sobota 18. května 2013

Flat top |PetraLovelyHair|

Jejejej, to byl včera večírek :-) Kolegyňka z práce byla včera v práci naposledy, stěhuje se do Brna a bylo nezbytné jít tento životní krok zapít :-) No, myslím, že jsme to zapily dostatečně :-) Pořád se ještě dávám dohromady :-) Ale hrály jsme bowling, daly si skvělé jídlo, popíjely růžovou tequilu a šly tančit. Domů jsem přijela hezky o půl 4, jako slušné děvče téměř za světla :-) O článek vás ale neochudím, mám tady pro vás rychlé a stručné postřehy o štětci Flat Top, se kterým přišla na trh zhruba před 14 dny Petra z blogu PetraLovelyHair (myslím, že Peťu netřeba v našem blogovém českém mikrosvětě představovat) :-)
Oficiální informace. Syntetický štětec střední velikosti s velkou hustotou štětin a plochým povrchem, určený na nanášení tekutých i pudrových produktů, na jejich zapracování do pleto a bezchybný finish. Vhodný zejména na tekuté a minerální make-upy, pudry, ale díky univerzální velikosti i tvářenku nebo bronzer. Výrobek je složen ze syntetických štětin, kovu a dřeva. Rukojeť má černou barvu, stříbrný nápis a štětiny světle růžové s černou. Délka 16 cm včetně štětin, průměr vrchní části štětin 3 cm.
Štětiny. Ty jsou syntetické a ve štětci poměrně nahusto naskládané, což oceňuju! Osobně mám husté štětce velmi ráda!Štětec je krásně hebký. Dvě třetiny hokeje jsem se s ním týdnu šimrala a přejížděla po tváři a užívala si ten příjemný pocit na obličeji, opravdu :-) By mě tedy zajímalo, co bych s ním dělala, kdyby místo syntetických štětin byl přírodní chlup? Asi bych s ním chodila i spát :-) 
Rukojeť je vyrobena z kombinace dřeva a kovu. Rukojeť se hezky drží a pro mě je akorát do ruky :-) Osobně se mi teda ještě líbí logo. 
Práce se štětcem. Používám tekutý make-up, dám i trošku na hřbet ruky a poté pomocí flat topu nanáším. Nejprve ťupkuju a ťupkuju, sem tam malinko přitlačím a z ťupkování přistoupím ke krouživým pohybům. Make-up je zeparacován do pelti asi tak rychlostí blesku a výsledný efekt se mi moc líbí. Do této doby jsem nanášela make-up většinou prsty nebo plochým štětcem (foundatin brush). Výsledek prsty byl nositelný, ten který se mi podařilo vytvořit plochým štětcem sice taky, ale připadala jsem si jako plánko, respektive jak malíř, kdy si tak nějak něco "natírám" na ksicht. 
Objednávka. Po objednání štětce z E-SHOPU jsem zboží bezhotovostně zaplatila a za pár dní na mě čekal balíček na poště. Štětec byl precizně zabalen, čehož si moc cením, někdy se člověk setká s balením, že až přemýšlí, jestli to ten dotyčný myslím vážně :-) Součástí zásilky byl milý dopis (s růžovo-fialovými kytičkami - pro někoho infantilní, pro mě roztomilé v tu chvíli). Čeho si cením obzvláště je fakt, že si Petra dala tu práci i s návodem k použití. Je vidět, že opravdu myslí na všechno! Ne každý, kdo si štětec koupí už nějaké zkušenosti má a se štětci to umí. A jako perlička nakonec pár nezbytných řádků o tom, jak o štětec pečovat.
- značka: PetraLovelyHair (e-shop ZDE)
- cena: 225 kč (poštovné zdarma!!!)
- hodnocení: 9/10

* koupeno za vlastní

Já osobně jsem se štětcem velmi spokojená. Nejprve jsem dlouho uvažovala nad Hakuro štětci, které jsou z finanční stránky poměrně zajímavé a co jsem četla recenze, tak poměr cena výkon je více než příznivý. A tak jsem přemýšlela a přemýšlela, až ten svůj uvedla na trh Petra. Možná někdy Hakuro ještě prubnu, ale teď momentálně jsem nadšená z toho kvalitního štětce za pár peněz, který vám udělá tolik muziky, že nebudete stačit zírat :-)
   
                                                                                                                                                                                          Evelin♥


18 komentářů:

  1. Já se vsadím, že je to dřevo, právě jsem provedla i test zvuku :D Je to lakované dřevo, zkus si s ním poťukat o jiný dřevěný štětec, to je prostě zvuk dřeva :D a na porovnání potom o plastový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otestovala jsem to a asi máš teda pravdu, tak jsem to opravila :-)

      Vymazat
  2. Já jsem si Hakuro štětce koupila asi před měsícem a jsem s nimi naprosto spokojená... ale kdybych bývala věděla, že Petra chystá tenhle poklad, asi bych si na něj tu chvíli ještě počkala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký je ten hakuro? Já se na něj pořád chystám :-)

      Vymazat
  3. No teda, růžová tequila, to neznám :D A na štětec už čtu několikátou recenzi, vypadá vážně skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem do pátku růžovou tequilu taky neznala, z toho si nic nedělej :-)

      Vymazat
  4. ten štětec chválí úplně všichni, určitě si ho někdy taky koupím :)

    OdpovědětVymazat
  5. a za co je teda strhlý ten jeden bod, když ho tak chválíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten bod není strhlý štětci jako takovému.... je to můj subjektivní pocit... přeci jen je to můj první flat top. Co když najdu na nějaký lepší? Třeba od Sigmy nebo od Hakuro? Rozhodně je tento štětec výborný, ale jelikož jsem začátečník co se týče těchto produktů, tak jsem si nechala malou rezervu :-)

      Vymazat
  6. Ten vypadá skvěle.. věřím, že by Peťula nic špatného neprodávala a tenhle štětec není vyjímkou!:) Super recenze Evelins..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem na nej koukala a na fotkach ,,nazivo,, vypada jeste lip:) Skoda ze ted zadny stetec na makeup nepotrebuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já potřebuju vždycky všechno, co se mi líbí :-)

      Vymazat
  8. děkuju hrozně moc za podrobnou recenzi a jsem moc ráda, že štětec dobře slouží a také samozřejmě velmi děkuji za nákup! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám doma a mám jedinou připomínku, pelichá :D ale tak snad se časem usadí
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Mě pelichal chvilinku a teď je to v pohodě.

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥