pondělí 20. ledna 2014

S aloe až na konec světa

Za okny to pomalu vypadá na jaro, ale moje pleť moc dobře ví, že jaro ještě není. A pozná to nejen můj ksichtík, ale i ruce. Jojo, už zase ruce. Prostě ruce musím mazat a mazat a mazat, jinak mě začínají svědit a praskat. Bez ohledu na roční období. V zimě je to samozřejmě horší a tak jsem teď vlastně spokojená, že je teplo. Ale to pořád neznamená, že nemažu, že jo. A taky pořád hledám a hledám ten top krém na ruce. Tentokrát jsem zabrousila do portfolia společnosti Ryor, do řady s aloe vera.
Info výrobce. Dobře vstřebatelný přípravek k ochraně a regeneraci pokožky rukou. Vytváří ochranný film, který omezuje působení negativních vlivů vnějšího prostředí. Extrakt z aloe vera zvyšuje hydrataci a zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Krém se lehce vtírá a nezanechává mastný film. Je vhodné jej aplikovat několikrát denně po umytí rukou.

Balení je typické pro Ryor. S novými řadami přicházejí i inovace a já jsem za to moc ráda. Tyto "starší" typy obalů na mě působí zastaralým a takovým malinko socialistickým dojmem. Ale to je asi jen můj osobní problém Malé cestovní balení, do kabelky tak akorát :-) Trošku víc bych ocenila odklápěcí balení a ne toto šroubovací, ale zase je to jen takový drobný detail, který v pracovním tempu ušetří vteřinku a člověk nemusí vršek honit někde pod stolem nebo nedej bože po obchodním centru :-) Konzistence krému je moc příjemná. Jedná se o lehký, nemastný krém, osobně bych řekla spíše gel. Vůně je svěží a lehká. Aloe vera teda osobně moc necítím, spíše malinko okurku. Ale ona sama o sobě vůně není vůbec intenzivní, spíš doplňková. Při aplikaci krému se mi líbí schopnost rychle se vsakovat a hlavně nezanechávat mastný film. Což já osobně, jako kancelářská krysa pracující s PC, oceňuju asi více než jiní. Na druhou stanu, trošku slabší je to tedy s hydratací. Na moje ruce prostě nestačí. Ne že by to byla úplná katastrofa, to říct nemůžu. Na druhou stranu myslím, že třeba v létě to bude dostačující. Uvidíme. Zatím ho dám k ledu (imaginárně) a v létě udělám edit.
- značka: Ryor (drogerie nebo jejich e-shop zde)
- obsah: 200 ml
- cena: cca 70 kč 
- hodnocení: 7/10

Co vy a krémy na ruce? Krémujete? A jaký je váš nejoblíbenější?

Mějte fajn den! 
                                                                        Evelin♥

11 komentářů:

  1. Tento krém jsem měla a byl to hrozný ekl - hrozně smrděl a nehydratoval - ale fakt páchl - jen z toho obrázku se mi zvedl žaludek

    Elena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že jsem ti článkem způsobila nevolnost :-)!

      Vymazat
  2. Já nevím, tento výrobek jsem zatím nezkoušela, ale jinak jsem s výrobky od Ryoru nespokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za sebe musím přiznat, že dříve mi výrobky od této značky seděly více, tak to tak nějak není ono :-(

      Vymazat
  3. Bez krému na ruce se neobejdu. Mám to podobně jako ty, přesušená kůže, hlavně na kloubech a praskající, v zimě katastrofa. A asi nejvíc se mi osvědčila klasická indulona.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Indulona je klasika, kterou mám v zásobě, když je nejhůř :-) Ale pořád se snažím objevit něco jiného, lepšího :-)

      Vymazat
  4. Tento vyrobek neznam, ale kosmetiku Ryor jsem prestala pouzivat. Mam pocit, ze asi pred deseti lety bylo slozeni jine..Ted je to chemie, ktera mi proste nesedne, skoda.L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám totožný pocit, dříve mi většina výrobků od Ryoru sedla, jak dělaná a dnes mám výhrady skoro ke každému výrobku :-(

      Vymazat
  5. Ja mam rada Aloe vyrobky :)

    Posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Krém na ruce od Ryoru jsem zatím nezkoušela, ale krémy na obličej mám od nich hrozně ráda, tak se možná podívat i po jiných výrobkách :-)

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥