bylo tuhé! Asi mi poslali zkažený... Nicméně, použila jsem selského rozumu a ejhle. Jo, jasně, roztál! Však byl ztuhlý kvůli zimě, která byla venku :-) No nejsu já blondýna :-)? Olejíček mám ve vůni karambola (starfuit) a ta vůně je naprosto dokonalá. Do vany mi to přijde strašná škoda, tak si s ním hýčkám drahého a jeho namoženou šíji. A jeho hodnocení? Chrochtá si blahem a hodnocení dává 10/10.

Olejíček
Yves Rocher - řasenka (6,5 ml - plné balení) - tady jsem strašně zklamaná, řasenka mi přišla v hnědé barvě a tu já prostě nerada, protože už tak jsem celá vyblutá a potřebuju aspoň něco v tom svém obličeji zvýraznit. A hnědou barvou to prostě nejde :-( Nicméně, řasenku jsem vyzkoušela. Kartáček je fajn a řasy hezky oddělí, neslepí. Nicméně, výsledný efekt je opravdu velmi přirozený. Za mě hodnocení 5/10.

Řasenka
Fleur de Santé - tvářenka (5,2 g - plné balení) - krásné balení, elegantní, bytelné, luxusní, ženské, kdybych byla kočka, tak vrním spokojeností! Balení obsahuje zrcátko i štěteček, který není úplně marný. Tvářenku mám v cihlovém odstínu, ze kterého nejsem nadšená :-( Bohužel mi nesedí. Nicméně, tvářenka skoro vůbec nepráší, dobře se nanáší a na make-upu hezky drží. Vydržela mi skoro 9 hodin, což je fajn! Hodnocení 9/10. 

(Pokud někomu z vás přišla řasenka v růžovém odstínu a měly byste zájem o tuto, ráda s vámi vyměním!)
Tvářenka
Iswari - Maccaccino - kakaový energetický nápoj (20 g) - tuto značku znám už z předešlého LB a jsem jen ráda, že jsou tyhle vzorečku v boxu zahrnuty. Přeci jen, krása se stravovacím režimem souvisí. A tohle "kakao" je moc dobré! Já dělal podle návodu - přidala jsem do hrníčku s mlékem a našlehala takovým tím udělátkem na latté. A kakao bylo na světě :-) Hodnocení 9/10.

Kakaový energetický nápoj
Fleur de Santé - kosmetická taštička (25x7x15 cm) - naprostá dokonalost. Možná by se mi jen více líbila kombinace růžová-černá a ne kombinace růžová-hnědá, ale to už je detail :-) taštička je prostorná, nejen na šminky, ale myslím, že když někam pojedete na pár dní, tak se vám tam vleze kosmetika, kterou potřebujete. 10/10

Taštička
A jako bonus nějaké prospekty, letáčky a slevy.

Letáčky a slevy
Celkový dojem. Mezi jednoznačné plusy řadím 3 plné produkty, 1 cestovní balení, 3 vzorečky, taštičku a produkt zdravé výživy. Mezi mínusy počítám, že krabička ještě není personalizována (nevhodný odstín tvářenky a řasenky) a také to, že v krabičce bylo možná nadmíru "mazadel"... Uvítala bych možná větší rozmanitost, nicméně, já všechny tyhle mazadla rozhodně využiju, jelikož jsem suchá jak treska :-) Celkové hodnocení Ladyboxuje za mě osobně 8/10! A to je poměrně slušná bilance! Já doporučuju koupit, protože dle mého názoru rozhodně neprohloupíte ;-)

Ladybox a jeho listopadovou edici můžete ještě stále objednávat na jejich stránkách LadyBox. Podle emailu, který mi přišel, je k mání ještě cca 200 balíčku, tak šup šup :-) Cena této edice je 259 kč.

A co vy milé dámy, máte Ladybox? Budete objednávat další edice? Jak jste spokojeny? Hezký večer vám přeje vaše

                                                                                       Evelin   

PS: Ladybox jsem dostala zdarma k zrecenzování, za což PR oddělení Ladyboxu velmi
        děkuji. Nicméně, všechny výše uvedené názory a poznatky jsou z mé vlastní blonďaté
        hlavy :-)

42 komentářů:

  1. To tělové mléko Yves Rocher jsem měla ještě před Lady Boxem a byla jsem s ním vcelku spokojená, ale jsem ráda, že mi přišla ta druhá verze, přeci jen jsem chtěla zkusit něco nového. :)
    Kakao je opravdu skvělé! Dostala jsem na něj chuť. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejspíš Ladyboxu také propadnu :) Hnědá řasenka by mě ale taky zklamala, zvlášť takhle světlý odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už LB asi propadla :-) Ještě si to musím sesumírovat v hlavě :-)

      Vymazat
  3. Já ho sice nemám, ale z recenzí mi taky přijde, že je tam nějak moc mazadel. :)
    A odkdy Vánoce voní jako bergamot?

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem moc spokojená! A už mám objednáno prosincové vydání :)) Nejvíc mě vzal za srdce kokosový sugar srub, tvářenka a NIP+FAB. De facto až na hnědou řasenku spokojenost naprostá. A kdyby kromě prodloužení i zhušťovala, tak by ani ta hnědá neměla chybu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten peeling nemám, takže nemohu soudit... A jsem moc ráda, že tobě přišel balíček naprosto podle vkusu!

      Vymazat
  5. já jsem si ho ještě neobjednávala. Chtěla jsem objednat listopadový, ale když už jsem viděla nanetu recenze, řekla jsem si, že si objednám až prosincový, abych byla překvapená :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když ono je prostě nejhorší vydržet a nekoukat se :-D

      Vymazat
  6. Já jsem z množství mazadel naopak nadšená! :) Řasenku mám taky hnědou, ani jsem ji nerozbalila, nemám ráda ani hnědé řasy, ani přirozený efekt (resp. vyžaduju prodloužení a to asi moc přirozené není) a dám ji asi skorotchýni ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyy jo, to ta řasenka vypadá i na řasách takhle divně hnědě? Já měla za to, že je to taková ta hnědočerná a hrozně jsem záviděla holkám, co měly právě tenhle odstín, protože na mně je právě černá zas docela tmavá. Tvářenku mám taky cihlovou a taky bych se nezlobila, kdyby ji chtěl někdo vyměnit aspoň za tu broskovou :-D Tenhle odstín fakt nevyužiju, furt koumám co s ní, jestli by třeba nešla použít jako stíny a tak... Nevím, no :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na řasách ne, na řasách barva nejde skoro vůbec vidět :-( Z té tvářenky jsem taky smutná, moc se mi líbí, ale ten odstín prostě ee ...

      Vymazat
  8. Tenhle LB se opravdu povedl ;) ;) ;) a já si ráda tvou recenzi přečtla..
    Jsem hrozná, ale já vyzkoušela zatím jen tělové mléko, které mi ale nádherně voní :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Madalenko, jsem ráda :-)! neboj, myslím, že času k testování ještě budeš mít mraky :-)!

      Vymazat
  9. Mě nejvíce potěšila ta kosmetická taštička a to tělové mléko od Yves Rocher:) Pěkný článek:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ježiš, to je krásný. Tenhle měsíc se na boxíku opravdu vyřádili. Je pravda, že ta dekorativka je super, ale přijde mi, že většinou v naprosto nepoužitelných odstínech...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, máš naprostou pravdu, vyřádili se teda maximálně. Mě by ta dekorativka i vyhovovala - pokud by ovšem byla v tom správném odstínu :-(

      Vymazat
  11. :-) pěkný článek, mám na svém blogu také článek o LB tak se kdyžtak mrkni :-)

    OdpovědětVymazat
  12. no tak tam sú vážne skvelé vecičky! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já LadyBox nikdy neměla. Dávám přednost SenzaBoxu s kterým jsem naprosto spokojená :)
    Jinak, hezká recenze a je mi líto, že ti přišly dva výrobky v nevyhovujícím odstínu. Ono by to chtělo ještě více personalizovat. Ale stále je to ještě v začátcích, tak třeba někdy.. :

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Eivy, já jsem ještě na vážkách, zda-li LadyBox či SenzaBox, každý z nich má něco do sebe.A stou personalizací máš pravdu, kdyby mi přišly jiné odstíny, tak jsem naprosto spokojená!

      Vymazat
  14. Mě se tvá recenze/článek líbí, i když už je to všude, no co. U mě na blogu to bylo taky. Byla by škoda, kdyby jsi o tom nenapsala svůj názor.

    Ne každému se líbí to samé. :) Takže hezky piš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elizabeth, moc děkuju za milá slova! Jsem ráda, že i když bylo o Ladyboxu všude, tak sis ráda přečetla i můj článek.

      Vymazat
  15. Holky, mě se moc líbí Glossybox ze slovenska. Zvažuji ho, ale ještě jsem nezjišťovala, jestli posílají do ČR.

    OdpovědětVymazat
  16. Máš moc pěkný blog.A máš hezký článek.Taky jsem dopsala článek o Lady Boxu.Skusila jsi už nějáký přípravek z Lady Boxu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Brunet, děkuji ti za slova chvály, vážím si toho. Článek jsem četla, chválím. Já vyzkoušela víceméně všechno. Masážní olej, stejně jako tělové máslo už je fuč :-)

      Vymazat
  17. Taky jsem v LB dostala hnědou řasenku, ale zatím jsem jí neotevřela, páč nechci mít pět načnutých řasenek naráz - pak je nestíhám spotřebovat a vysychají. :) Tak jsem na ní zvědavá, ale ten přirozenej vzhled je pro mě taky nežádoucí. :D Jinak mám obsah téměř komplet jinej, třeba ten nib+fab mám kokosové latté - ani jsem k tomu nečuchla a vím, že nějaký kafe si na sebe fakt mazat nechci. Tvářenka se mi ale moc líbí, mám odstín růžový.

    Dneska jsem náhodně objevila tvůj blog a zaujal mě moooc. A já jsem hodně náročná, sleduju velmi malé množství blogerek. Od dneška jsi na mém seznamu i FB. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš jiný obsah? Tak to fajn, aspoň vyzkoušíš něco jiného :-) Nicméně, s tím NIP+FAB mě to mrzí, ale zase máš správnou tvářenku :-) A toho já bych si cenila víc :-D

      Dante, děkuji ti za slova chvály, moc si toho cením a vážím! Snad se ti i nadále bude tady u mě líbit :-)

      Vymazat
  18. Také ho mám, ale místo masážního oleje mám šampon :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla ráda za ten masážní olejíček, ikdyž šampon bych taky vyzkoušela moc ráda!

      Vymazat
  19. To maslo od Reniu zboznuju :-) ale mam verzi frangipani infusion. A Nip+Fab mam Coconut Latte.

    OdpovědětVymazat
  20. Mě Ladybox taky dost potěšil (jak píšu na blogu ;). Naštěstí jsem dostala černou řasenku, ale ani tak moc nezvýrazňuje... Tvářenka je bohužel na můj vkus moc "červená", vypadám trochu jako Marfuša, když ji nanesu :D Co se týče tělového másla, mám kokosové a voní úžasně, pořád ho očichávám :D No a kombinace hnědé a růžové se mi na taštičce naopak hodně líbí. Snad se brzo dostanu k recenzím (místo toho ale pořád čtu blogy, takže hned tak to asi nebude :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ti LB udělal radost, to je super! Ráda si tvoje recenze přečtu!

      Vymazat
  21. Ja jsem s ladyboxem moc moc spokojena :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥