čtvrtek 2. ledna 2014

BloBox |prosinec 2013|

Vítám vás u prvního letošního článku :-) 
Podíváme se ještě malinko do minulosti, a to na prosincový BloBox. Mnohé z vás tenhle projekt znají :-) Jedná se o projekt, který vymyslela Bella. Zkráceně se jedná o nějaký "hybrid" mezi krabičkami krásy a blogerskými swapy. Pro ty z vás, které Blobox ještě nezná, tak pro připomenutí jsou tady základní "pravidla" - balíček vždycky musí obsahovat minimálně 5 věcí, nesmí se jednat jen o kosmetiku a hlavně - balíček musí odpovídat danému tématu.
Prosincová krabička musí obsahovat něco s jablíčkem, něco voňavého, červeného, třpytivého a pro zahřátí. Mojí parťačkou v tomto kole byla Peťa z blogu Just be yourself by Petra. A co jsem tedy v krabičce našla já?
A co jsem tedy v krabičce našla já? Voňavou svíčku z IKEA. Ty já naprosto miluju, takže tohle byla vážně trefa do černého. Dále jablíčkový džus, který byl naprosto dokonalý a z jídla a pití ještě čajovou směs od Manufaktury. Sypané čaje mám taky moc ráda, obzvláště ty bylinkové. Peťa mi poslala kombinaci antistres a relaxace, kterou určitě využiju :-) Překvapila mě levandule ve složení a moc se na to těšila. Čaj na chuť opravdu výborný. Z kosmetiky jsem v krabičce našla úžasný červený lak, který mi zdobil nehty i na Štědrý den. Barva je to krásná, přesně taková tmavá vánoční, kterou už jsem dlouho hledala. A pro holku fintilku ještě náušnice s komponenty od Swarovski. V balíčku byl připojen i ručně psaný dopis, kterého si moc vážím a mám tahle psaníčka a kartičky moc ráda!
Já osobně jsem spokojená a balíček mi před Vánoci udělal radost! Pokud vás zajímá, co našla v balíčku Peťa ode mě, tak koukněte SEM :-) Co vy, zapojily jste se do Bloboxu? Udělal by vám tento balíček radost?


                                                              Evelin♥


10 komentářů:

  1. Tak to je luxusní balíček! nepochybuji, že i ten od tebe byl skvělý! hned jdu na něj :) Meduňka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné balíčky jste si vyměnily, potěšily by mě určitě oba! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle to má holky vypadat, obě dvě jste dostaly krásný balíček :)

    OdpovědětVymazat
  4. oba balíčky jsou krásné! ten lak mám taky a taky jsem ho měla na Štědrý den a myslím, že jsem ho viděla ještě u někoho, je to taková ideální vánoční barva, že? :D

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem kupovala tento lak do bloboxu :-)
    Hezký nový rok!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné balíčky :-) Takový swap a zvlášť s nějakou fajn blogerkou by mě taky potěšil. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, že jsi byla spokojená a že jsem se trefila do vkusu, to si pak člověk oddychne a je rád, že někoho potěšil ;-)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥