pondělí 10. února 2014

Minerály na tvář

Příjemné pondělí vám přeji :-) Tak tady máme další pracovní týden a s ním pro vás mám i povídání o dvou tvářenkách. A v hlavní roli? Minerální tvářenky od RevlonuKoupila jsem od Madalenky z Kosmetického světa, ale ve stálé nabídce svého e-shopu je nemá. Každopádně, na ebay je najdete zcela bez problémů. Mám je ve dvou odstínech, 010 Honey a 020 Petal.
Obal tvářenek se mi osobně moc nelíbí. Ne že by byl veliký, to ne, ale pro mě je takový nešikovný. Je z plastu a poměrně rychle se poškrábe a opotřebuje. Součástí je i štěteček, který je pro mě absolutně nepoužitelný. Kdyby tam nebyl, tak by třeba i ten obal byl o něco menší J
Pigmentace. Zapečené tvářenky nejsou moc dobře pigmentované a navíc jak jsou zapečené, tak se i poměrně špatně nabírají. Takže jsem protočila panenky, co jsem si teda zase koupila. K aplikaci je potřeba nějaký pevný štětec. Pokud použije nějaký jemný nebo řídký štětec, tak nenaberete absolutně nic. Jako bonus lze ovšem vzít, že nepráší. Což ale málokterý lisovaný produkt. Je taky potřeba dodat, že tvářenky nejsou matné, ale obsahují jemný shimmer.
Výdrž je průměrná. Na tváři nedělá fleky a jde nanést hezky v souvislé vrstvě, tak aby efekt vypadal přirozeně. Mě na tváři vydrží zhruba 6 hodin. Pak je potřeba líčka přetřít ještě jednou a nebo se smířit s tím, že domů prostě přijdete bez tvářenky J



















- značka: Revlon
- obsah: 1,13 g
- hodnocení: 6/10 

Musím se přiznat, že tyhle tvářenky mě zrovna nenadchly. Na druhou stranu asi mají skryté kouzlo, protože k odstínu Petal se hodně ráda vracím. Možná pro její přirozenou barvičku, se kterou to nejde přehnat :-)

Jaká je vaše oblíbená tvářenka? Doporučte mi v komentářích tu vaši oblíbenou :-)


                    Evelin♥

2 komentáře:

  1. Já mám nejoblíbenější od Illamasgua, teď je měli vy výprodeji po 7,5 librách, takže jsem je tam logicky nemohla nechat :)). Z levnejších nejsou špatné zapečené od elfu, ty mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo, když jsem je viděla na první fotce, tak jsem se docela lekla, že sis spletla tvářenku s bronzerem :D to balení je fakt hnusné, ale barvy zajímavé, každopádně jestli nevydrží celý den, tak je nepotřebuju ;) ... já teď nejradši používám mozaikovou tvářenku od MUA, za ty prachy se fakt vyplatí a dělá krásný efekt!

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥