úterý 28. ledna 2014

Shimmrujeme s cihlou

To jsem se zase takhle jednou nudila a hledala na netu, co bych si asi tak kde koupila. Co by se mi třeba ještě hodilo a co třeba ne (těchto věcí bylo samozřejmě míň) :-) Já jsem totiž skromná a hodí se mi skoro všechno, že jo :-) Máte to taky tak? Doufám, že jo. A do oka mi padla tahle lesknoucí se cihla aneb Shining Star Shimmer Brick od známé značky Famous. Pořídila jsem si ji v odstínu Mariah.

Obal je prostě pecka! Sice zvířecí vzory nemusím, ale tady tenhle se mi líbí. A moc. Nevypadá lacině, je bytelný a překvapivě veliký. Nebo mě osobně ta velikost překvapila - krabička 7,5 x 7,5 cm mi připadne veliká až až. Navíc je obal takový fikaný - pokud chcete krabičku otevřít, tak je potřeba zmáčknout růžový proužek, který je vepředu. Kromě nádherného obsahu bylo uvnitř i zrcátko.

V krabičce je krásná pruhovaná "tvářenková" zebra. Celkem je zde 5 proužků a chci říct, že jsou všechny moc dobře pigmentované. Musím na rovinu říct, že jsem měla ze začátku obavu, jestli na mě rozjasňující pudr nebude moc tmavý, když barvičku smíchám dohromady.

Pigmentace. Jsem překvapená, unešená a spokojená. Takhle pigmentovanou věc jsem snad ještě neměla :-) Barvičky se vyvedly dokonale. A podle té pigmentace je potřeba upravit i používání :-) Při nanášení stačí opravdu lehce přetřít štětcem, protože při sebemenším tlaku z vás pak bude Marfuška :-)
Já používám všechny barvy dohromady, je to taková sympatická růžovo-fialová. Já osobně tentle pudr používám někdy místo tvářenky a nebo lehce ještě šmrncnu právě přes tvářenku. Celkový dojem je krásný, ale i jemný a decentní. Neznám jiný produkt, díky kterému každé ráno vypadám, jak po 9 hodinách spánku. Celková barva dodá takový ten zdravý a svěží vzhled.

Výdrž je obstojná. Pracovní den zvládá bez problémů. Po nějakých 6-7 hodinách se ztrácí takový ten lesk, glamour. Barva ale zůstává dál, takže večer je pořád co odličovat. Navíc množství 7,5 g vydrží pravděpodobně na pár let, jelikož pudr vůbec nepráší.
- značka: Famous
- obsah: 7,5 g
- cena: 
     - na oficiálním e-shopu (ZDE) koupíte teď v akci za 3,25 liber
     - já kupovala na e-shopu Kosmetický svět, v akci za nějakých 160 kč, teď je tuším za
        190kč.
- hodnocení: 10/10 

Máte? Znáte? A líbí se vám ten efekt?

Nezmrzněte dneska venku ;-)

                                                                Evelin♥

14 komentářů:

  1. Leží mi v šuplíku, ale ještě jsem se k ní upřímně nedostala :D Jsem to ale ostuda!

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám dva v odstínu Lady a Rihanna... no a nejsvětlejší proužek Lady běžně používám jako rozjasňovač... :) Jsou vážně povedené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si včera objednala ještě jednu - Beyonce, tak jsem zvědavá :-)

      Vymazat
  3. Já mám cihlu od MeMeMe a přijde mi úplně stejná jako Famous.. stejné barvy i dobrá výdrž :)
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cihly jsou prostě nej :-) Od MeMeMe neznám, ale kouknu se i na ně :-)

      Vymazat
  4. Ja mam vsechny ctyri :). A nejvic pouzivam Mariah, bo je takova nejvic univerzalni :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že nejsi žádný troškař :-) Já si teď objednala Beyonce, tak snad budu spokojená!

      Vymazat
  5. Já mám Beyonce jako tvářenku, akorát ten shimmer mi začíná na lících vadit. Tak používám nejsvětlejší jako rozjasňovač.
    Brunwen

    OdpovědětVymazat
  6. A já se těšila na článek o zlaté cihličce... no nic :D
    Jinak tyhle věci zatím míjím, zatím si vystačím s rozjasňujícím pudrem, co se občas pokusím použít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě teď Beyonce objednala... Koukala jsem k tobě na fotky a recenzi a myslím, že jsem neprohloupila :-) Uvidím, jak to bude v reálu na mě vypadat :-)

      Vymazat
  7. Jsem též strašně skromná :DVlastním Lady Shimmer a Beyonce. Oba dva jsou nádherný. Používám je i jako oční stíny. Na očích je ta výdrž skutečně k neuvěření :) Řadím je do mých top produktů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak budeme skromné obě :-) Beyonce je na cestě ke mě domů :-)

      Vymazat
    2. Beyonce beru jako univerzální tvářenku. Podle nálady nebo líčení zvolím vhodný odstín a nemusím dlouze prohrabovat taštičku a hledat tu správnou tvářenku :D

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥