úterý 18. února 2014

Evelininy podivnosti |TAG|

Zdravím :-)

Abych vám zpříjemnila pondělní dopoledne, tak mám pro vás TAG, do kterého mě jmenovala Liška (děkuju pěkně) :-) Jedná se o řetězovku Liščí podivnosti a já jen koukám, jak se celý TAG rozjel a objevuje se mi víc a víc v bloggeru. Jenže mě to nevadí, ráda nahlédnu pod pokličku ostatních, že jo :-) Tak pojďme tedy na to :-)

Co říkal?!?!? Jojo, jsem drbna :-) Asi jako skoro každá jiná ženská :-) Ale abych se zastala sama sebe, tak to není taková ta zlomyslnost, kdy pouštím informace dál, ideálně upravená. Já jsem spíš takový sběrač :-) Hold mám ráda přehled a člověk by měl být za všech okolností dobře informovaný :-)
zdroj
Slzy a přecitlivělost. Nevím, jestli je to tím, že mi táhne na 30 nebo se mi plaší hormony nebo začaly tikat biologické hodiny, ale poslední dobou jsem schopná se rozbrečet téměř u všeho. Samková jela finále a vyhrála? Nějaká romantická žádost o ruku na netu? Reality show? Tohle všechno zvládám s přehledem a mokrým požmoulaným kapesníkem v ruce :-)

Hry na Facebooku. Tohle už zmiňovala ve své verzi a já se u toho smála jak prdlá pač jo, já taky :-) Před x lety, že jo :-) Tak z nostalgie jsem na to klikla a zjistila, že moje zvířata ještě žijí :-) I po 3 letech :-) Zajímavé :-)
zdroj
Reality show o hubnutí. No jóóóó, no... Tak na to koukám :-) Třeba na Zhubni nebo přiber (Anglie) nebo taky Komplex XXL (USA). Některé příběhy jsou fakt mazec a je vidět, že úprava váhy (nahoru či dolů) dá stojí hodně úsilí. To s epak můžou zahrabat všechny Talenty a Superstar, které už nemůžu ani vystát. Co mě ale ještě baví, tak je třeba Drtivá porážka nebo Ninja Factor.

Šátky. Mám jich tuny. Ráda je nakupuju a strašně se mi líbí, jak dokážou oživit oblečení. Jednobarevné, multibarevné, kytičkované i kostičkované. Háček je v tom, že je prostě nenosím. Paradox.

A myslím, že by to stačilo :-) Zase nemůžu prásknout úplně všechno, že :-) Jaké jsou vaše  tajnosti a kostlivci ve skříni:-)? Taky na sebe něco práskněte, ať v tom s holkama nejsme samy :-)

                    Evelin♥


                                           

11 komentářů:

  1. Hahaha, mě teďka mamka donutila začít hrát Farmville 2 a propadla jsem tomu! Takže doporučuju, je to mnohem lepší než jednička...a můžeš si me přidat za souseda :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ale joo, není to zas tak hrozné :-) Myslím, že kdybych vytáhla nějaké kostlivce ze skříně, bylo by to horší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fááákt :-) ??? Já myslím, že určitě ne ;-)!

      Vymazat
  3. ta Kelišová tam! :D :D :D a když naši vyhrajou medaili v čemkoliv, tak mi taky ukápne slza, to jako zas nejsi sama, neboj ;) ... a fakt mě pobavilo, že zvířata přežila 3 roky bez jídla! asi půjdu proklikat staré hry, kolik toho přežilo mně :D ... jo a Drtivá porážka - miluju toho moderátora!!! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kelišová je totiž nejlepší :-) A jinak teda koukám, že jsme na tom stejně :-D

      Vymazat
  4. Ty jo, to se asi budu muset jít podívat, jestli zvířata přežijou i 5 let:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak u mě zrovna drby jsou asi nejkritičtější bod, fakt vykecám i to co nevím :D.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥