sobota 18. ledna 2014

Aussie - je boží?!?

Krásné odpoledne milé dámy a čtenářky!

Jak trávíte dnešní odpoledne? Já jsem zavrtaná v pelechu s přítelem, noťasem, paralenem a kotlem horkýho čaje. Nedá se nic dělat, bacil padnul i na nás, tak se snažíme kurýrovat jak se dá. Parťáka nám dělá 10 řad seriálu Přátelé, takže myslím, že to bude moc hezký den :-) Ani mě to nemrzí, za okny je mlha a nevlídno, tak se vlastně ani nikam nechystám. Raději vám napíšu něco málo o Aussie a jejich 3 minutovém zázraku.
Značku Aussie člověk asi zná, i pokud nesleduje zahraniční bloggerky a youtuberky. U nás v republice se o největší osvětu postarala Karolína z Plum Foolery. Od listopadu loňského roku najdeme výrobky od této australské značky ve všech prodejnách DM drogerie. Filozofie značky Aussie: Chcete od života víc? Začněte u svých vlasů!

Řekla bych, že v blogovém světě snad neexistuje výrobek, na který by bylo napsáno víc pochvalných recenzí než je právě "ouzíííí" a jejich zázrak. Kdo by se také nenechal zlákat, když tahle značka vyhrála různá ocenění, že ano?  

Informace k produktu. Uzdravte a oživte své vlasy s tímto intenzivním zázrakem. Vyrovnané pH s aloe vera a mátou vlasy hydratují do hloubky tak, aby byly pružné, hebké a plné lesku. Vhodné i pro barvou ošetřené vlasy. Po umytí vlasů šamponem naneste kondicionér, zejména do délek a nechte působit ideálně 3 minuty. Poté důkladně umyjte teplou vodou. Pro extra lesk následně umyjte i vodou studenou. Ideální pro všechny, které trápí suché a zničené vlasy a rádi byste hebkou a hladkou hřívu.
nepraktické balení
Balení je fajn, na můj vkus povedený a jednoduchý design. Co se mi ale nelíbí vůbec je dávkování. Balení totiž nemá totiž žádné víčko, nic takového. Na spodní straně tuby je taková malá samolepka, kterou odlepíte a pak už jen vymačkáváte dle potřeby :-) Je to něco na principu sportovních lahví. I když postavíte balzám, tak vám z něj nic nevyteče. Někomu tento typ balení vyhovuje a je spokojený s tím, že nemusí nic zavírat nebo otevírat. Mě to ale prostě nebaví, bohužel ani trošku. Mám svůj vnitřní konflikt s tím, že bez víčka se tam prostě dostane nějaká nečistota nebo voda a prostě fuj. Já bych přeji jen raději to víčko. Ale chápu, že ne každý tohle řeší a většině lidí to bude asi šumák :-)
Balzám má narůžovělou barvu a je takový ťuťu holčičí :-) Nejen co do barvy, ale i do vůně :-) Na první očucání je to jasná žvýkačka, tipuju na staré dobré Pedro :-) Po umytí vlasů, ale  z vlasů cítit nejde. Konzistence je oproti klasických drogérkovým výrobkům poměrně hutná, řekla bych takový hodně hustý gel.
Jelikož mám na vlasech takové nějaké ombré, tak se snažím o délky a hlavně konečky pečovat. A tak jsem si říkala, že tohle bude skvělá volba. Ano, vlasy byly jemné a šly relativně dobře rozčesat. Docela to ale drhlo u konečků, byly přesušné, jako bych snad ani žádný kondicionér nepoužila A dál? Dál bohužel nic. Vlasy elektrizovaly jako blázen, nebyly absolutně vůbec lesklé. Zkoušela jsem výrobek měsíc, aby si třeba vlasy zvykly a pořád nic. A pravděpodobně díky složení se mi vlasy mastí na druhý den. Ach jo.
složení
Za mě teda NE! Tohle to umí kondicionéry i z drogerie a za třetinovou cenu. Jsem ráda, že jsem si výrobek vyzkoušela, jen se teď mlátím do hlavy, že jsem si nekoupila menší 75 ml balení. Bohužel nesdílím nadšení téměř celého zbytku blogového světa. Podle mě je tohle prostě obyčejnej kondicionér, který mi nesedl. 

Zajímalo by mě, jestli je popularita způsobena tohoto výrobku způsobena mediální masáží? AŤ už ze zahraničí nebo od tuzemských blogů... Třeba ta popularita v zahraničí souvisí s tím, že nejen balení, ale i složení verze na americkém a evropském trhu se liší... Ale těžko říct. Za mě je to dneska na hodnocení 3/10, což je vážně slabota.

Co vy a tento zázrak? Máte, používáte? A jaký je váš názor a vaše zkušenosti? Jsem zvědavá, jestli jsem sama samotná nebo se nás najde víc :-)
                                                                Evelin♥

38 komentářů:

  1. Já jsem teda moc spokojená!! Vůni cítím druhý den po umytí lehce:) A co se týče těch zázraků, vlasy se mi krásně lesknou a jsou jemné:) Ale používám ho pár dní, takže nemůžu nic extra posuzovat. Zatím ale dobrý:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já četla jak pochvalné, tak i nějakou tu negativní recenzi, i když těch teda bylo míň, no... Uvidíš, jestli nadšení vydrží a budeš spokojená.

      Vymazat
  2. Já mám momentálně menší balení, a nějak se pořád nemůžu rozhodnout, co si o něm vlastně myslím. :) Vůni z vlasů taky cítím, ale vlasy vypadají jak kdy, někdy moc hezky, jindy jsou sušší, a nemůžu přijít na to, čím to je. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, co si u tebe na blogu potom přečtu ;-)

      Vymazat
  3. MOJE MILÁ, TO SIS MOHLA PŘEDLONI PŘEČÍST MOJI RECENZI A VÝRAZNĚ BYS UŠETŘILA :) BRZY SE UZDRAVTE!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, já ji četla! A hned po prvním umytí jsem si na tebe vzpomněla a chtěla si ty hnusné vlasy vyškubat! To víš, vlastní zkušenost je vlastní zkušenost... Dobře mi tak! Děkuju :-*

      Vymazat
  4. Tak díky za recenzi, já přeci jen neodolala a taky zkusila, nechala jsem se nalákat a jsem stejně nespokojená jako ty...taky se těším až si zanadávám na blogu :))))

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho používám přes měsíc a stále si nejsem jistá, jestli se mi ten jeho efekt líbí nebo ne. Jako, něco to s vlasy dělá, ale jestli je to dobře, na to budu muset ještě chvíli testovat. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Testuj, testuj :-) Hlavně žádné unáhlené recenze :-)!

      Vymazat
  6. já mám jen malé balení, takže naštěstí nenadávám na ten obal (ten je fakt příšerný), ale taky nic moc. hodně rychle zmastí (a to nemám mastné vlasy, normální, v zimě trošku sušší). mně osoně vyhovuje jejich řada Miracle Moist :) akorát nevím, jestli se tu prodávají i ty malé verze, já je mám všechny z Chorvatska, na ozkoušení je to mnohem lepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To malé balení je fajn, tam je klasický cvakací uzávěr, tohle balení je pro mě osobně nepochopitelné, ale co už...:-(

      Vymazat
  7. Nemůže to dělat kombinace s nějakým šamponem? Že by to bylo chemicky nekompatibilní? Nezkoušela jsem ho teda, jen takovej nápad. Ono je to vždycky individuální + roli teda může hrát i reklama. Já třeba dodnes nechápu, co mají všichni na rtěnkách Kate Moss, které zalézají do rýh ve rtech. Přesněji ten pigment v nich. A vysušujou. Přikládám to kouzelnému nápisu Kate - prodává, holka, prodává, klobouk dolů. Tady možná prodává klokánek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já prozkoušela 2 šampony a nic, pořád nic moc, teda spíš nic než moc :-( Rtěnky Kate Moss za mě taky nic, zkoušela jsem jednu a pfff... Ee. Ale jo, klokan je fajn. A reklama dělá taky svoje, že jo.

      Vymazat
  8. presne presne presne. ja som použila šampón aj kondicionér na poněkud nešťastné vlasy a nič! normálne sa umyli, kondicionér mohol byť aj lepší, čo sa týka rozčesávania vlasov, vôňa bola skvelá a to je všetko. ešteže som si kúpila malé balenia, ale zasa aj za tie som dala toľko peňazí, koľko za veľkú schaumu napríklad...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že je někdo se stejným názorem a zkušeností!

      Vymazat
  9. Já mám hodně suché vlasy, takže jsem sháněla zdatného pomocníka, který by je pořádně vyživil. A Aussie za mě splnil, co slibuje. Používám šampon i tří minutový zázrak a jsem nadšená. Vlasy jsou vyživené a na pohled zdravější. Asi bude jen pro hodně poškozené vlasy (v mém případě způsbeno melíry a pobytem u moře). Jsem v poslední třetině balení a plánuju ho koupit znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za mě jsem ráda, že když sis ho koupila, tak funguje a že dělá vlasy krásné! Po těch melírech je to vždycky hrozný maras! Taky jsem kvůli tomu přestala vlasy melírovat.

      Vymazat
  10. mně také zklamal.... ale zdá se mi, že existuje i ve fialovém balení, takže třeba jsou 2 verze, jinak nevím, jak si to vysvětlit, že jsou tak rozporuplné názory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, těch verzí je více... ale i tak... prezentuje se jako zázrak, tak proč tak nefunguje :-(?

      Vymazat
  11. Ja furt premejslim, jestli ho zkouset nebo ne .. Jsem prave uz tech nechvalicich recenzimcetla vic ... Mozna spis dam sanci ty hydratacni verzi ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli chces,tak mi pisni do mejlu adresu a rada poslu! Se mi tady aspon uvolni misto.

      Vymazat
  12. Jo a jeste, uz mi to neda:D ponekolikaty v recenzi vidim, ze se to prepisuje "ozí" - proc?? Vzdyt je to od slova australia, tak "osí" ( staci si pustit nejakou jejich reklamu, ozí tam opravdu nerikaj;) jen me zajima ten duvod, protoze jsem to videla uz x-krat spatne a ani jednou dobre .. A celkem predpokladam, ze duvodem je to, ze to bylo spatne v nejakym hromadnym promu treba na fb bo tak neco ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Predpokladas spravne, nekde jsem to cetla/videla/slysela a prevzala. Diky za info,od ted uz jen "osiii". Ikdyz je to vystiznejsi - aussie,vlasy jak OSIna v riti :-D

      Vymazat
    2. já vždy říkala osííí, pak jsem viděla to promo a připadalo mi to odporné, tak jsem si řekla, že toto bych neřekla ani za nic!

      Vymazat
    3. Já žádný promo neviděla, takže pro mě to pořád je a bude osí :-D.
      Jinak já mám tuhle masku z Plumfoolery eshopu, byla jsem se podívat a je vyrobena ve Francii, takže taky evropská a taky mi vůbec nevyhovuje. Tedy až tak šílený, jako u tebe to není, ale žádný zázrak se nekonal. Škoda, uvědomit si, že je "evropská" a "americká" verze, tak jsem si ji přivezla v létě i z Ameriky a mohla jsem je srovnat, ale vzhledem k tomu, že mi ta, co jsem měla doma, nevyhovovala, vůbec jsem po Aussie nekoukala!

      Vymazat
  13. ja som spotrebovala (pre istotu) dve balenia ... ale tiež som sklamaná... akože vlasy sa dali pekne rozčesať, mastili sa mi normálne... ale čakala som trošku viac... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mediální masáže bylo očekávání úplně jiné :-/

      Vymazat
  14. Tohle mě vůbec neláká, nejsem správná cílovka :D Brzo se uzdrav!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já byla jen přetažená, ale drahý to odskákal :-/

      Vymazat
  15. Tak to já jsem přsně na druhé straně :) Já tenhle "kondicionér" miluji! Je jedno z jakým šamponém, ale vždycky když použiji Aussie spolu s Biosilkem na konečky vlasů, moje vlasy podle mě vypadají skvěle :-D Vážně, nepřeháním, nikdy takového efektu s jiným kondicionérem nedosáhnu, takže jsem docela ráda, že už je i u nás a já siho nemusím obědnávat ze zahraničí. Jinak se brzy udrav!

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ti vyhovuje, to je fajn! A tím, že je k dispozici v DM je to pro tebe teď úplně v pohodě ;-)

      Vymazat
  16. Přestal mě lákat ve chvíli, kdy se dostal do našich drogerií :D.

    OdpovědětVymazat
  17. tak to složení je pěkný hnus! :D jednu dobu jsem ho taky strašně chtěla, dokud mi to kamarádka, co žije v Anglii, nevymluvila ;) u nich se prodává tato značka i v supermarketech za pár liber a tady se z toho dělá bůhvíco ;) každopádně si myslím, že sedne jen hodně zničeným vlasům, ostatní zmastí, proto ta zázračnost - holkám, které mají kadeře fakt zničené pomůže, ostatním ne ;)

    OdpovědětVymazat
  18. mne tam chyba to viecko, to ma stve! Inak podla mna priemerna maska :)

    Posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥